Tomeq117 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja boje się, że u mnie procek nie pociągnie, mam i3 Dual Core 2,5 GHz. Patrząc po wymaganiach powinna pójść, ale troche się martwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Tomeq na średnich lekko da rade Optymalizacja podobno jest słaba troche , ale wymagania przez producentów zawsze sa zawyżone a pozniej wychodzi ... to samo mialem z Battlefield 3 , niby mialem za slabą grafe i procek ze ledwo mi powinien na srednich lecieć a na Ultra bez ścin grałem Więc najlepszym sprawdzeniem jest albo pobrać demówke , no w tym przypadku niestety nie jest wydana przez 2K albo znalezc gre o podobnych specyfikacjach co podany NBA i zoabczyc jak sie spisuje ta gra patrz. np Fifa 15 Demo Edytowane 7 Października 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Mi demo Fify chodzi dramatycznie, a w wymaganiach się mieszczę spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 na PC online od 2k11 byl c***owy i zbugowany gra ktos z was juz na pc na piracie? ja wlasnie rozpakowuje wersje od chinoli z 3dm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) jutro pobiore, ale i tak nie mam pada to chyba nie zagram. chociaz w 2k14 i 13 grałem na klawie to mysle, że juz mi starczy Edytowane 7 Października 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jajks.. pedalstwo z paczkami z fify przeszlo na 2k. Bedzie golden bonner? Nie kpij. To jeden z najlepszych patentów jaki wymyślono, a już w realiach NBA to dopiero może być ostry kot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Nie kpij. To jeden z najlepszych patentów jaki wymyślono, a już w realiach NBA to dopiero może być ostry kot. yhym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 tez macie pany problem ze spadkiem fpsow ze prawie sie grac nie da? fpsow 50-60 i nagle spadki do 15 w roznych zupelnie przypadkowych sytuacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) jaki sprzet masz Kubbas i na jakich ustawieniach grasz? Czy 2k będzie wypuszczać patche z aktualizacjami składów także na pc? Edytowane 8 Października 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Problem często występujący na prockach i grafach AMD. Ktoś na forums.nba-live.com wkleił jakieś tam rozwiązanie, ogarnij se. Rostery wypuszczają, ale na prawdziwy patch raczej nie ma co liczyć GOL.pl wysłał mi już maila, że mój pre-order wyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mój preorder z grymel.pl tez juz leci do paczkomatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 te sposoby z nba live juz probowalem, nadal to samo, procek mam amd 4 x 2.5 8gb ramu karte amd radeona 8650g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykgdz Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Przy instalacji wyskakuje mi taki błąd i przerywa instalacje: Setup was not completed.please correct the problem and run setup againDecompression failed with error code -12 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Muve właśnie wysłało mi klucz do Steama Zagrać pewnie będzie można jutro. Edytowane 9 Października 2014 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Muve właśnie wysłało mi klucz do Steama Zagrać pewnie będzie można jutro. Bankrut , sprawdź czy mozesz wpisać kod w steam i co ci wyskakuje ? Bo ja też dostałem kod ale gdy wpisuje wyskakuje informacja ze kod nieprawidłowy , napisalem do supportu i mi odpisali , że zapewne jutro kod bedzie działal czli w dzien premiery , jak wpisales kod w steam to dodało ci gre chcoaiz do Bilbioteki czy cos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Bankrut , sprawdź czy mozesz wpisać kod w steam i co ci wyskakuje ? Bo ja też dostałem kod ale gdy wpisuje wyskakuje informacja ze kod nieprawidłowy , napisalem do supportu i mi odpisali , że zapewne jutro kod bedzie działal czli w dzien premiery , jak wpisales kod w steam to dodało ci gre chcoaiz do Bilbioteki czy cos ? Tak, ja już grę pobieram. Steam jedynie dał info, że jutro będzie gra odblokowana i możliwa do gry bo premiera w EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Aha , czyli najprawdpodobniej dostałem od nich błedny CdKey zaraz to musze wyjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tak, ja już grę pobieram. Steam jedynie dał info, że jutro będzie gra odblokowana i możliwa do gry bo premiera w EU. A jak jeszcze mozna spytac Kod wysłali ci w postaci pisemnej czy zdjęcie kodu z pudełka z gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Normalnie "pisemnie" na mejla, plus instrukcja aktywacji na steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Okej bo z tego co wiem , to najprawdopodobniej ci co kupywali z muve dostali kod w dystrybucjie elektronicznej a ja mam zrobione zdjecie kodu z opakowania z gra z tyłu i gre pudełkową bedzie wlasnie mozna aktywowac dopiero jutro w dzien premiery a nie przed Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi