Kubbas Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 patrzac na animacje, zachowanie graczy nie kierowanych przez gracza, slizganie sie na lodzie, dziwne przyspieszenia nie wyglada to ciekawie, jeden wielki chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jeżeli na ps4 dalej będą takie lagi w grze online to ta gra nie będzie warta ani grosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kuzwa ale wy macie problem.. Ja pier****... "A gameplay zawsze będzie słabo wyglądał jak się grać nie potrafi."- bo ty taki pewnie kozak jestes ze bys kazdego po 100:0 rozjechal... nastepny krytyk : "Jeżeli na ps4 dalej będą takie lagi w grze online to ta gra nie będzie warta ani grosza." - nie nazekaj bo ty chyba w fife nie grales... I tak kupisz nastepna czesc i tak jesli sie interesujesz NBA to po co takie durne gadanie.. -.- P.S. CZEKAM NA HEJTY Dziekuje , do widzenia , dobranoc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Żeby przegrywać z Mamiami bez Lebrona ponad 15 pkt to trzeba być naprawdę beznadziejnym... Z tymi lagami na PS4 to serio jakaś poważna sprawa? Pytam bo myślę nad kupnem PS4 ale jeśli gra laguje to zostanę sobie na x'ie 360. Przynajmniej MyTeam chodzi elegancko . BTW w końcu awansowałem do 1st seed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1steeR Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie wszyscy sa takimi "kozakami" jak wy ;p jak bys nie zauwazyl to jest koles ktory ma zapewne plecak na sobie czyli jest tam pewnie na chwile zeby zobaczyc jak sie gra ;p to nie jest zaden specjalista , jak to WY ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kuzwa ale wy macie problem.. Ja pier****... (...) nastepny krytyk : "Jeżeli na ps4 dalej będą takie lagi w grze online to ta gra nie będzie warta ani grosza." - nie nazekaj bo ty chyba w fife nie grales... I tak kupisz nastepna czesc i tak jesli sie interesujesz NBA to po co takie durne gadanie.. -.- Jeśli ktoś wydaje na konsole + grę około 2 tysiące złotych to ma chyba prawo oczekiwać, że będzie czerpał przyjemność z gry a nie oglądał slajdy... Co z tego, że ma plecak? Na targi gier nie idzie się "na chwilę". C'mon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Ja chciałem pograć po necie, ale nie da się. A net starcza do gry w Fifę na luzie. Też mnie to wpieniało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 kiedy będzie wiadomo coś o wymaganiach na PC? bo zastanawiam się nad kupnem, ale nie wiem, czy mi pójdzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Dla pewności najpierw ściągnij i będziesz miał pewność czy pójdzie czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Minimum: OS: Windows 7 64 bit or higher Processor: Intel Core2 Duo or better Memory: 2 or more GB RAM Graphics: DirectX 10.1 compatible (512 MB) or better DirectX: Version 11 Hard Drive: 50 or more GB available space Sound Card: 9.0c compatible Additional Notes: Keyboard or dual-analog gamepad Recommended: OS: Windows 7 64 bit or higher Processor: Intel Core i7 or better Memory: 4 or more GB RAM Graphics: DirectX 11.0 compatible (2 GB) or better DirectX: Version 11 Hard Drive: 50 or more GB available space Sound Card: DirectX 9.0c compatible Additional Notes: Dual-analog gamepad Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez John Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 50GB? Co to k**** jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 i7 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Westbrook podobno overall 97 xDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nie ma szans. Jakiś bullshit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tak wyglądają nieoficjalne overalle,które od dłuższego czasu krążą po internecie.IMO rating Wesbrooka,czy Bosha to śmiech na sali.Jeśli Rose ma 90,to Paul powinien mieć + - 95,Curry w okolicach 91-93,Irving 87-89.Również odrobinę za wysoko Love i Aldridge.Osobiście do overalli w okolicach 90 dorzuciłbym Davisa,George'a i T.Parkera.Jestem też ciekaw jakie overalle będą mieli zawodnicy z top 10 draftu. LeBron James - 99Kevin Durant - 98Chris Paul - 98Russell Westbrook - 97Carmelo Anthony - 96James Harden - 95Kevin Love - 95Stephen Curry - 95Dwight Howard - 91LaMarcus Aldridge - 91Kobe Bryant - 90Derrick Rose - 90Blake Griffin - 90Kyrie Irving - 90Chris Bosh - 89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Tak wyglądają nieoficjalne overalle,które od dłuższego czasu krążą po internecie.IMO rating Wesbrooka,czy Bosha to śmiech na sali.Jeśli Rose ma 90,to Paul powinien mieć + - 95,Curry w okolicach 91-93,Irving 87-89.Również odrobinę za wysoko Love i Aldridge.Osobiście do overalli w okolicach 90 dorzuciłbym Davisa,George'a i T.Parkera.Jestem też ciekaw jakie overalle będą mieli zawodnicy z top 10 draftu. LeBron James - 99 Kevin Durant - 98 Chris Paul - 98 Russell Westbrook - 97 Carmelo Anthony - 96 James Harden - 95 Kevin Love - 95 Stephen Curry - 95 Dwight Howard - 91 LaMarcus Aldridge - 91 Kobe Bryant - 90 Derrick Rose - 90 Blake Griffin - 90 Kyrie Irving - 90 Chris Bosh - 89 Nie wiem co oni Love'owi zawyżyli że z taką obroną ma 95 overall. W ataku musi być lepszy od Duranta i LBJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Te overalle w większości to śmiech na sali... CP3 to samo co MVP ligi? Bosh wtf? Love 95 a Griffin 90? Jeśli te overalle to prawda to 2k zrobiło z siebie pośmiewisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 2K chyba chce, żeby Cavs na wygrywali wszystko... z całej listy zgadzają się tylko LBJ, KD, Howard i Kobe. Griffin przy takim overallu Love'a i Aldridga powinien być wyżej, Bosh to jest 87 max, Melo i Harden jeśli w grze ich obrona będzie taka jak naprawdę będą musieli być nie do zatrzymania w ataku przy tych ratingach... Do zawyżania overalli Point Guardów w 2K już się przyzwyczaiłem, ale Paul 98?? Curry i Irving też zbyt wysoko... A jeśli Bosh>George to ja niemam pytań... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) 2K zawsze ssało z tymi overralami np. Lawson miał tyle samo w ataku jak i w obronie. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Śmieszne jest też to, że jak przyjdzie do grania w MyTeam to taki Love będzie miał taki sam overall jak Shaq czy D. Robinson; CP3 będzie lepszy niż Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi