LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Żeby potem grać kolejne trzy/cztery paździerzowe mecze na głównym turnieju? a gdzie ja to napisałem niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Tam była nakładka czarny **uju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Styl Pottera taki wyspiarski ale taki z champioship trochę! Stoke City vibe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu jak oni to sprawdzili w 20 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Qcin_69 napisał(a): ale taki z champioship trochę! Stoke City vibe Swansea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jak chcecie dobrego linka to: livetv.sx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ale z tym karnym to serio żart. Nakładka jak nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Ale z tym karnym to serio żart. Nakładka jak nic. W sumie, co robi Var? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Gramy swoje, brawo Urban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ten przerzut do Casha był ładniutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a gdzie ja to napisałem niby? Polska myśl szkoleniowa: Za wszelką cenę awansować/wyjść z grupy/dowieść 3 punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jak oni to sprawdzili w 20 sekund? AI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Pamiętacie jak młodzieżówka rozjebała Szwecję to Szwedzi płakali, że Pietuszewski powinien grać w seniorach a nie w u21. No to mam nadzieję, że ich pogrąży teraz. Edytowane 2 godziny temu przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ci Szwedzi mają ładniejsze fryzurki niż nawet nasze laleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jaja po szwedzku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, Koelner napisał(a): Ci Szwedzi mają ładniejsze fryzurki niż nawet nasze laleczki Wolisz blondynów? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Wolisz blondynów? xD ta fryzura na gości z Backstreet Boys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, jack napisał(a): Pamiętacie jak młodzieżówka rozjebała Szwecję to Szwedzi płakali, że Pietuszewski powinien grać w seniorach a nie w u21. No to mam nadzieję, że ich pogrąży teraz. Póki co to fatalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Koelner napisał(a): Ci Szwedzi mają ładniejsze fryzurki niż nawet nasze laleczki Martwi mnie ten wpis. gra Polski ładna. No więc karne! pierwszy napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Martwi mnie ten wpis. gra Polski ładna. Lindelof ma opaskę w barwach lgbt więc chyba pewniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi