Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, steve napisał(a):

Lechia sie juz utrzymala? Czy Puszcza ma jeszcze matematyczne szanse ja przeskoczyć? 

Jeśli Puszcza wygra ze Stalą, Widzewem i Śląskiem, co jest możliwe, a Lechia przegra z Pogonią i GKS Katowice, co też jest możliwe, a do tego Zagłębie wygra z Motorem lub Cracovią to Lechia spadnie. 

Trochę szkoda mi Śląska, wolałbym aby spadło Zagłębie, no ale jak się zdobywa 11 punktów na jesieni, to ciężko oczekiwać innych rezultatów

Godzinę temu, jack napisał(a):

Za finanse? To może od razu zlikwidować ligę? 

tak za finanse, Lechia nie miała prawa dostać licencji, ale dostała, bo koszty jakie poniosłaby ESA z tytułu odszkodowań dla C+ i innych podmiotów nikomu się nie kalkulowały

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

W końcu się w czym zgadzamy 

ja bym zdelegalizował mange\anime, którymi się jarasz\jarałeś, ale nie czuję potrzeby tego w koło każdemu powtarzać

9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja bym zdelegalizował mange\anime, którymi się jarasz\jarałeś, ale nie czuję potrzeby tego w koło każdemu powtarzać

O ja Cię. Gdybym ja miał pisać wszystko, czego nie czuję potrzeby powtarzać, to by mi życia nie starczyło.

Wolę się ograniczać do pisania tego, co czuję potrzebę

8 minut temu, RappaR napisał(a):

O ja Cię. Gdybym ja miał pisać wszystko, czego nie czuję potrzeby powtarzać, to by mi życia nie starczyło.

Wolę się ograniczać do pisania tego, co czuję potrzebę

no fajnie, tylko pewnie nie będzie sporym nadużyciem jak założę, że na forum o koszykówce napisałeś w ostatnim czasie więcej postów nawołujących do zaorania polskiej kopanej niż o tej koszykówce

także wysublimowane masz te potrzeby

38 minut temu, fluber napisał(a):

Jaki jest rekord liczby goli, którą Real wyłapał od Barcelony w jednym sezonie?

pewnie ten sezon to rekord, zwazywszy, ze Barca i Real graly jeszcze po razie w Copa del rey i Supercopa, gdzie Barcelona strzelila 3 i 5 goli Realowi plus w lidze 4 i 4 czyli 16

Edytowane przez steve

Teraz, jordan20 napisał(a):

to to jedziemy od poczatku - 

GqrLDwUWkAABRBP?format=jpg&name=small

jest tu wg ciebie spalony czy nie ?

ale ja nie mowie tylko o tej jednej sytuacji z nabita reka, tylko o calym sezonie, gdzie ilosc jedenastek dla FCB pobila chyba wszelkie rekordy, generalnie mam w pompie czy to Real czy Barce oszukujo, ta liga to jest sedziowska grupa przestepcza i przerzucanie sie screenami niewiele tu zmieni