Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, josephnba napisał(a):

Balde pozdrawia 

Araujo pozdrawia 

No i przede wszystkim kounde pozdrawia 

Masz trzech top 5 obrońców ligi w barcy 

tbf Araujo w tym sezonie był traficzny. Inigo, Cubarsi grali na o wiele wyższym poziomie. Araujo ma ten problem, że wydaje się, że ma strasznie niskie boiskowe iq, a w systemie Flika, gdzie obrona gra mega wysoko, niestety dla Araujo, trzeba myśleć 

Co do Barcelony to dobrze że coś wygrali bo już ta rywalizacja była tak jednostronna jak walki Tysona w prime i przez to (przynajmniej u mnie) nie wzbudzała takiej podniety jak kiedyś.

Tak, mają młody skład na fali wznoszącej ale dla mnie kluczem jest Hans Flick, jak Bayernu nie lubię tak jego Bayern uwielbiałem oglądać.

During his tenure, Bayern lost just seven games and won seven out of nine possible trophies.

Alonso w sumie nie wiadomo jak sobie poradzi w Realu, czy to będzie kolejny pojedynek wielkich trenerów czy za rok bądź 2 w Madrycie będzie kolejny magik.

Dla mnie przewaga właśnie w osobie trenera to jest ogromny handicap dla Barcelony i nie zdziwię się jak na koniec przyszłego sezonie znowu Real będzie sponiewierany przez FCB.

Hala Madrid.

18 godzin temu, airmax napisał(a):

tbf Araujo w tym sezonie był traficzny. Inigo, Cubarsi grali na o wiele wyższym poziomie. Araujo ma ten problem, że wydaje się, że ma strasznie niskie boiskowe iq, a w systemie Flika, gdzie obrona gra mega wysoko, niestety dla Araujo, trzeba myśleć 

Dlaczego nie mogę wspominać araujo kiedy fluber wspomina niegrającego rudigera?

17 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Hala Madrid.

Będziesz się smażył w piekle 

Nie polajkuje żadnego twojego posta 

Edytowane przez josephnba

17 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

bo już ta rywalizacja była tak jednostronna jak walki Tysona w prime

5 mistrzostw ma Barca w ostatnich 10 latach madryt 4.  Ostatnich 3 sezonach 2:1. Są tylko dwie jednostronne sprawy w tym temacie, wpi****le jakie madryt regularnie zbiera od Barcelony i złodziejstwo które realowi towarzysz jak coś wygrają.

Teraz, marzec napisał(a):

5 mistrzostw ma Barca w ostatnich 10 latach madryt 4.  Ostatnich 3 sezonach 2:1. Są tylko dwie jednostronne sprawy w tym temacie, wpi****le jakie madryt regularnie zbiera od Barcelony i złodziejstwo które realowi towarzysz jak coś wygrają.

Deltuś tematu piłkarskiego, jakby ktoś nie wiedział.