P_M Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Btw wczoraj jakimś cudem kliknąłem na tvp sport i leciał mecz ostatnie 15 minut u21 polska Szwecja. Mlodzianie przyjemnie grają, nie ma "na alibi" byleby się pozbyć piłki, ale ofensywnie, z pomysłem. Nie lepiej zaorać seniorską kadrę i wziąć ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 11 minut temu, P_M napisał(a): Btw wczoraj jakimś cudem kliknąłem na tvp sport i leciał mecz ostatnie 15 minut u21 polska Szwecja. Mlodzianie przyjemnie grają, nie ma "na alibi" byleby się pozbyć piłki, ale ofensywnie, z pomysłem. Nie lepiej zaorać seniorską kadrę i wziąć ich? Brzęczek style! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 41 minut temu, P_M napisał(a): Btw wczoraj jakimś cudem kliknąłem na tvp sport i leciał mecz ostatnie 15 minut u21 polska Szwecja. Mlodzianie przyjemnie grają, nie ma "na alibi" byleby się pozbyć piłki, ale ofensywnie, z pomysłem. Nie lepiej zaorać seniorską kadrę i wziąć ich? Najważniejsze, że oni Brzeczka słuchają i zapierdalają aż miło. Po stracie piłki ten co stracił rzuca się do odzyskania piłki, czy to obrońca, pomocnik czy napastnik. No i w ofensywie grają odważnie, nie pozbywają się piłki jak najszybciej, ale na spokojnie potrafią przytrzymać albo pójść w drybling. No i mimo, że kolejni zawodnicy przechodzą do seniorskiej lub wypadają z powodu urazów to ci co przychodzą na ich miejsce grają tak samo dobrze. Nie ma zupełnie spadku jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, jack napisał(a): Najważniejsze, że oni Brzeczka słuchają i zapierdalają aż miło. Po stracie piłki ten co stracił rzuca się do odzyskania piłki, czy to obrońca, pomocnik czy napastnik. No i w ofensywie grają odważnie, nie pozbywają się piłki jak najszybciej, ale na spokojnie potrafią przytrzymać albo pójść w drybling. No i mimo, że kolejni zawodnicy przechodzą do seniorskiej lub wypadają z powodu urazów to ci co przychodzą na ich miejsce grają tak samo dobrze. Nie ma zupełnie spadku jakości. A seniorzy znowu to samo. Wszyscy Won! Za co ta czerwona dla Rumuna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 30 minut temu, P_M napisał(a): A seniorzy znowu to samo. Wszyscy Won! Za co ta czerwona dla Rumuna? Odepchnął Lewego, ewidentny faul Bułka i Nowak spoko mecz. Lewy do wyjebania. Psuje grę. Raz poszedł jak powinna normalna 9 i zrobił karnego. Zamiast tak grać robi straty w środku pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, jack napisał(a): Odepchnął Lewego, ewidentny faul nie wiem. Chyba szybciej żółta Lewemu niż czerwo obrońcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, jack napisał(a): Odepchnął Lewego, ewidentny faul Faul tak, karny słuszny, ale za co czerwo, odepchnął go ręką i tyle, ani brutalne, ani niebezpieczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): Faul tak, karny słuszny, ale za co czerwo, odepchnął go ręką i tyle, ani brutalne, ani niebezpieczne... Tu nie chodzi o brutalność czy niebezpieczeństwo tu chodzi o faul w sytuacji gdzie obrońca nie ma zamiaru zagrać w piłkę a tylko fauluje taktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, airmax napisał(a): Tu nie chodzi o brutalność czy niebezpieczeństwo tu chodzi o faul w sytuacji gdzie obrońca nie ma zamiaru zagrać w piłkę a tylko fauluje taktycznie Ja to rozumiem, ale taktyczny faul nie kończy się czerwoną przecież... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ja to rozumiem, ale taktyczny faul nie kończy się czerwoną przecież... No wlansie kończy jeśli zatrzymujesz napastnika wychodzącego na sam na sam, i faulujesz bez zainteresowania piłka, to według przepisów to jest czerwo tylko tutaj ja nie wiem czy to w ogóle faul czy padolino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, airmax napisał(a): No wlansie kończy jeśli zatrzymujesz napastnika wychodzącego na sam na sam, i faulujesz bez zainteresowania piłka, to według przepisów to jest czerwo tylko tutaj ja nie wiem czy to w ogóle faul czy padolino No nie wiem teraz czy tam Lewy to dobrze przyjął i wychodził na pewniaka,musiałbym zobaczyć jeszcze raz powtórkę. Niby tam na tweeterze piszą o dogso, ale karny+czerwo to za wysoka kara w piłce nożnej, właściwie już kończy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi