Radzimir Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Witam, jestem nowy na forum i proszę Was o pomoc Otóż zakupiłem niedawno PS3 i chciałbym pograć na nim w NBA 2K15. Czy to będzie opłacalna inwestycja? Czy wersja na PS3 mocno ustępuje tej na PS4? Edytowane 24 Maja 2015 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ustępuje i to bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Mój psn id - Baptizia. Chętnie opierdolę każdego w cokolwiek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Mój psn id - Baptizia. Chętnie opierdolę każdego w cokolwiek:) mam NBA 2k15 , NFL 15 , NHL 15 , UFC i MLB 15 w coś można pyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 W UFC, NBA i NFL zagram Wyślę zapa do znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 ejrikoo tez zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ty to masz na razie walkowera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Narazie to mam duzo roboty ale dojdzie do tego gejma, easy;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 A da się grać na my teamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @LBS Tego nie wiem, bo nie gram w ten tryb. Może KIEDYŚ uda się zrobić stałą ligę e-nba, gdzie każdy z każdym będzie grać po kilka razy + plejofy i te wszystkie piękne sprawy. Ja mam jeszcze dwóch pewnych ziomków więc zapowiada się niezły fun. Ale niech najpierw wszyscy będą w miarę dostępni - pośpiechu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
queenJames Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) @LBS Tego nie wiem, bo nie gram w ten tryb. Może KIEDYŚ uda się zrobić stałą ligę e-nba, gdzie każdy z każdym będzie grać po kilka razy + plejofy i te wszystkie piękne sprawy. Ja mam jeszcze dwóch pewnych ziomków więc zapowiada się niezły fun. Ale niech najpierw wszyscy będą w miarę dostępni - pośpiechu nie ma. na innym forum o innej tematyce zmontowałem 10 osób i tam graliśmy po 12 min kwarta mecz lige . elegancko było Edytowane 25 Maja 2015 przez queenJames Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Fajna sprawa, ale ja pracuje za dużo poza chatą aby móc się w to bawić, szkoda. Kwarty po +10 minut to jest to, zawsze tak grałem w tryby single player Jaki macie rekord w quick games i kim szarpiecie? Ja cos kolo 30-10 i oczywiście Wizz ;] Edytowane 25 Maja 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 to nieźli jesteście, ja meczyki pykam po 2-3 min. kwarta, z ziomkiem obok siebie to ew. 4 zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Ja nie gram head-to-head. Tylko jak ktoś ze znajomych chce zagrać to wtedy ale w sumie to nie wiem czy 10 takich meczów zagrałem w sumie.. Ale bilans powinien być niezły. Dla mnie frajda to myGM, grzebanie w tym wszystkim od środka. A kwarta gram 10 min czyli jeden mecz wychodzi ok godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 MyGM świetnie wyewoluował, niedługo ten tryb to będzie miniFM koszykarski, szczególnie że daje multum możliwości. Ostatnio dorwałem roster 2008 coś na wzór UBRów i w wolnych chwilach trochę tweekuję, żeby był kompletny do grania mygm back in 2k8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Od poprzedniej edycji jest możliwość kupienia klubu od obecnego właściciela i powiem tylko tak - to jest dopiero masakra. Kosztuje to co prawda 50k VC ale nie musisz spełniać wtedy tych zachcianek szefa typu 20 wygranych u siebie itp. Można budować klub całkowicie wedle własnego uznania. Naprawdę polecam(jak ktoś ma oczywiście) wydanie na to tych 50k. Ja już nie miałem co z tą kasą robić bo zawodnika miałem podjebanego. A za to zakupienie klubu jest złote trofeum więc kupiłem głównie dlatego. No i nie żałuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A to co daje odkupienie klubu poza wywaleniem ownera = brak zadań w danym sezonie? Pytam bo sam się zastanawiam nad kupieniem Bostonu od Wyca, tyle że wciąż VC brak bo dopiero pod 40k uderzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jeśli zrobisz profit w sezonie bodaj 30 milionów to 1k VC na koniec sezonu. No i nigdy Cię nikt nie zwolnii - nie zależnie od prowadzonej polityki w klubie Ja kupiłem Knicks i po ok. dwóch sezonów Carmelo zaczął niesamowicie gwiazdorzyć. Ale to do przesady i o byle co. Niestety wcześniej mnie namówił na przedłużenie kontraktu z no trade clause, co było moim błędem. Nie mogłem go nigdzie oddać, nawet za skrót. A że miałem kilka fajnych prospectow to go zwolnilem I nikt nie był na mnie zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 serio? ja w mygm gram tylko dlatego, że jest fantasy draft, bo jakaś gnida, żyd i śmierdziel wyjebał opcję ,,create team". co im to przeszkadzało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Ja to lubiłem się w to bawić jak byłem młodszy. Dzisiaj nawet jak z ciekawości włączę fantasy draft to zagram mecz lub nawet niecały i wyłączam - bo to takie nie realistyczne jest. Ale prawdziwa wtopa 2k to jest w online leagues - nie ma tutaj fantasy draft. A nie ma nic lepszego jak zrobić z ziomkami live draft I wybierać w losowej kolejności a potem rozgrywanie meczów i negocjowanie trejdów. Oby to poprawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi