Maciek9020 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Pewnie to samo co rok temu. Tenacious rebounder będzie lepiej zbierał, eraser blokował, pick and roll maestro wiadomo co będzie lepiej robił itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Pewnie to samo co rok temu. Tenacious rebounder będzie lepiej zbierał, eraser blokował, pick and roll maestro wiadomo co będzie lepiej robił itp. itd. nie ,nie , chodzi mi o to : masz to po prawej stronie koło gwiazdek Badges ( np Total 28 ) Edytowane 5 Października 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odznaki po naszemu: http://www.operationsports.com/features/1963/full-list-and-description-of-nba-2k15-badges/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Odznaki po naszemu: http://www.operationsports.com/features/1963/full-list-and-description-of-nba-2k15-badges/ O to mi chodziło , dzieki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 A to nie wiedziałem. Ale nowy design mi się podoba. Wreszcie coś nowego jeśli chodzi o wygląd menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) No , świetnie wyglądają te zdjęcia zawodnikow po lewej stronie w tych oknach , zajebisty design Edytowane 5 Października 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) jest juz na pc torrent jakby kogos przy okazji powiedzcie mi czy jest sens aby dokupic ramu jesli mam i3 oraz grafike nvidia 820m 2gb, ramu 4gb, a system windows 8.1. czy dokupienie 2 lub 4gb ramu poprawi wydajność w grach Edytowane 7 Października 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Poprawić , poprawi ale i tak najwieksze znaczenie w tej odsłonie bedzie miec Procek i Grafika.Niby jest ten torrent ale z tego co wiem to wgl nie leci i nic nie pobiera , ja kupilem oryginałke i jedyny - to taki , że musze teraz czekac 3 dni na Europejską premiere Ogladałem juz pare filmikow z My Team z 2k15 i musze wam powiedzieć , że jest zajebiscie , miazga totalna a ten rynek taki jak w fifa ultimate team jest mega , tutaj przykładowe filmiki z otwierania paczek free na początku Edytowane 7 Października 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja chce pobrać żeby zobaczyć jak mi będzie działać, jesli wszystko bedzie ok to kupie oryginał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jajks.. pedalstwo z paczkami z fify przeszlo na 2k. Bedzie golden bonner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamozord Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ktoś ma pomysł gdzie kupić wersję PS4, żeby wysyłali w czwartek i żeby ta wysyłka była kurierem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 sprawdź sklep gry-online. Jak zamawiałem tam preorder to pisali, że 1-2 dni przed piątkową premierą wyślą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 serio maciek grałeś online na pc? katorga jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) W czym katorga? Grałem w k11, k12 i k14 i poza tym, że serwery 2k nie raz odpierdalały manianę to było spoko. Teraz czytałem, że w ogóle tak uszczuplili ligi online, kosztem tych gównianych trybów dla gimbazy jak na filmiku powyżej, że nawet draftu nie będzie można zrobić, ponadto brak możliwości zmiany slidersów i inne "kwiatki", kabaret. Edytowane 7 Października 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dlatego napisalem- pedaliana ;] $ sie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 żadnego meczu nie mogłem dograć, bo albo miałem takiego laga, że skakałem do bloku jak piłka była w koszu albo problem miała druga strona pomijając fakt, że full graczy miała taktykę typu spin move anthonym pod koszem w każdej akcji albo wymuszanie charging na mojej połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ja mówię o ligach online zorganizowanych, a nie graniu przez "lobby", gdzie 80% ludzi grało albo bez benchmarka, albo na nędznym necie, a o stylu gry nie ma nawet co wspominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Czy to bylo jedno z tych for ( ligi zorganizowane ) gdzie wystawialiscie sobie noty po meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Yhy. Do 2k12 było jeszcze inne, normalniejsze forum, ale nie przetrwało premiery 2k13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) a to się tak dało? ja pamiętam tylko quick match na pc z losowym przeciwnikiem ps kiedyś dla beki pół dnia czytałem forum slamdunka z relacjami z meczów i płacz w stylu ,,k**** XXX rzucił za 3 w kontrze, wyjebać go" albo ,,YYY zdobył 60% pkt z pomalowanego, bana mu" Edytowane 7 Października 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi