Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, LAF napisał(a):

Bardzo fajny wywiad. Chłop mówi wprost i nie owija. 

Na Puchacza zerknę od czasu do czasu na tik-toku i pewnie wybija się na tle innych piłkarzy. Ale tego wywiadu nie da się obejrzeć przez prowadzącego. 

Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Podobna historia jak kiedyś Marcin Klatt.

...

42 minuty temu, jack napisał(a):

Przecież widzisz, że to syn prezesa a nie jakiś talent. Życie mam Ci tłumaczyć?

13 minut temu, fluber napisał(a):

W kadrze u 17 debiutował już w zeszłym roku, więc ewidentnie talent.

"Synowie ojców" mają się dobrze w naszej piłce.

Kuba: "Pierwsza moja myśl to było mocne zdziwienie. Wiedząc o tym, że mieliśmy mecz za dwa dni, zastanawiałem się, co się takiego wydarzyło, że doszło do takich decyzji. Od razu pomyślałem, że to nie będzie dobre dla nikogo. I myślę, że tak też się stało. [...]. Było mi żal Roberta. Trzeba oddać cesarzowi, co cesarskie. Trzeba jasno podkreślić, że nie ma drugiej takiej postaci w reprezentacji Polski. Koniec, kropka. Nie wydaje mi się, że była konieczność zabrania tej opaski Robertowi. On przez ładnych parę lat naprawdę dawał kadrze nieocenione bramki, nieocenione sukcesy, przeżywaliśmy dużo wspaniałych chwil. Z tej perspektywy było mi trochę przykro" - mówił Błaszczykowski.

wczoraj w Tetrykach Olkiewicz dawał sobie rękę uciąć, że z tym Southgatem, to na bank plota, że nie ma szans aby takie nazwisko się do nas pchało, mając dowolne alternatywy

niestety mamy prezesa skończonego debila, poleciłbym mu aby idąc tym tropem nie zatrudniał nikogo, bo ostatnio ciężko było znaleźć kogoś, kto bardziej zna polskich graczy od Probierza

Sam bym nie chciał Southgate'a (tak samo jak Szewczenki i Cannavaro) ale te argumenty przeciwko zatrudnieniu obcokrajowca (pochodzące od Kuleszy i jego popleczników) są strasznie rakowe. 

- nie da nam gwarancji awansu

- przecież był Santos i nie wyszło

- musiałby się uczyć nazwisk naszych piłkarzy (a Guus Hiddink to niby od razu znał nazwiska piłkarzy Korei, Rosji i Australii?) 

To ma być poważne dyskusja?