LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 no akurat nie miałem, ale na przyszłość coś się skombinuje - dzienx za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ktośz Was znalazł po drafcie znalazł roster z wybranymi już rookies? Kiedyś zawsze pobierałem takie bonusy od Hawksa, ale grając na legalu liczyłem, na jakiegoś fana/2k i że taki roster będzie już wsadzony do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Właśnie panowie jest do pobrania najnowszy roster ? Oczywiscie oryginałka na steamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubW Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 ktoś jakiś meczyk na PS4 teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ktośz Was znalazł po drafcie znalazł roster z wybranymi już rookies? Kiedyś zawsze pobierałem takie bonusy od Hawksa, ale grając na legalu liczyłem, na jakiegoś fana/2k i że taki roster będzie już wsadzony do gry. Jeśli grasz na konsoli, to bierz ten w największą liczbą downloadów. Jest cały draft (dwie rundy) plus najnowsze trade'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jeśli grasz na konsoli, to bierz ten w największą liczbą downloadów. Jest cały draft (dwie rundy) plus najnowsze trade'y. No właśnie lipa, bo gram na pc przez steama. Jak smigalem na piratach, to nie było problemu, bo brałem roster od hawka, albo z forum, gdzie tez wrzucal UBRa,a z oryginalem jak się okazuje nie jest tak łatwo. Ostatnio byłem trochę zawalony robotą, ale dzisiaj posprawdzam czy na serwerze pojawily sie jakies aktualizacje, albo czy sa jakies fanowskie rostery do wgrania na pc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 No właśnie lipa, bo gram na pc przez steama. Jak smigalem na piratach, to nie było problemu, bo brałem roster od hawka, albo z forum, gdzie tez wrzucal UBRa,a z oryginalem jak się okazuje nie jest tak łatwo. Ostatnio byłem trochę zawalony robotą, ale dzisiaj posprawdzam czy na serwerze pojawily sie jakies aktualizacje, albo czy sa jakies fanowskie rostery do wgrania na pc. Jest tego sporo i bez problemu można grac na najnowszych rosterach. Testowałem w weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam, jestem tu nowy, może tutaj znajdę pomoc. pobrałem najnowszą aktualizację rostersów ze składami na 9 sierpnia jednak gdy próbuję je wczytać to wyskakuje komunikat This save file is corrupted and cannot be loaded. Jak rozwiązać ten problem, wcześniejsze składy miałem rownież pobrane i aktualne na poczatek playoff i wszystko chodziło, teraz sciagnalem te oraz inne aktualne i nic...pomocy Mam wersje RLD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 elo jako ze moj PC nie uciagnie gry jaką jest NBA2k16 to dalej pykam w 15, ale nie ma żadnego rosteru zaktualizowanego na chwilę tych playoffów. Ma ktoś taki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dommnnik Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Odgrzewany kotlet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi