ptak Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 44 minuty temu, steve napisał(a): 3 dni pozniej to samo Mainz zremisowalo 2:2 z Bayernem w Monachium, obciach w huj rzeczywiscie Wiedziałem, że padnie ten argument.Mainz na 7 punktów na 14 spotkań. Na dodatek Lech grał z przewagą 1 zawodnika. Jeżeli taki zespół jest problemem dla mistrza Polski to jak oni chcą przejąć dalej w LK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 6 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Padła propozycja zorganizowania kolejnego piłkarskiego ATF'a. Całkiem dobrze idą te zabawy ostatnimi czasy, bo na Premier League czy MŚ było sporo chętnych, był fajny draft i udało się sprawnie przeprowadzić zabawę do końca. Tym razem na celowniku format, pt. ATF Liga Mistrzów. Dajcie znać, kto jest chętny. Przy odpowiedniej liczbie osób założy się temat i dogada szczegóły. Jaki okres i kiedy byłby start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 1 godzinę temu, matek napisał(a): Jaki okres i kiedy byłby start? Start jak zbierzemy ludzi i dogadamy szczegóły. Na razie kilku chętnych, mało. Co do okresu to można nieco pokombinować, ale optymalnie chyba będzie brać pod uwagę czas od kiedy pojawił się format z 32 zespołami w fazie grupowej. A Twoje preferencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2025 8 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Padła propozycja zorganizowania kolejnego piłkarskiego ATF'a. Całkiem dobrze idą te zabawy ostatnimi czasy, bo na Premier League czy MŚ było sporo chętnych, był fajny draft i udało się sprawnie przeprowadzić zabawę do końca. Tym razem na celowniku format, pt. ATF Liga Mistrzów. Dajcie znać, kto jest chętny. Przy odpowiedniej liczbie osób założy się temat i dogada szczegóły. In Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 8 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): A Twoje preferencje? Ja bym zaczął 1992 i leciał do zwycięstwa PSG. Wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Kolejna odsłona świąteczno-noworoczna futbolowego ATFa. Pysznie Chętnie piszę się na to Co do tam czasowych LM. Jestem za większą możliwością wyboru. Cóż szkodzi zacząć od 1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 13 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Start jak zbierzemy ludzi i dogadamy szczegóły. Na razie kilku chętnych, mało. Co do okresu to można nieco pokombinować, ale optymalnie chyba będzie brać pod uwagę czas od kiedy pojawił się format z 32 zespołami w fazie grupowej. A Twoje preferencje? Też chętnie zagram. Co do okresu, to mi to bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Ja bym zagrał ale jakieś klasyki np LM lata 90 albo 92-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 Na razie mamy 10 osób. Przydałoby się przynajmniej jeszcze kilka, więc zachęcam i zapraszam do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 27 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Na razie mamy 10 osób. Przydałoby się przynajmniej jeszcze kilka, więc zachęcam i zapraszam do tematu. Najpierw ogłoś mnie mistrzem Ekstraklasowego ATFa, to się zastanowię nad udziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Najpierw ogłoś mnie mistrzem Ekstraklasowego ATFa, to się zastanowię nad udziałem w ekstraklasie lokaut niestety... Dawaj, już dwie edycje za dużo straciły na Twojej nieobecności, wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2025 33 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Najpierw ogłoś mnie mistrzem Ekstraklasowego ATFa, to się zastanowię nad udziałem Ja Ciebe mogę ogłosić Vice mistrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 24 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2025 W dniu 14.11.2025 o 20:44, rw30 napisał(a): Co cię tak rozśmieszyło w informacji o Pogoni Lwów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 bardzo dobrze Robercik wypadł, widać, że mu książka Staszewskiego bardzo pomogła, aż trochę szkoda, że tak późno powstała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Chelsea frajerzy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bardzo dobrze Robercik wypadł, widać, że mu książka Staszewskiego bardzo pomogła, aż trochę szkoda, że tak późno powstała Zgoda, wypadł ogólnie bardo dobrze, ale nie wierzę mu w kwestii, że nie interesuje się co będzie dalej po wygaśnięciu kontraktu w czerwcu 2026. Rozumiem, że nie mówi wprost, że chciałby zostać w Barcelonie żeby to nie było wykorzystane, ale ten fragment uwżam za nieszczery. Wolę odpowiedź nie chcę o tym mówić niż farmazon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 Aston Villa kocury !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2025 1 godzinę temu, Dunk Fan napisał(a): Wolę odpowiedź nie chcę o tym mówić niż farmazon. gość nie ma najlepszej marki w klubie ostatnio, taka deklaracja obniżała by jego pozycje negocjacyjną, która i tak nie jest za dobra, imo to zupełnie zrozumiałe, jakkolwiek by w słowa by tego nie ubrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Właśnie wyczytałem i aż sam sprawdziłem, że Jan Ziółkowski zaczynał rok 2025 jako rezerwowy, wchodzący z ławki w Legii a skończył wczoraj jako najlepszy zawodnik na boisku AS Romy. Nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 to akurat odwrotna droga do Legii xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi