Kepler Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): do pierwszej części wypowiedzi się nie ma co odnosić, rzeczywiście - absurd Dosyć często Ci się to zdarza, staraj się te absurdy ograniczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 5 minut temu, Kepler napisał(a): Dosyć często Ci się to zdarza, staraj się te absurdy ograniczać. dobrze, Tato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 9 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Fajnie, że za Czesia było be wyjście z grupy, a teraz jest fajne 1:5. Czesio potrafił przegrać wyżej ze słabszym przeciwnikiem niż Portugalia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 14 godzin temu, airmax napisał(a): Czesio potrafił przegrać wyżej ze słabszym przeciwnikiem niż Portugalia Portugalia jest obecnie 6. w rankingu FIFA. Belgia była 2. w rankingu FIFA w czerwcu 2022r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 12 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Portugalia jest obecnie 6. w rankingu FIFA. Belgia była 2. w rankingu FIFA w czerwcu 2022r. nom, tylko że 2022 to już mocny zmierzch repry Belgów, to 2 miejsce w rankingu to jeszcze efekt poprzednich lat. Mundial w Katarze w 2022 i Belgowie nawet z grupy nie wychodzą strzelając całą jedną bramkę zresztą, ranking FIFA jako wyznacznik siły reprezentacji, no tak średnio bym powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 W dniu 16.11.2024 o 08:40, Koelner napisał(a): żal.pl W dniu 16.11.2024 o 11:43, DLT_Braddock napisał(a): Kapitan z takim mentalem nie wróży za dobrze dla tej reprezentacji? LOL x2 ta repra zdaje się mieć sporo problemów, ale nie to że Zielinski sobie robi fotkę z Ronaldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 17 godzin temu, rw30 napisał(a): LOL x2 ta repra zdaje się mieć sporo problemów, ale nie to że Zielinski sobie robi fotkę z Ronaldo Zaraz po meczu uśmiechnięci robicie sobie fotkę z gościem, który właśnie wraz z kolegami wklepał wam 5-1. Dla mnie to dość kiepski timing na takie akcje i zgadzam się z krytyką takiego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 49 minut temu, vero1897 napisał(a): Zaraz po meczu uśmiechnięci robicie sobie fotkę z gościem, który właśnie wraz z kolegami wklepał wam 5-1. Dla mnie to dość kiepski timing na takie akcje i zgadzam się z krytyką takiego zachowania. Czemu? Polska reprezentacja zawsze jest c***owa, a zdjęcie z Ronaldo zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) 54 minuty temu, vero1897 napisał(a): Zaraz po meczu uśmiechnięci robicie sobie fotkę z gościem, który właśnie wraz z kolegami wklepał wam 5-1. Dla mnie to dość kiepski timing na takie akcje i zgadzam się z krytyką takiego zachowania. jeśli bycie wkurwionym po meczu, rozyebywanie szatni albo trash talk z dziennikarzami po spodziewanej porażce z czołowo drużyno jest dla Ciebie ok to spoko. Dla mnie też. Ale biorę możliwość że ktoś ma inne podejście albo chce sobie zrobić fotkę z żywo legendo futbolu, bo po prostu akurat ma okazję. 3 minuty temu, RappaR napisał(a): zawsze jest c***owa powiedziałbym, że z reguły, nie że zawsze, ale w ogólności zgadzam się z takim podejściem bardziej niż że 'z takim mentalem to nic nie osiągniemy' bardzo możliwe, że nic nie osiągniemy, ale nie że szczególnie ze względu na mental Edytowane 18 Listopada 2024 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 53 minuty temu, vero1897 napisał(a): Zaraz po meczu uśmiechnięci robicie sobie fotkę z gościem, który właśnie wraz z kolegami wklepał wam 5-1. Dla mnie to dość kiepski timing na takie akcje i zgadzam się z krytyką takiego zachowania. To Ronaldo chciał fotkę z Zielińskim - zmiana optyki o 180 xD 99% z nas chciałoby pewnie selfie z Ronaldo i ja naszych piłkarzy rozumiem. Fakt że łapanie CR przed autobusem to trochę bieda no ale może nie dało się inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 (edytowane) btw jestem niedzielnym fanem kopanej, ale czy tylko mi się świetnie słucha Wichniarka? nie wiem czy to dobre porównanie, ani go za dużo nie słyszałęm, ale mam wrażenie że to taki trochę Kenny Smith polskich mediów (w sensie że i dowcipnie i rzeczowo i wyraźnie) Edytowane 18 Listopada 2024 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Godzinę temu, rw30 napisał(a): btw jestem niedzielnym fanem kopanej, ale czy tylko mi się świetnie słucha Wichniarka? nie wiem czy to dobre porównanie, ani go za dużo nie słyszałęm, ale mam wrażenie że to taki trochę Kenny Smith polskich mediów (w sensie że i dowcipnie i rzeczowo i wyraźnie) Kenny Smith? Przecież on to akurat nic kontrowersyjnego nigdy nie mówi, bo się jeszcze ktoś obrazi. Imho jest najgorszy z tej czwórki z TNT i mnie osobiście najbardziej irytuje. To już bardziej Barkley? Chociaż Sir Charles to lubi pojechać aż za grubo, nie mając mocnych argumentów poza "wydaję mi się". Ale Wichniara słucha się całkiem spoko, napewno lepiej niż to co się oglądało gdy on sam co grał w reprze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Michał dalej ciśnie trójka środkowych, chociaż tak naprawdę to mamy może z pół na poziomie repry. Szkoda tego meczu z Chorwacją, bo ominęlibyśmy baraże i rozstawienie byłoby lepsze. Walczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Na plus Skorupki in, Szpakowski out, no i nie zapomnieli zgłosić Świderskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Teraz, DRK napisał(a): Na plus Skorupki in, Szpakowski out, no i nie zapomnieli zgłosić Świderskiego. A na minus?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Mocne otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 2 godziny temu, rw30 napisał(a): ale czy tylko mi się świetnie słucha Wichniarka? Nie tylko Tobie, jeden z lepszych ekspertów na polskim podwórku. Ma fajne spostrzeżenia, a do tego właśnie często z humorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Buksa&Świderski dziś mogliby obaj nie być zgłoszeni lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Nie wiem jakim cudem jest 1:0 a nie 4:3. Czemu my wyszliśmy takim ofensywnym składem poza tym że nie mamy defensywnych pomocników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Teraz, fluber napisał(a): poza tym że nie mamy defensywnych pomocników? Nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi