Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, jordan20 napisał(a):

to to jedziemy od poczatku - 

GqrLDwUWkAABRBP?format=jpg&name=small

jest tu wg ciebie spalony czy nie ?

a ten gol Fermina nieuznany to tez dziwne było, zawodnik Realu chyba Valverde kopnal w reke Fermina i dlatego anulowali gola

1 minutę temu, jordan20 napisał(a):

https://www.transfermarkt.com/laliga/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/ES1

faktycznie masz racje ! az 7 przy raptem 13 dla realu

Mbappe dzieki tym karnym przegonil juz Lewego w klasyfikacji strzelcow La Liga

7 minut temu, jordan20 napisał(a):

https://www.transfermarkt.com/laliga/topErhalteneElfmeter/wettbewerb/ES1

faktycznie masz racje ! az 7 przy raptem 13 dla realu

a, to chyba slyszalem, ze anulowali im poprzez var najwiecej 11ek, ja nie sledze juz euro kopanej, tak czy inaczej nie maja tam chyba za fajnie z sedziowaniem

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

3 minuty temu, steve napisał(a):
10 minut temu, jordan20 napisał(a):

a ten gol Fermina nieuznany to tez dziwne było, zawodnik Realu chyba Valverde kopnal w reke Fermina i dlatego anulowali gola

Nie było spalonego Mbappe przy pierwszym karnym, bo sędzia uznał że Cubarsi panował nad piłką. Nie ma gola Fermina, bo sędzia uznał, że Fede nie panował nad piłką gdy na chwilę przejął piłkę.

ot taki zbieg okoliczności, że każda decyzja idzie po myśli jednej drużyny :) 

22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

miales racje @Qcin_69, wyjebany ten Vinagre z Szurokanem

moga sobie wpisac w CV ojebanie przegrywow stulecia, reszta to posmiewisko

meh, mecz na kacu po pucharze akurat, a i tak Legia na pewno nie gorsza :) 

Z pizdy w ogóle przyjebka, szkoda że ułatwili tytuł dla Lecha, ale c*** w to, Puchar jest nasz, a twitter dla Pogoni hehe

2 godziny temu, ptak napisał(a):

ale Faja zostaje?

zapytaj LBSa. 

Feio sam nie wie, ale nasz ligowy insider ma zwykłe wiadomości i wiedzę, której nie posiadają nawet sami zainteresowani. 

Napisz tylko proszę to w PMie, bo my na forum nie jesteśmy godni by ta wiedza ze szczecińskiego deep weba na nas spłynęła na otwartym kanale. 

(uprzedzając ripostę Smoka) - W kanale w którym jesteśmy od kiedy Kudłaty zastąpił wizjonera Lesniodorskiego. 

W dniu 11.05.2025 o 16:45, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Trochę szkoda mi Śląska, wolałbym aby spadło Zagłębie, no ale jak się zdobywa 11 punktów na jesieni, to ciężko oczekiwać innych rezultatów

każdy ma swoje problemy, Zagłębie typowe dla spółek skarbu państwa czyli kolesiostwo, najgorsze ze to są osoby które gówno wiedza o tym jak zarzadzać klubem piłkarskim...:( a szkoda bo warunki w Lubinie są bardzo fajne :)

13 godzin temu, ptak napisał(a):

Przecież kasa z LM poszła na spłatę długów.

które zaciągnął ITI

15 godzin temu, Qcin_69 napisał(a):

Feio sam nie wie, ale nasz ligowy insider ma zwykłe wiadomości i wiedzę, której nie posiadają nawet sami zainteresowani. 

Napisz tylko proszę to w PMie, bo my na forum nie jesteśmy godni by ta wiedza ze szczecińskiego deep weba na nas spłynęła na otwartym kanale. 

napisz, mi co źle opisałem gdzie skłamałem, bo ja jedynie pamiętam, że Ty wybiegłeś z siusiorem na wierzchu i wesoło oznajmiłeś, że Legia ma prawie taki sam dług jak Lech i że zaraz pewnie go dogoni i będzie super

miej honor i napisz, to Cię wyjaśnie ponownie, a jak nie to chociaż skończ mnie obrażać, bo ja tego nie robię, jadę tylko po tej Twojej wydmuszce

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

które zaciągnął ITI

napisz, mi co źle opisałem gdzie skłamałem, bo ja jedynie pamiętam, że Ty wybiegłeś z siusiorem na wierzchu i wesoło oznajmiłeś, że Legia ma prawie taki sam dług jak Lech i że zaraz pewnie go dogoni i będzie super

miej honor i napisz, to Cię wyjaśnie ponownie, a jak nie to chociaż skończ mnie obrażać, bo ja tego nie robię, jadę tylko po tej Twojej wydmuszce

gdzie Cię obraziłem?

W dniu 11.05.2025 o 14:57, jack napisał(a):

Jeśli Puszcza wygra ze Stalą, Widzewem i Śląskiem, co jest możliwe, a Lechia przegra z Pogonią i GKS Katowice, co też jest możliwe, a do tego Zagłębie wygra z Motorem lub Cracovią to Lechia spadnie. 

Już nieaktualne