Artlan Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Że niby on ją napisał? Skoro książka się nazywa ,,Moja sekretna historia" i jest pisana w pierwszej osobie (widziałem po fragmentach) to na bank jest to autobiografia, a nie biografia pisana przez inną osobę. Lewandowski miał 24 lata jak wyszła jego pierwsza autobiografia O ile wiem to na razie wyszła tylko jego biografia stworzona przez jakiegoś dziennikarza. To jednak zupełnie co innego niż napisanie książki o samym sobie w tak młodym wieku. Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Lewandowski miał 24 lata jak wyszła jego pierwsza autobiografia Icardi to kapitan Interu,ojciec...5 dzieci(3 Lopeza ) wbrew pozorom bardzo poukładany chłopak.Gdyby nie 1 epizod w kadrze Argentyny pewnie już ładowałby bramki dla Squadra Azzurra. Ty tak na serio z tym Icardim czy trollujesz? Higuain mimo calej niecheci do niego to we Wloszech lepsza maszynka do strzelania goli, co jest bez Messiego kazdy widzi. Dybala to top5 graczy mlodego pokolenia. W ustawieniy 4-3-3 taki Kun jest rezerwowym. Co do Icardoego to wiekszosc graczy nie chciala po tej ajcji jego powolania a nawet jesli mam do wyboru Icardiego a Messiego to nawet sam Icardi wybiera Messiego. Tu jest problem trenera, braku jakosci w srodku pola i dosc przecietna obrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ty tak na serio z tym Icardim czy trollujesz? Higuain mimo calej niecheci do niego to we Wloszech lepsza maszynka do strzelania goli, co jest bez Messiego kazdy widzi. Dybala to top5 graczy mlodego pokolenia. W ustawieniy 4-3-3 taki Kun jest rezerwowym. Co do Icardoego to wiekszosc graczy nie chciala po tej ajcji jego powolania a nawet jesli mam do wyboru Icardiego a Messiego to nawet sam Icardi wybiera Messiego. Tu jest problem trenera, braku jakosci w srodku pola i dosc przecietna obrona. tak trollowałem 24 latek który ma już blisko 80 goli w Serie A,ex król strzelców tej ligi,wyceniany identycznie jak Dybala na 50 mln i potrafiący jak mało kto odnaleźć się w ekipie bez jakości w drugiej linii(Inter) to pomysł z kosmosu,sorry za zawracanie głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No tak mysle, bo akurat on srodkowym napastnikiem jest 3 w kolejce. Jest takim liderem jakim Inter zespolem. Dla mnie bez szalu. Ale kazdy moze miec swoje zdanie. Zrobic kadre jak Maradona z 8 napastnikami to zaden problem, ale Icardi nie jest lekiem na cale zlo argentynskiego futbolu. No tak mysle, bo akurat on srodkowym napastnikiem jest 3 w kolejce. Jest takim liderem jakim Inter zespolem. Dla mnie bez szalu. Ale kazdy moze miec swoje zdanie. Zrobic kadre jak Maradona z 8 napastnikami to zaden problem, ale Icardi nie jest lekiem na cale zlo argentynskiego futbolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czy ja dobrze widze, ze Edin Dzeko prowadzi w klasyfikacji szczelcow w Serie A z 23 bramkami? Swiadczy to o jego klasie czy przecietnosci tej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Czy ja dobrze widze, ze Edin Dzeko prowadzi w klasyfikacji szczelcow w Serie A z 23 bramkami? Swiadczy to o jego klasie czy przecietnosci tej ligi? Dobrze widzisz, o 3 gole więcej od zbawcy Argentyny Icardiego Dżeko jest też najlepszym strzelcem Ligi Europy w tym sezonie, więc tak na serio, to nie ma co wyciągać pochopnych wniosków Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Żeńska piłkarska reprezentacja Stanów Zjednoczonych rozpoczęła przygotowania do eliminacji igrzysk olimpijskich. Mistrzynie świata rozegrały sparing z męską drużyną FC Dallas do lat 15. Spotkanie zakończyło się... zwycięstwem chłopców 5:2. ot ciekawostka taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ot ciekawostka taka Nic nadzwyczajnego, ja chodziłem do klasy z dziewczyną która obecnie gra w reprezentacji Polski, grała po prostu na naszym poziomie i ona wylądowała w reprezentacji, a ja z kolegami w okręgówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @Fluber ale ja powaznie pytalem, pamietam go z Man City (nic specjalnego, choc swoje strzelil), przez mgle pamietam ze w Wolfsburgu wymiatal. Serie A nie ogladam, poza jakimis tam szczatkowymi meczami, szczegolnie jak graja "nasi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Serie A to już nie to co 20 lat temu, ale nadal to 4 liga Europy. Stawiam na to, że hiszpańskie potęgi umoczą z Juve i Bayernem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 ot ciekawostka taka Słaba ta młodzieżówka szczerze mówiąc, pewnie ustępuje sporo naszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Kolega z którym grałem w drużynie jak miałem z 9 lat w tej chwili jest w Legii do lat 18. Grali na turnieju w Madrycie z amerykańskimi mlodziezowkami to potrafili im wcisnąć po 7 bramek Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ekstraklasa na jednym gifie https://gfycat.com/SlightConcernedAkitainu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ekstraklasa na jednym gifie https://gfycat.com/SlightConcernedAkitainu Wrzuć to w ubaw po pachy bo to jest niewiarygodne. -Chyba zacznę chodzić na piłkę nożną bo nie jest taka nudna jak myślałem , można się nieźle ubawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Wrzuć to w ubaw po pachy bo to jest niewiarygodne. -Chyba zacznę chodzić na piłkę nożną bo nie jest taka nudna jak myślałem , można się nieźle ubawić Albo do łapu-capu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 http://www.youtube.com/watch?v=W8muS7qBKgM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 ? 8 goli w pierwszej połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 8 goli w pierwszej połowie Myślałem, że coś przeoczyłem. 2 liga, jeden z kilku tysięcy meczy rocznie, nic specjalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi