MarcusCamby Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 1 minutę temu, fluber napisał(a): Czy ta cieszynka Świderskiego i reszty drużyny to miała być jakaś odpowiedź na krytykę reprezentacji? On zawsze tak celebruje bramki. To nie to samo co Lewandowski przeciw Czarnogórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca „a lamusy dupa cicho” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca @airmax To cieszynka jak pistolety Piątka Nie popadajmy w paranoje, już w Jadze tak celebrował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) slychać wycie? znakomicie ! a lamusy dupa cicho Edytowane 24 Marca przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 23 minuty temu, P_M napisał(a): W poprzednim meczu z Litwą. Nie wygrał żadnego pojedynku biegowego. No wiem właśnie, dzisiaj to samo. To powinien być już koniec jego kariery reprezentacyjnej. Całkiem niezłej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 18 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nie popadajmy w paranoje, już w Jadze tak celebrował. A to nie wiedziałem tak czy inaczej, w zaistniałych okolicznościach wygląda minimum zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Co zrobil Urbanski Probierzowi, ze go nawet na Litwę i Maltę nie wypuścił na boisko? Przeciez az sie prosi o kreatywnego, szybkiego zawodnika na tych przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca No i mamy lidera bez straty bramki Tymczasem Holandia przedostatnia w grupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 15 minut temu, karl napisał(a): Co zrobil Urbanski Probierzowi, ze go nawet na Litwę i Maltę nie wypuścił na boisko? Przeciez az sie prosi o kreatywnego, szybkiego zawodnika na tych przeciwników. Daje mu odpocząć jak Redick LBJowi. Tylko nie wiadomo czemu pozwala Lewandowskiemu na próby statpaddingu z Maltą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 55 minut temu, airmax napisał(a): A to nie wiedziałem tak czy inaczej, w zaistniałych okolicznościach wygląda minimum zabawnie Spoko, jak się okazało nie tylko Ty. Wspomniałem o tym dwóm dziennikarzom sportowym na TT i skończyło się usunięciem posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca 6 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): On zawsze tak celebruje bramki. Pewnie przez to.dolaczenie modera inaczej to z boku wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ja byłem na narodowym w 15, 16 i 17 i wszystko w plecy. Moze Tobie się uda Edytowane 1 Kwietnia przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Ja byłem na narodowym w 15, 16 i 17 i wszystko w plecy. Moze Tobie się uda mnie w tym roku nie będzie, bo mam ślub przyjaciela no chyba, że Legia przejdzie Chelsea to termin półfinałów LKE będzie kolidował z finałem PP, no ale szanse marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mnie w tym roku nie będzie, bo mam ślub przyjaciela no chyba, że Legia przejdzie Chelsea to termin półfinałów LKE będzie kolidował z finałem PP, no ale szanse marne W 16 grali w poniedziałek, a ja jechałem po swoim własnym ślubie Ciężko było w banie wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Dobrze, że w niedzielę wtedy nie grali. Kac, niewyspanie, kosa z żoną, bo w gajerze na mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Legia musi się sprężyć na PP bo wygląda na to, że to jedyna droga, która im pozostała do pucharów w przyszłym sezonie. A puchary bez Legii to duża strata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 1 godzinę temu, jack napisał(a): Legia musi się sprężyć na PP bo wygląda na to, że to jedyna droga, która im pozostała do pucharów w przyszłym sezonie. A puchary bez Legii to duża strata. Chyba dla ciebie Tu na "mojej ziemii" jest strefa wolna od Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Chyba dla ciebie Tu na "mojej ziemii" jest strefa wolna od Legii Ja patrzę na to pod kątem szans na sukces polskiej drużyny w pucharach. Zestaw Raków, Lech, Jagiellonia i Legia w pucharach wygląda całkiem obiecująco pod względem długiego grania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Tylko Polania parchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi