Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

Crystal Palace chairman Steve Parish says the decision to remove Crystal Palace from the Europa League next season is "the biggest injustice in the history of football"

Mysle se że moze czas najwyższy po 40 latach przestac ogladac ta zasrana piłke. Dużo dziwnych rzeczy się widziało przez te lata, ale to , to jest jakiś wbity na amen gwóźdź do trumny. Naprawde to jest jakieś kompletne nieporozumienie patrząc na to co inni odpierdalają. Serio CP w pucharach po takim sezonie, takim finale z jebanym City ze 150 zarzutami i im robią out? Brak słów. 

2 godziny temu, marzec napisał(a):

Crystal Palace chairman Steve Parish says the decision to remove Crystal Palace from the Europa League next season is "the biggest injustice in the history of football"

Mysle se że moze czas najwyższy po 40 latach przestac ogladac ta zasrana piłke. Dużo dziwnych rzeczy się widziało przez te lata, ale to , to jest jakiś wbity na amen gwóźdź do trumny. Naprawde to jest jakieś kompletne nieporozumienie patrząc na to co inni odpierdalają. Serio CP w pucharach po takim sezonie, takim finale z jebanym City ze 150 zarzutami i im robią out? Brak słów. 

Nie robią im out z pucharów tylko przenoszą do ligi konferencji, a dokładniej to zamieniają miejscami z Nottingham Forest z powodu tego samego właściciela większościowego co w Lyonie, który też się zakwalifikował do ligi Europy 

14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Urban selekcjonerem. Miesiąc robienia szopki, a można było dać chłopowi od razu pracować.

Powodzenia Panie Janku

Zdecydowanie bardziej wolałbym aby wrócił do Legii. 

Ale też jest to chyba pierwszy selekcjoner od lat, którego naprawdę lubię i z niecierpliwością czekam na jego debiut.

25 minut temu, The Game 85 napisał(a):

Zdecydowanie bardziej wolałbym aby wrócił do Legii. 

Ale też jest to chyba pierwszy selekcjoner od lat, którego naprawdę lubię i z niecierpliwością czekam na jego debiut.

Serio to taka jakość? Dla mnie to zawsze był taki fajny wujek, ciepłe kluchy. Przyznaję nie śledziłem mocniej jego kariery więc nie orientuje się jaki był na co dzień, jakbyś mógł się podzielić swoimi przemyśleniami to byłbym wdzięczny.

23 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

Serio to taka jakość? Dla mnie to zawsze był taki fajny wujek, ciepłe kluchy. Przyznaję nie śledziłem mocniej jego kariery więc nie orientuje się jaki był na co dzień, jakbyś mógł się podzielić swoimi przemyśleniami to byłbym wdzięczny.

Jak na polskie warunki, to jeden z bardziej utytułowanych trenerów. Do tego ostatnio bardzo solidne wyniki w z Górniku.

Ja Urbana po prostu bardzo lubię i szanuję i to chyba mój ulubiony z byłych trenerów Legii, gdzie pamiętam jego znakomity początek gdzie wygrał chyba 6 meczów na starcie ligi.