P_M Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 12 minut temu, bogans2 napisał: Mocna wyrownana grupa nam sie trafila A Czesiu tak się cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 16 minut temu, bogans2 napisał: Na meczykach mowia ze Swider potem Salamon a Szczesny trzeci https://www.sofascore.com/pl/poland-albania/PTbsdUb Tutaj niby nie patrzą na oko, ale mają jakiś algorytm ze statow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Dobra podsumuję to co widziałem. Nie chcę widzieć więcej Linettego w kadrze. On traci piłkę w sposób jeszcze głupszy i bardziej nieprzewidywalny niż Krychowiak co do tej pory wydawało mi się niemożliwe. W głębokim rezerwie trzymałbym też Bednarka bo to co mu robili Albańczycy raczej nie załapie się do jego klipu promocyjnego. I chciałbym też zmiany stylu gry od.. Lewandowskiego - jego próby uczestnictwa w każdej akcji, próby zastawiania i odegrania często psują płynność akcji. Podobnie jest z chęcią przejęcia każdej piki która zmierza w pole karne. Myślę, że Lewy pomógłby i sobie i kadrze gdyby czasem pozwolił aby piłka po prostu go minęła. Skrzydeł nie mamy. Kiwior musi zrobić wszystko żeby grać w klubie. Dziwii to, że nasi szybciej wracali do obrony niż byli w stanie przemieszczać się do przodu. Brak zrozumienia w tej kadrze jest straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Liczy się wynik, hehe. Poza tym Czechy potwierdziły w meczu z Mołdawią w jakiej są zajebistej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Oglądałem jednym okiem i jak w poprzednim meczu nie było co oglądać za bardzo W ogóle już mnie ta kadra nie rajcuje Zieliński dalej nic nie pokazał poza c***owymi wrzutkami w tym meczu Ten sam marazm co zawsze Tak jak już mówiłem Czesiu jest nawet podobnym trenerem do Santosa, defensywka i liczy się wynik, z potencjałem Portugalii grał tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Teraz tylko nie spękać w następnym meczu w Kiszyniowie przed niepokonaną Moldawią. Mamy jakiś tam handicap bo Mołdawia ma 3 dni wcześniej mecz wyjazdowy w Albanii, a nasi mają wolne. Jeśli wzniosą się na wyżyny swojego kunsztu, to na jesieni powinno być dobrze. Świderski kat Albanii. Tak jak Linecker niegdyś naszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ale cegielnia. 3/51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 5 minut temu, DRK napisał: Ale cegielnia. 3/51. Westbrook w ataku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Tęskniłem za Salomonem, choć dupy nie urywał i w ty meczu jakoś przesadnie Ogólnie to strasznie się to ogląda Niby więcej ofensywy ale żeby dobrze grać w ataku trzeba mieć kogoś więcej niż Zieliński (który też w kadrze jest kupą) Gol z przypadku, mnóstwo szczęścia w trzech akcjach Albanii Niby wygrali ale jak mają tak grać to awans będzie mega sukcesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ja mam trochę inne podejście, czy grają kupę? Grają ale jeśli to jest tak łatwa grupa ale o stawkę jak mówiło się przed eliminacjami, mamy nowego trenera, mamy w pewnym stopniu jakąś wymianę pokoleniową bo kluczowi zawodnicy powoli odchodzą/będą odchodzić z kadry to kiedy eksperymentować jak nie teraz? Santos nie zna naszego futbolu ale to dobry selekcjoner i jeśli opinia publiczna da mu czas to uważam że choćby solidna reprezentacja może z tego powstać bo w tym momencie to jest totalny rozpierdol.Mam tylko jedną wątpliwość czy nasi świetni fachowcy zwani dziennikarzami sportowymi dadzą sobie na wstrzymanie w stosunku do trenera i nie będą podjudzać bo parę razy sufit może nam na łeb spaść przy eksperymentach taktycznych i ze składem ale jak nie teraz to kiedy niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 12 minut temu, Sewer napisał: Ja mam trochę inne podejście, czy grają kupę? Grają ale jeśli to jest tak łatwa grupa ale o stawkę jak mówiło się przed eliminacjami, mamy nowego trenera, mamy w pewnym stopniu jakąś wymianę pokoleniową bo kluczowi zawodnicy powoli odchodzą/będą odchodzić z kadry to kiedy eksperymentować jak nie teraz? Santos nie zna naszego futbolu ale to dobry selekcjoner i jeśli opinia publiczna da mu czas to uważam że choćby solidna reprezentacja może z tego powstać bo w tym momencie to jest totalny rozpierdol.Mam tylko jedną wątpliwość czy nasi świetni fachowcy zwani dziennikarzami sportowymi dadzą sobie na wstrzymanie w stosunku do trenera i nie będą podjudzać bo parę razy sufit może nam na łeb spaść przy eksperymentach taktycznych i ze składem ale jak nie teraz to kiedy niby? Nie, nie dadzą, zwłaszcza Borki i Stanowskie którzy już zaczęli kontrofensywę w obronie Czesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 7 minut temu, Reikai napisał: Nie, nie dadzą, zwłaszcza Borki i Stanowskie którzy już zaczęli kontrofensywę w obronie Czesia. Dywagowałem ale sam w to nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Ja np zazwyczaj jestem ostatnią osobą, która wini trenera To ze naszym brak iskry, odwagi, jakości to nie jest zawsze wina selekcjonera Aktualnie mamy wybitnie przeciętną, żeby nie powiedzieć słabą kadrę bo po pierwsze jak zauważyłeś zmiana pokoleniowa po drugie młodzi są przede wszystkim dużo gorsi na tle swoich rówieśników niż poprzednia kadra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Nie wiem czy ktoś oglądał, ale pięknie Szkoci wypunktowali Hiszpanów, którzy byli wprost bez argumentów na dobry wynik w tym meczu. Fajnie się ogląda takie mecze, gdzie ten teoretycznie słabszy ma pomysł na grę, a nie zwykłe murowanie i dzida na oślep, potrafi dołożyć aspekt piłkarski i koniec końców wygrywa. No i te poświęcenie, determinacja w grze godna podziwu, zero kalkulacji, że za 3-4 dni jest kolejka ligowa w klubie. Tak się powinno grać w barwach narodowych. Oczywiście też kibice dołożyli swoje, bo atmosfera na trybunach świetna, a aura deszczowa, czyli piłkarska, jak to na Wyspach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 7 godzin temu, Cardi napisał: Te drzewa niepotrzebne. Nasi i tak są drewniani więc drewna będzie w sumie za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 (edytowane) a Edytowane 11 Czerwca 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 @jack ciekawe jak się ustosunkujesz do tego co wrzucił @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi