Skocz do zawartości

Futbol europejski

kore_old

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

o mi się wydaje, że spadły Ci standardy i już nawet przegrane mecze z jakimiś tam momentami określasz "dobrą" piłką

a mi się wydaje, że oceniasz tylko na podstawie wyników, wypisałem Ci kolejno wszystkie mecze, poza Radomiakiem i Górnikiem (i nie wiem jak Rakowem) Legia mogla zgarnąć komplet punktów w tej rundzie, patrząc przez pryzmat dominacji -zabrakło trochę szczęścia, trochę skuteczności, trochę koncentracji - to są rzeczy do dopracowania i do wypracowania- piłkarsko Legia Feio wygląda dobrze i to jest ważne. 

Nie jest to pierwszy raz gdy się tak wymądrzasz, jeszcze rok temu bekę cisnąłeś z Kosty jakim to nie jest c***owym trenerem gdy ja pisałem, że był świetnym trenerem tylko miał słabe komponenty i że imo spokojnie by sobie poradził w klubach z top5. 

Nie opieram się nigdy na wynikach tylko na tym co widzę na murawie- Ty robisz dokładnie na odwrót. 

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Adamczuk na przestrzeni wielu lat miał skuteczność transferową z 80%, ostatnio się praktycznie w ogóle nie mylił, a miał chłop nóż na gardle, ograniczone środki i zerowy margines błędu

Monchi z Pomorza - jak to się więc stało że Pogoni zabrakło tygodnia by zbankrutować? Ile mln Pogoń zarobiła na transferach pozyskanych przez niego piłkarzy? 

Nie kumasz cały czas jakie są wymagania w Legii a jakie w takiej Pogoni czy innej Jagielloni, by daleko nie szukać. 

Czerwinski - w Pogonii oh i ach, najlepszy obrona ligi, skala - w Legii do odpalenia po roku. 

Ten Ormianin - super rezerwowy w Pogoni, Ormiański Recoba - w Legii - O goli, 0 asyst.

Gual - w Jagielloni król strzelców - w Legii kopie się w czoło. Gdy wybrał Legię nad Jagę to się pytałeś skąd Mioduski wziął na niego pieniądze a teraz się śmiejesz jakim to nie jest paralitykiem. 

Różnie piłkarze się adoptują w zespołach, w Legii aklimatyzacja jest w c*** trudniejsza niż na jakiś peryferiach w Szczecinie czy Białymstoku bo i wymagania są zgoła inne. 

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Ty Ziom, Tobie sie chyba wplywy z zadluzeniem pojebaly, czy dalej tak jak w przypadku Akademii myslisz, ze nikt tego nie sprawdzi? Stephen Hawking z Ciechocinka.

przeciez dostales wyliczenia z Akademii, ktora wychodzi na 0 od czasu przejęcia klubu przed Mioduskiego xd 

co do zadłużenia Lecha to zgoda, źle spojrzałem w tabele, ale dalej niewiele to zmienia, Legia rok do roku redukuje zadłużenie - w zeszłym roku z 210 do 182  W tym pewnie do 155 się uda zjechać ;) 

2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

le w Legii to wiadomo loteria i zawsze wypada masłem do dołu, choć  wystarczy stwierdzić, że Zieliński to pozorant i gdyby nie fart z Mucim, to by c***a z tego było

przecież ja od zawsze jadę z Zielińskim xd poszukaj sobie w historii moich postów. 

/

Niestety wszystkie Twoje posty to są jakieś wysrywy ala Wojtek Kowalczyk i życie w mindsetcie - „to jest Legia tutaj wszystko poza tytułem jest porażką” - i to jest totalna głupota, bo Polska liga jest zbyt wyrównana w tym momencie żeby ktokolwiek miał na taką dominację szanse - mamy w tym roku 2 zespoły w ćwierćfinale pucharu europejskiego, dwa lata temu Lech był też o krok od awansu do półfinału - do tego dochodzi mocny Rakow - z zachowaniem skali to polska liga bardziej przypomina NBA teraz gdzie kilku contenderow i tytul dla żadnego z nich nie będzie zaskoczeniem. 

Zacznij proszę czytać ze zrozumieniem co się pisze, bo w kolejnym temacie nie czytasz co się do Ciebie pisze tylko próbujesz za wszelką cenę postawić na swoim co jest absurdalne i już trochę męczące. 

Wesołych świąt :D i powodzenia z Rakowem! 

Ceglarz jak Henry

Cybulski jak Neymar

Motor jak nigdy

Jagoda jak zwykle

Ps, dla mnie Wojtek Jagoda musi mieć jakieś haki na swojego pracodawcę. Jak wielu jest komentarow, których można z jakiegoś powodu nie lubić, tak Wojtek jest tak wybitna postacią, że imo jest jedynym którego po prostu nie da się lubić ze względu na swój sposób komentowania. Jak będzie jakaś petycja by go odwołać dajcie znać się podpisze i wyślę blika dla założyciela takiej inicjatywy :]