Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

57 minut temu, matek napisał(a):

Robuś szybko przesiąkł katalońskim DNA.

A Real śmierdzi ;)  

tak na chłodno to każdy my się wkurzył gdyby wiadomość o degradacji w robocie dostał przez telefon 

tak się nie robi 

oczywiście nie bronię tego że Robert się obraził na kadrę, ale trochę słabo wygląda informacja puszczona w świat ze trener ci zabiera opaskę bez rozmowy twarzą w twarz 

9 godzin temu, MarcusCamby napisał(a):

Co ludzie tam opluwają Glika, który trzymał tą kadrę za mordę przez lata, podobnie jak naszą defensywę to jest niepojęte...

Tak tylko dla porządku. Kamil Glik, lider grupy pijackiej w reprezentacji, który rozjebał sobie bark przed turniejem po pijaku, ale wymyślono historię o kontuzji podczas gry w siatkonogę?

Ten sam Kamil Glik, tak?

ale to zrobił się teamlewy vs teamantylewy?

ja po prostu traktuje lewego jako markę międzynarodową więc uważam, że mógł to rozwiązać w lepszy, bardziej dyplomatyczny sposób, tym bardziej że za sobą ma konflikty z trenerami, miękkie kapitaństwo i epickie nagranie przemówienia oraz zachowanie się jak struś przy aferze premiowej

nie rozumiem dlaczego nie odczekał np. do jesień i nie zrezygnował z powodu wieku, kontuzji itp itd 

taka trochę dziecinada i nie przystaje jak na najlepszego polskiego piłkarza w historii ( oczywiście nie sportowca bo Pudzian ich wszystkich jebie )

6 minut temu, Koelner napisał(a):

nie rozumiem dlaczego nie odczekał np. do jesień i nie zrezygnował z powodu wieku, kontuzji itp itd 

może dlatego, że całe życie grał w kadrze i ciągle chętnie by grał? 

8 minut temu, Koelner napisał(a):

więc uważam, że mógł to rozwiązać w lepszy, bardziej dyplomatyczny sposób

a probierz, że jest burakiem, to jemu wszystko wolno bo nie ma co liczyć na jego ogładę? czy jak to wg Ciebie wygląda? (też nie jestem zachwycony całą sytuacją, przyznaję Lewemu rację raczej z cierpkim grymasem na twarzy niż z wielko radościo) 

3 minuty temu, rw30 napisał(a):

a probierz, że jest burakiem, to jemu wszystko wolno bo nie ma co liczyć na jego ogładę? czy jak to wg Ciebie wygląda? (też nie jestem zachwycony całą sytuacją, przyznaję Lewemu rację raczej z cierpkim grymasem na twarzy niż z wielko radościo) 

dla mnie wystarczyło poczekać a tak to finalnie wychodzi, że to Lewy zrobił gównoburze ( czyli ten z klasą zawodnik międzynarodowy ) a Probierz ( czyli jak go nazwałeś -> burak ) zszedł na drugi plan i jest kolejną ofiarą kaprysków gwiazdy 

1 minutę temu, rw30 napisał(a):

no tak, wg Ciebie Lewy mógł poczekać, a probierz, mAŁY tRENER, nie mógł

Lewy widzi to inaczej i jakoś potrafię to zrozumieć

Nie zapominaj, że w obecnej sytuacji Probierz ma drużynę do ustawienia przed meczem a Lewy koszulki do podpisania. 

6 minut temu, Koelner napisał(a):

dla mnie wystarczyło poczekać a tak to finalnie wychodzi, że to Lewy zrobił gównoburze ( czyli ten z klasą zawodnik międzynarodowy ) a Probierz ( czyli jak go nazwałeś -> burak ) zszedł na drugi plan i jest kolejną ofiarą kaprysków gwiazdy 

Weź nie pierdol bo wlecisz na moją listę osób do wpierdolu zaraz po smoku i markusiekumbim 

cos gęsto sie ostatnio was zrobiło na tej liście, aż mogę zapomnieć wpi*****ić rapparowi 

czy kiedykolwiek twój szef zwolnił cię lub zdegradował przez telefon? 
no k**** właśnie 

1 minutę temu, jack napisał(a):

Nie zapominaj, że w obecnej sytuacji Probierz ma drużynę do ustawienia przed meczem a Lewy koszulki do podpisania. 

Prawda jest taka że bez probierza kadra nie wygląda lepiej czy gorzej 

bez lewego będzie wyglądać gorzej w dłuższej perspektywie 

Probierz ucieka do przodu. Mając poparcie prezesa czuje się wyjątkowo mocny.

Wygrają z Finaldia pełnia chwały trener dalej spokojnie pracuje właściwy kierunek etc, przegra, nie jego wina, to Lewandowski wszystko popsuł ale on, selekcjoner ma misje i pracuję dalej aczkolwiek jest zmuszony budować od początku, efekty? Wkrótce będą 💪

37 minut temu, josephnba napisał(a):

Weź nie pierdol bo wlecisz na moją listę osób do wpierdolu zaraz po smoku i markusiekumbim 

cos gęsto sie ostatnio was zrobiło na tej liście, aż mogę zapomnieć wpi*****ić rapparowi 

łapiemy się frajerze 

38 minut temu, josephnba napisał(a):

czy kiedykolwiek twój szef zwolnił cię lub zdegradował przez telefon? 
no k**** właśnie 

jakbym sobie wybierał dobrowolnie dni w których przychodzę do pracy to możliwe 

43 minuty temu, rw30 napisał(a):

no tak, wg Ciebie Lewy mógł poczekać, a probierz, mAŁY tRENER, nie mógł

no tak, ponieważ w prasie hiszpańskiej, norweskiej, serbskiej piszą o lewym 

44 minuty temu, rw30 napisał(a):

Lewy widzi to inaczej i jakoś potrafię to zrozumieć

po części tak ale tak jak pisałem słabo to wygląda PR-owo i widać ,że zagrały bardziej emocje niż rozum 

42 minuty temu, Koelner napisał(a):

jakbym sobie wybierał dobrowolnie dni w których przychodzę do pracy to możliwe 

Robert Lewandowski wybiera sobie mecze? W ostatnich jedenastu latach w eliminacjach MŚ, ME i na wielkich turniejach opuścił tylko jeden mecz, nie będąc kontuzjowanym. 1 mecz na 11 lat.

aha i jeszcze jedno

37 letni Robert Lewandowski zagrał 3930 minut w sezonie 24/25 w piłce klubowej. Na najwyzszym k**** poziomie w pierdolonej FC Barcelonie.

Kto z obecnej kadry zagrał od niego więcej minut w poprzednim sezonie w piłce klubowej?

Nikt.

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2