kulfon Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 mi się jeszcze podoba to, że nie dodają nowych oldskulowych teamów, zamiast tego wypierdalają stare (pozdro kings) i wrzucają jakieś ścierwo z europy. rzeczywiście lepiej dać 10 ekip bulsów z tym samym rosterem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Jak gracie w myGM? Symulujecie mecze, czy je gracie? Ja mam taki problem z tym trybem, że nie wiem jak go ugryźć. Symulacja wydaje mi się niezbyt realistyczna i losowa, z kolei granie każdego meczu po 10-12 minut potrwałoby wieki (granie na mniej minut to z kolei niskie wyniki, również nierealistyczne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) Ja po prostu gram mecz za meczem - na tym to polega. Czasem zdarzy się sim co ok. 10 spotkań ale tak jak piszesz - one są jakieś losowe. I to muszą poprawić. Bo co z tego jak grając mam - powiedzmy bilans 9-1, jak prawie każdy następny sim w to porażka.. Granie samemu daje przynajmniej satysfakcję Edytowane 28 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Mnie się marzy porządny, realistyczny tryb menadżerski, a nie taka popierdółka jak teraz z tym symulowaniem. Mecz leci i po prostu wpadają punkty jednej i drugiej drużynie. Fascynujące. W ogóle tegoroczna edycja jest jakaś niedorobiona. W myCareer nie ma nawet drzewka playoffów i żeby się dowiedzieć jak idzie innym, trzeba przeglądać durne social media. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Mi się marzy manager w typie FM-a. A NBA 2K niech pozostanie NBA 2K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 nie no chłopy, nie wierzę że chce wam się grać 82 mecze w sezonie i to jeszcze po godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 To uwierz. Nie zapomnę jak totalnie napruty pòźną nocą odpaliłem 2k10 wtedy i T-Maciem rzuciłem 72 pkt. Takie rzeczy tylko na długich kwartach, nigdy potem nawet nie zbliżyłem się do podobnego wyniku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Od kilku edycji (2-3?) w NBA 2K wpadają trójki na BARDZO wysokim procencie. Nie chcę umniejszać Twojemu osiągnięciu, ale wydaje mi się, że 72 punkty da się spokojnie w najnowszym NBA rzucić takim Prigionim, grając na 12 min q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 mi ziomek raz rzucil 100 iversonem, podkoniec meczu juz mnie blagal zebym mu pile oddal zeby mogl pobic legendarny wyczyn alcindora a prignioni to i 172 bys mogl rzucic, wszystko zalezy czy mowimy o rookie czy o hof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Na każdym poziomie tak samo wpadają trójki, tylko na wyższych są bardziej contested. Jak wyczujesz moment releasu danego zawodnika, to poziom nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Mnie bardziej zastanawia po co jest w ogóle ten pasek z releasem? Już kilka razy mi się zdarzyło, że się zrobił zielony(czyli perfect) a piłka nie wpadła do kosza. Na odwrót też mi się zdarzyło - czerwony pasek a tu jeb - punkty. Edytowane 29 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 no jak po co, im blizej zielonego tym lepiej mnie rozpierdala trafianie w kant tablicy niewazne z jakiej pozycji https://vid.me/e/k8BO o tym mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 No ale tłumaczę, że miałem kilka razy zielony pasek czyli 'perfect' i nie wpadło. Więc pytam się raz jeszcze: po co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 czasem i na perfekt ci nie wpadnie, co poradzic? chyba we wczesniejsze nba nie grales, tam a+ w ogole nie wpadaly, w 2015 mi prawie zawsze wpada, raz nie trafilem wolnego na zielonym i raz z gry pizde dostalem, ale podoba mi sie, ze poprawili skutecznosc na tym a+ od poprzednich wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Grałem we wcześniejsze NBA i faktycznie A+ nie wpadały. Źle to zinterpretowałem - to jest release a nie gwarancja trafienia. Zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Panowie nie moge juz ulepszyc swoich zdolnosci w mycareer jak to jest teraz co 6 meczów dostane jeden punkt do ulepszenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Dokładnie. A później to już nawet nie co sześć meczów. Edytowane 6 Czerwca 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A co ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie wiem bo nie liczę. To nie jest chyba jakaś sztywna liczba. Na pewno się powiększa aż do momentu, że nie będziesz mógł już nic upgrade'ować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie wiem bo nie liczę. To nie jest chyba jakaś sztywna liczba. Na pewno się powiększa aż do momentu, że nie będziesz mógł już nic upgrade'ować dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi