LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 18:21, Qcin_69 napisał(a): Ogladac to trzeba mecze, a nie wyniki Rozwiń a mogłeś się kimnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Może ktoś napisać co robi Lech (i Legia) bo jestem na urlopie i aż nie wierzę w to co widzę na flashscore.Frajerzy jedni i drudzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Ojojoj x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 lol Rosołek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 A może jednak nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 co typa odkleiło jaki kraj taki Zidane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Energylandia Zator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Ale rollercoaster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 18:57, Tecu napisał(a): Ale rollercoaster Rozwiń Czemu smutny?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 WOOOOOOOOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 hahahaha Legia ja pi****le xd Ta obrona to jest koszmar, orlik w wersji półzawodowej niestety Hahahahahahahah Muuuuuuuuuuuci!!!! Ja pi****le jaki mecz Szok nie pamietam takich emocji w meczu polskiej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Co za meczyk! Nawet kibice Legii nie wierza co widza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 18:58, Qcin_69 napisał(a): hahahaha Legia ja pi****le xd Ta obrona to jest koszmar, orlik w wersji półzawodowej niestety Hahahahahahahah Muuuuuuuuuuuci!!!! Ja pi****le jaki mecz Szok nie pamietam takich emocji w meczu polskiej drużyny Rozwiń Ja kojarzę większe w meczu dwóch polskich drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 19:01, SlaKB napisał(a): Ja kojarzę większe w meczu dwóch polskich drużyn Rozwiń udam ze nie czytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 19:01, SlaKB napisał(a): Ja kojarzę większe w meczu dwóch polskich drużyn Rozwiń Nie każdy pamięta lata 90-te:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 zanim zdążyłem napisać że Josue machaniem łapami na Guala to nie robi atmosfery, ten wyciągnął wnioski i zrobili klepanko jak z LaLiga i zanim zdążyłem napisać że może w końcu się ogarnęli to dopiero wtedy zaczęło się dziać. emocje niezłe a Pogoń wykonała plan idealnie żeby nabić punkty. oklep, rezerwa, wygrana o honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 no dobra, ale Leszek mógłby sobie przestać jaja robić @LAF to jakaś kolejna taktyka pod ranking? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 18:21, Qcin_69 napisał(a): no i pięknie Legia, gdzie są ci co tak wieszali na niej psy po pierwszym meczu? Ogladac to trzeba mecze, a nie wyniki Rozwiń Jebać Legię! Tylko Polonia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 W dniu 17.08.2023 o 19:05, Me Myself and I napisał(a): a Pogoń wykonała plan idealnie żeby nabić punkty. oklep, rezerwa, wygrana o honor Rozwiń rezerwami grały w dużej mierze obie drużyny, tak uściślając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi