Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.04.2025 o 12:00, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Shkurin to nie jest nazwisko na miarę takiego klubu jak Legia,podobnie zresztą jest z Vinagre (czy jak mu tam) na którego została wyłożona rekordowa suma 2M euro, a typ całą rundę wiosenną kopie się po czole co zaraz może się stać w razie porażki w PP

❤️ 

From Bydgoszcz with Love 

❤️

Ważne że chociaż w Pucharach zagracie za rok. Pucharze Polski wprawdzie, ale zawsze lepsze to niż znowu zaczynać od okregowki! 

Buziaki

Fajny mecz. Po poziomie widać, że awans w rankingu UEFA nieprzypadkowy. I Marciniak pozwolił na grę. Niektórzy nasi sędziowie gwiżdżą zbyt asekuracyjne i gra jest za mało kontaktowa, a już najbardziej wkurza mnie jak prawie każdy atak napastnika przy wysokim pressingu kończy się faulem na obrońcy.

15 godzin temu, Qcin_69 napisał(a):

❤️ 

From Bydgoszcz with Love 

❤️

Ważne że chociaż w Pucharach zagracie za rok. Pucharze Polski wprawdzie, ale zawsze lepsze to niż znowu zaczynać od okregowki! 

Buziaki

Ale za to Wariacik Stanoskiego będzie miał już 2 szaliczek "finałowy" z rzędu, a kibuce 7elgii nawet tego nie potrafili ogarnąć po Stamford Bridge!

I koszuleczkę!

😆

20 godzin temu, Qcin_69 napisał(a):

ani razu w trakcie tej naszej konwersacji, w ktorej wyrozniles sie jedynie tym, ze nie potrafisz nawet tabelek czytac, nie napisalem ze to wygramy, kilkukrotnie nawet wspominalem, ze Legia przez takie zarzadzenie nie zasluguje na taka nagrode w postaci PP na koniec, ale co innego co ja mysle, a co innego rzeczywistosc

mialem nawet przygotowane obszerne fragmenty z programow na YT gdzie dziennikarze, ktorzy nie sa odbierani jak Kowalczyk powtarzali to wszystko o czym ja pisalem, takze na przyszlosc moglbys sie lepiej jednak interesowac co sie dzieje w Twoim klubie, nie wrzucilem tego, bo jakie to ma znaczenie jak i tak pewnie przegramy

gratulacje dla Legii, a przede wszystkim dla Feio, ktory na ostatnie 10 w pucharach przegral jedno czy dwa, zmobilizowac druzyne na taki mecz przy takiej gigantycznej presji, to trzeba byc jednak nielichym fachowcem, dziwne tylko ze w na konfie po meczu powiedzial, ze jesli ma zostac w Legii to chce miec szanse na walke o mistrzostwo, fachowiec, ale jednak chyba troche odklejony :)

co do Pogoni to nie wiem czy jest na swiecie druzyna z podobna historia, top10 tabelii wrzechczasow, 70+ lat istnienia, 5 finalow PP  i zawsze w cymbal, rozmawiajac z kibicami MKSu ani jeden nie obstawial zwyciestwa, choc nie liczac remisow bylismy z Legia 13-2 ostatnio, spetane nogi, pelne gacie i choc ambicji nie mozna im odmowic, to jednak malo kogo mozna za ten mecz finalnie pochwalic

5 godzin temu, Pan A. napisał(a):

będzie miał już 2 szaliczek

nie bedzie, nie bylo mnie, za to elita legijna, bedzie ich miala sporo, urzadzili sobie polowanie na rodziny z dziecmi, kilka osob w szpitalu, wiadomo - wiecej niz klub