Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Legia ma trzeci wynik xG w lidze więc tam nie ma większego problemu z kreowaniem sytuacji bramkowych. Obrona też jest powyżej przeciętnej (a w meczach domowych bardzo dobra). Tragiczne jest natomiast wykańczanie akcji. 

Legia nieźle kreuje, ale ma duet Rajović- Colak w ataku. Przede wszystkim to Rajović zmarnował już wiele super okazji w tym karnego. Nie mogę doprawdy zrozumieć dlaczego już 3 trener tak usilnie na niego stawia. Przecież ktokolwiek z rezerw, czy nawet z juniorów nie mógłby być gorszy.

Na szczęście już blisko powrotu Nsame, to może coś się poprawi.

Do tego w bramce długo stał Tobiasz, zdecydowanie jeden z najgorszych w lidze,  a i obrońcom przytrafiały się babole. Choć i dzisiaj ta interwencja Hindricha nie najlepsza, no i Pankov mógł zachować się lepiej.

18 godzin temu, The Game 85 napisał(a):

Na szczęście już blisko powrotu Nsame, to może coś się poprawi.

Co poprawiać? Ja jestem zdania, że lepsze jest wrogiem dobrego. Jeszcze parę tygodni i chłopak z Danii będzie strzelaj jak najęty, pytanie czy będzie to robił w Poznaniu czy W Siedlcach czy też innej Łęcznej.

24 minuty temu, antek napisał(a):

Co poprawiać? Ja jestem zdania, że lepsze jest wrogiem dobrego. Jeszcze parę tygodni i chłopak z Danii będzie strzelaj jak najęty, pytanie czy będzie to robił w Poznaniu czy W Siedlcach czy też innej Łęcznej.

Ja sądzę, że on obecnie to ani w Siedlcach, ani w Łęcznej by nie strzelił.

Nawet mam wątpliwości, czy gdyby go Papszun odesłał do rezerw to mógłby sobie nie poradzić.

Choć pamiętając Papszuna i jego przywiązanie do Musiolika i jemu podobnych to może i Rajovicia się trzymał.

od wpierdolu w Szczecinie (5-1) czyli od 24 listopada, Zagłebie straciło dwa gole w lidze

tymczasem Płock od Legii na pierwszym spadkowym miejscu dzieli 8 punktów

kto jak kto, ale oni mogą to zrobić i się jeszcze z hukiem spi*****ić

a w 1 lidze wiceliderem została Polonia Warszawa, jakby tak podmiankę zrobić - coś pięknego

Edytowane przez LeweBiodroSmoka