montana Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 GLORY GLORY MAN UTD! zeby wyjebali Special One z Realu ciekawe czy zgodzilby sie byc aststentem Fergusona na jakis jeden-dwa sezony i pozniej by zastapil go na stale :wink: spokojnie, Fergie jak sam zapowiadał poki co nie myśli o zejsciu ze sceny co do jego ewentualnego nastepcy to tylko david moyes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 szczerze to zawsze jak ogladam everton to o nim mysle jako o nastepcy Fergiego, chociaz nie wykluczam Jose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 no ja też nie wykluczam, że kiedyś poprowadzi mu. mam jednak nadzieje ze tak sie nie stanie. strasznie pajacowal w strone united gdy prowadził zespol ze stamford bitch. zreszta wątpie żeby wrócił na wyspy. Bardziej spodziewałbym sie jego powrotu do włoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Alez cudowny dzien, Hernandez najlepszy zakup na Wyspach w tym sezonie, 20 bramek, nie mam pytan. Chelsea pokonana po raz 4ty w tym sezonie, chyba nie ma watpliowsci kto rzadzi w tym sezonie w Anglii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Ja pi****le co ten Kuszczak wyrabial :| szkoda bo to byl raczej jego pozegnalny mecz, na OT Fergie pewnie da zagrac van Der Sarowi na pozegnanie. Niestety Tomkowi chyba za bardzo udzielil sie stres, szkoda bo do tej pory raczej nie zawodzil. Na szczescie dobrze sie skonczylo i... Jest mistrzostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 matek, ale Kuszczak to nie junior i siedzi już na tych wyspach kilka lat i jeżeli stresuje się grając z Blackburn Rovers to ja nie mam pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 stres z tego powodu ze to mogla byc jednak ostatnia szansa zeby pokazac sie w United. Nie chodzio nawet o to ze nagle dostalby szanse u nich na bluze z 1, tylko o to ze jest obserwowany przed okienkiem przez inne druzyny. napewno chcial sie pokazac z jak najlepszej strony, ale moze chcial za bardzo i tak wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Zardzewialy byl Parodia w jego wykonaniu, ale Mistrzostwo jest, przeskoczyli Liverpool, Giggs dwunastokrotny Mistrz Anglii=nie mam pytan A tym co Sir Alex Ferguson zrobil z tym klubem po przyjsciu do MU, i jakie trzy zajebiste generacje pilkarzy i 3 zespoly z nich zlozone zbudowal nawet nie musze pisac, gablota klubowa ugina sie pod ciezarem wszystkich pucharow i pucharkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 http://www.wat.tv/video/eurosport/boate ... f1o7_.html Boateng wymiata http://www.youtube.com/watch?v=WBiAgf1y ... r_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Falcao i wszystko jasne. Niezły mecz w Dublinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Obejrzalem sobie trzy meczyki dzisiaj, najlepszy Angole-Szwajcaria, Harta chwalilem a tu taki wystep, choc mur tez sie nie popisal. Brazylia-Holandia nudy jak cholera, multum zoltych kartek (w tym 2 za diving dla brazyli) i jedna czerwona dla Ramiresa. W koncu Hiszpanie zdemolowali USA rewanzujac sie za porazke sprzed roku. Czekam na mecz Polska-Argentyna, tzn ich trzecim skladem, ale obejrze z przyjemnoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 nie wiedzialem gdzie napisac daja u nas w tv na jakims polsacie sport extra tvp eurosporcie czy gdzies copa america jesli tak to o ktorej itd? bo 1 dzien wczoraj byl podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 puszczaja na TVP sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 TVP SPORT pokazuje Copa America. Dzisiaj 21:00 Brazylia vs Wenezuela 23:30 Paragwaj vs Ekwador Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Swoją drogą coś w nocy o 4 chyba oglądałem wczoraj Argentyna - Boliwia... ale ta Argentyna gra żenadę... dobrze, że Di Maria i Kun weszli i zaczęli grać bo tak to mega żenada. Swoją drogą ten Messi to ch*ja gra i stopuje grę Argentyny - druga połowa to dobitnie pokazała :/ Kiwacz, kiwacz i się zakiwa na śmierć... jak to jest, że tak fenomenalnie gra w klubie a beznadziejnie w reprezentacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Bo on umie grać tylko w systemie Guardioli gdzie jest otoczony idealnymi pod siebie zawodnikami. CR7>MESSI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Co najwyżej CR7 = Messi.... pokaż mi Ronaldo dobrze grającego w reprezentacji... ten sam shit... Swoją drogą na Eurosporcie właśnie leci Brazylia - Norwegia babeczek Marta to Ronaldo, Pele itd w spódnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Co najwyżej CR7 = Messi.... pokaż mi Ronaldo dobrze grającego w reprezentacji... ten sam shit... Swoją drogą na Eurosporcie właśnie leci Brazylia - Norwegia babeczek Marta to Ronaldo, Pele itd w spódnicy Dobra, ale widziales na czym sie opiera gra reprezentacji Portugalii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Co najwyżej CR7 = Messi.... pokaż mi Ronaldo dobrze grającego w reprezentacji... ten sam shit... Swoją drogą na Eurosporcie właśnie leci Brazylia - Norwegia babeczek Marta to Ronaldo, Pele itd w spódnicy Dobra, ale widziales na czym sie opiera gra reprezentacji Portugalii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wbT Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Owszem... ale zawodników rozlicza się z sukcesów, szczególnie takich jak oni a obaj zawodzą w reprezentacjach. Można powiedzieć, że obaj się starają itd ale nie przynosi to pożądanych efektów. Poza tym jak mi ktoś gada o jakimś Messim, Ronaldo to im odpowiem: Marta niech z tej Brazylijki biorą przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi