kulfon Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 pierwszy mecz mam za soba, jakis typ z gsw, co wyszedl jak przegrywal. ale jednak poslizg w stosunku do offline jest zauwazalny, czy tylko u mnie tak? lbs, af wyslalem zaproszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie zawsze będziesz miał poślizg. Zazwyczaj tak jest jak trafiasz na ludzi z drugiej półkuli. Ja tak mam zawsze w Maddenie bo w to tylko Stany grają. Zapka przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 cos mi kolezka przewijal, ze to przez wifi (zamiast kabla), ale jakos mu k**** nie wierze. gramy cos wieczorem? w ogole powiedzcie czy moge zagrac mecz online (nie mowie o myteam) inna druzyna niz te 30 z nba? nie lubie nimi grac, wole swoje albo klasyki, co za lajza trzeba byc, zeby zablokowac oldskulowe druzyny w quck game... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie no ja mam Wi-Fi na konsoli od poprzedniej generacji i jest git. Nie wiem czy dzisiaj będę ale jak będę kiedykolwiek to zapraszaj do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) cos mi kolezka przewijal, ze to przez wifi (zamiast kabla), ale jakos mu k**** nie wierze. gramy cos wieczorem? w ogole powiedzcie czy moge zagrac mecz online (nie mowie o myteam) inna druzyna niz te 30 z nba? nie lubie nimi grac, wole swoje albo klasyki, co za lajza trzeba byc, zeby zablokowac oldskulowe druzyny w quck game... co do klasyków możesz ale tylko w opcji ze znajomym, podobnie jeśli chodzi o własne składy tworzysz roster, zakładasz na nim ligę innej opcji nie znam Edytowane 11 Czerwca 2015 przez ryba83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 jak coś to już jestem i mogę dziś pyknąć z kimś meczyk zaraz przyjmę zapro kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) tez jestem teraz, takze mozemy zagrac af9 juz powieziony, ale jakims cienkim teamem gral Edytowane 14 Czerwca 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Ja byłem zajebany. Drużyny pomyliłem i już potem nie chciałem siary robić Edytowane 15 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Dawno nie włączałem. Aktualizują składy na konsoli, czy trzeba sobie kupić nową za 3 miesiące, żeby mieć pełnię doznań? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 aktualizuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 aktualizuja Ostatnim razem jak grałem, to Reggie Jackson grzał ławę w Oklahomie, a to było juz grubo po tradzie. Aż dzisiaj sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ostatnim razem jak grałem, to Reggie Jackson grzał ławę w Oklahomie, a to było juz grubo po tradzie. Aż dzisiaj sprawdzę. Dziś mi się zaktualizowało, sprawdzałem na Cavs wraz z parkietem finałowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 lbs, kiedy rewanz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 może jutro? dziś napierdalam Grantsa z ziomkiem więc nie bardzo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 ja jutro do roboty, ale jak bede to sie odezwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 jakiś meczyk ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 jakiś meczyk ktoś coś? lbs kumplu jestes? ja ledwno widze ale chetnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Za gora pol godzinki odezwe sie na psn zią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 lbs vs kulfon 2:0 ale było wyrównanie tym razem ;] wiecie może czy da się gadać bez tej śmiesznej słuchawki ? zostawilem u starszych na chacie a pogadaloby sie cos na brechty bo tak to nudno troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jak sobie kupisz PlayStation Camera to będziesz mógł bez słuchawek gadać A tak serio to nie masz jakichkolwiek słuchawek z takim samym wejściem? Jak mają mikrofon to na bank zadziałają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi