danp Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nuda poki co ta Copa America, malo bramek, gwaizdy nic nie pokazuja, myslalem ze usne ogladajac Brazylia-Wenezuela. Moze Chile-Meksyk mnie troche rozbudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Póki co, od tych 3 dni najciekawszym meczem jaki obejrzałem to był mecz Brazylii... ale kobiet. I mówię to w pełni poważnie, bo CL na razie stoi na cienkim poziomie. Swoją drogą rozbawił mnie szef argentyńskiej federacji Julio Grondona, który pochwalił za grę Messiego a innych zrugał... on chyba inny mecz oglądał bo jak dla mnie to Di Maria, Kun i Tevez coś grali a reszta w kulki leciała no ale cóż... http://www.sport.pl/pilka/1,82408,98875 ... tylko.html edit: Ten Neymar też nieźle przereklamowany póki co... obejrzałem parę meczy z jego udziałem i jeszcze nie trafiłem na mecz w którym by brylował... jedyne czym się wyróżnia to pajacowatą fryzurą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Alez slaba ta Argentyna, jak Kolumbia ich nie pyknela w tym meczu??? Messi przeslaby, ciekawe jakie tym razem beda tlumaczenia. Raz jebnal z wolnego panu Bogu w okno, drugi raz sam sie prawie polamal w srodku pola bez ataku rywala, mial dwa zajebiste prostopadle podania i to by bylo na tyle. Jak tam nie bylo karnego i czerwieni dla Burdisso w I polowie? Swoja droga jak sedzia puscil gre i ten kolumbijczyk zjabal na pustaka to prawie jak w polskiej A klasie. Nie pamietam dokladnie nazwiska, ale ten kolumbijczyk Falcao(?) wyglada mi na bardzo dobrego grajka, sial poploch w defensywie Argentyny. Generalnie poki co faworyci niewypal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A wracajać do Europy a konkretnie do Azji, nasz czołowy zespół Jagiellonia Białystok nie dała rady w dwumeczu potędze z Kazachstanu która to pierwszy raz w historii przeszła pierwszą runde eliminacyjną. Pamiętam tak z 10-15 lat temu był lament, że już jesienią Polskie zespoły odpadają z pucharów, później, że pod koniec sierpnia, teraz lecimy już na początku lata. A lokalna gwiazda Niedzielan teraz woła sobie milion złotych za sezon i najlepsze jest to, że pewnie tyle dostanie od Wojciechowskiego czy Filipiaka. Lokaut to tutaj by sie przydał bardziej niż w enbiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Argentyna za burta, Brazylia za burta, tak to jest jak sie nie opotrafi strzelac rzutow karnych. A brazyle to juz w ogole przeszli samych siebie, 0 celnych na 4 proby? :shock: Dziwny ten turniej, to co Urugwaj zgarnia wszystko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Argentyna za burta, Brazylia za burta, tak to jest jak sie nie opotrafi strzelac rzutow karnych. A brazyle to juz w ogole przeszli samych siebie, 0 celnych na 4 proby? :shock: Dziwny ten turniej, to co Urugwaj zgarnia wszystko? Chile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Urugwaj http://sport.wp.pl/kat,76074,title,Copa ... omosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Argentyna za burta, Brazylia za burta, tak to jest jak sie nie opotrafi strzelac rzutow karnych. A brazyle to juz w ogole przeszli samych siebie, 0 celnych na 4 proby? :shock: Dziwny ten turniej, to co Urugwaj zgarnia wszystko? Chile. Dziabak, ale co Chile? Chyba, ze w kolejnej edycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 nawet nie zauważyłem, że przegrali z Wenezuelą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Paragwaj - Ekwador 0-0 Paragwaj - Brazylia 2-2 Paragwaj - Wenezuela 3-3 1/4 Paragwaj - Brazylia 0-0 (k.2-0) 1/2 Paragwaj- Wenezuela 0-0 (k.5-3) W 90 minutach nie wygrali żadnego meczu a są w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ba... w 120minutach też nie wygrali żadnego... najlepsze będzie jak w finale będzie podobnie i znów karne... byliby chyba pierwszą drużyną wygrywającą trofeum bez wygrania żadnego meczu w regulaminowym lub doliczonym czasie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No to mamy się chociaż czym emocjonować dzisiaj, a nie jak zazwyczaj "losowanie LM i LE na początku sierpnia już bez polskich drużyn" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jak oceniacie szanse wisly na awans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 appoel nikozja 125 ekipa wg rankingu uefa ale ten nie pokazuje aktualnej wartosci druzyn (wisla jest np. na 155) qrwa jak teraz nie awansuja, to ja sie pytam kiedy? rozumiem, ze to druzyna calkiem ograna i niezla ale cholera. byloby swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Współczuje grania w takich warunkach jakie panują w lipcu/sierpniu na Cyprze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 legia dala rade + w wisle gra wielu obcokrajowcow, poludniowcow, ktorym granie w takich warunkach niegorzne. maor przeciez jest izraelczykiem, bez jaj. o problemach moglibysmy mowic gdyby to byly lata 80, czy 90, gdzie 95% kadry to byli polacy. troche czasy sie zmienily a panujace upaly nie pomoga takze miejscowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 na cyprze wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 o polskiej piłce świadczy fakt, że przed meczami z Apoelem Nikozja roztrząsane jest to jaka będzie pogoda ... to ja się pytam po co do tej CL w ogóle? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 barcy w kazaniu nogi się zabetonowały od zimna przez pogodę upadały cywilizacje ,imperia a Ty wyskakujesz ,że to szczegół ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzisiaj poczatek zabawy, za tydzien powazne granie w Anglii a wy tam o jakims Cyprze gadacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi