TuPalnik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) jak mozna nie pokryć najlepszego zawodnika w polu karnym? i to dwukrotnie teraz grają już na 3 obrońców ale zasieki co Juve ma to klasa, poziom Atletico Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 stawiam na ubogaconych kulturowo. a jeszcze nie tak dawno na trybunach w Dortmundzie a za taki transparent płaci się kary z jakiego kraju zatoki perskiej przyjechał do Norwegii Breivik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 z jakiego kraju zatoki perskiej przyjechał do Norwegii Breivik? Nie ten temat, ale cieszę się, że dostrzegasz, że nie tylko faszyzm, ale i radykalny islam powinien być zakazany Mam nadzieję, że Juventus z Atletico nie znajdą się w finale. Dwie najlepiej broniące drużyny, ale często ciężko się je ogląda. A wyglądają w tej chwili chyba najlepiej w LM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) ja jebie, przeciez tam przed tym rożnym był spalony Nie ten temat, ale cieszę się, że dostrzegasz, że nie tylko faszyzm, ale i radykalny islam powinien być zakazany Mam nadzieję, że Juventus z Atletico nie znajdą się w finale. Dwie najlepiej broniące drużyny, ale często ciężko się je ogląda. A wyglądają w tej chwili chyba najlepiej w LM. Real lub Bayern będą w finale, są obecnie bardzo mocni Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) był karny? ogólnie Polak fajnie sędziuje to spotkanie, podoba mi się ma jaja zwłaszcza w akcji Mandzukic-Sergio Roberto Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 z jakiego kraju zatoki perskiej przyjechał do Norwegii Breivik? wiem że masz alergie na wszystko co dotyczy Legii, ale mogłeś napisać wprost, że boli cię zdjęcie kibiców L, a nie piszesz jakiś debilny post o Brejwiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 ja jebie, przeciez tam przed tym rożnym był spalony Real lub Bayern będą w finale, są obecnie bardzo mocni z bayernem sie zgodze ale real jak dla mnie mocno srednio gra ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 z bayernem sie zgodze ale real jak dla mnie mocno srednio gra ostatnio gra ekonomicznie ale efektywnie to najważniejsze, zwłaszcza w pucharach gdzie 1:0 albo bramka na wyjeździe wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 gra ekonomicznie ale efektywnie to najważniejsze, zwłaszcza w pucharach gdzie 1:0 albo bramka na wyjeździe wystarczy tylko jak tak zagraja z Bayernem to sie moga obudzic z reka w nocniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 czy tylko ja nie potrafię sobie przypomnieć ostatni naprawdę bardzo dobry mecz Messiego o stawkę? nie wszystko można tłumaczyć c***owym trenerem (który jeszcze nie tak dawno był wychwalany pod niebiosa) i złym ustawieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 to że ofensywa barcy nie jest w formie to żadna tajemnica i ja tego nie ukrywam, ani chowam się za treneiro obrona zawsze było słaba więc ogólnie nie dziwi to co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) kolejny mecz i mina Enrique jakby mial sie poplakac Marciniak vs Barcelona 7-0 W Barcelonie procz zmiany trenera trzeba wymienic kilka kalek -Gomes,Mathieu do tego Rakitic,Turan Mascherano to nie jest juz poziom pierwszej 11 jak dalej beda sie taplac we wlasnym sosie to nic nie da milion podan i nadzieje ze wbiegna z pilka do bramki Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) wiem że masz alergie na wszystko co dotyczy Legii, ale mogłeś napisać wprost, że boli cię zdjęcie kibiców L, a nie piszesz jakiś debilny post o Brejwiku. Legię mam w du..e nie mój poziom rozgrywek, nie moja liga. wstawiłeś zdjęcie kibiców nawołujących Europę do działania i takie gdzie ludzie są otwarci i chcą pomagać słabszym. podobnie zareagowałbym na Śląsk, Lecha (chłopi pańszczyźniani wyzywający Litwinów od chamów) po prostu zwróciłem uwagę, że ekstremizm nie ma koloru skóry i nie jest związany tylko z jedną religią a wracając do piłki. mam znajomego, fana Barsy,. poiedziałem mu, e Barsa i Real mogą się zdziwić. Barsa już się zdziwiła, liczę że Lewy powtórzy wynik z Borussi. kumpel twierdził, że La Liga jest najlepsza bo grają najlepsze zespoły w Europie. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 liczę ze juve nie odpadnie frajersko jak psg tylko postawią solidny mur pod bramka i nara barca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jak juz Juve awaansuje to mam nadzieje ze pojada jakies srealiki czy inne bayerny i wygraja Champions League Tego trofeum brakuje Buffonowi 40lat na karku a dalej kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 postawią. Chiellini i Bonucci to nie ogórki. co jak co ale Włosi zawsze mieli dobrą obronę a juve (niestety) wyrasta poziomem ponad Serie A w sposób aż nadto widoczny. jak Bayern wygra z Realem 2-0 to nie da ciała jak Wolfsburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jechanie na Camp Nou z zamiarem stawiania autobusu to proszenie sie o kłopoty. Trzeba w miare możliwości grać swoje i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jechanie na Camp Nou z zamiarem stawiania autobusu to proszenie sie o kłopoty. Trzeba w miare możliwości grać swoje i tyle. Tylko dla Juve stawianie autobusu i ewentualne kontry to praktycznie granie swojego ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi