Kepler Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 8 minut temu, Kubbas napisał(a): Chyba najlepsze 45 minut reprezentacji jakie widziałem od dawna To samo sobie pomyślałem po tej pierwszej połowie. Ciekawe czy drugą będą w stanie też podobnie zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Szpakowski co zakończył połowe przed sędzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Z ostatnich 10 meczów o punkty bez Lewego wygraliśmy 3 - z San Marino, Bośnia i Wyspami Owczymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Właśnie włączyłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Ale Urbański zjebał A Lią nie byli nawet w stanie sfaulować. Motorycznie inny poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Urbański wreszcie zjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) Marczuk jeszcze miał szansę coś zrobić to krycie na radar, ręce do tyłu i elo ostatni raz dwie równe, dobre połowy z takim rywalem zagraliśmy przed wojną, więc zero zdziwienia Edytowane 15 Listopada 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 rozejść się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 frajernia level hard, zawsze to samo, obsrajportki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Hahah co to k**** było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 ale co Zalewski tam wykręcił to miło było popatrzeć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Właśnie włączyłem xD Wyłączyłem już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Wyłączyłem już. mocne combo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Na te 4:0 to już Bułka zjebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) Ja pi****le ale gol Ronaldo Bułka nie może bronić w reprze. Nie ogarnia tematu. Nie jako pierwszy bramkarz Edytowane 15 Listopada 2024 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Ten gol Marczuka to jak grasz z młodszym bratem w Fifę, spuszczasz mu wpierdol i braciszek mówi, że ma gorszą drużynę i żebyśmy się zamienili xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Probierz jak objął kadrę, to chyba po Mołdawi powiedział, że nie jest cudotwórcą i potrzebuje czasu. Trochę tego czasu minęło, a jakoś szkieletu kadry nie widać. W pierwszej połowie to ciężko powiedzieć czy to my graliśmy tak dobrze, czy Portugalczycy odpuścili trochę, bo meczów w sezonie jest multum i chcieli zagrać bez przesadnego zmęczenia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 jebać ich, piłkarzyków pedałów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Jak piłka uderzyła Kiwiora w udo a potem w rękę to nie powinno być karnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 podoba mi się że mamy mocny mental, Piątek po meczu mówi że 'chcieliśmy tu wygrać' to mi się podoba, nie to co za Michniewicza jak wiadomo, sukcesy są w prostej linii pochodną mentala, także na pewno niedługo przyjdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi