Kraso Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 NIEBIESKI CZY CZERWONY OZNACZA NAJLEPSZE KLEPKI ZAWODNIKA ? sorry za caps Czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasite Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 koledzy, jak chcę zainstalować oficjalnego patcha, to mogę od razu tego z numerem 3, czy muszę od początku najpierw 1 i 2 też zainstalować ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Czerwony a niebieski najgorsze? gdzie zapisuja sie saves ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 a niebieski najgorsze? gdzie zapisuja sie saves ? Czerwony - z tych miejsc jest on fire, więc trafia Niebieski - z tych miejsc jest cold, czyli słabiej trafia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 muscle tone- ripped co oznacza? umiesniony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 muscle tone- ripped co oznacza? umiesniony ? http://lmgtfy.com/?q=ripped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sprawdzalem wyciety, podarty ale co to ma wspolnego z muscle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 to, że zawodnik jest wyrzeźbiony.. Potocznie mówi się, że jest 'wycięty'. Widać mu żyły itd. Jest umięśniony po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 a saves gdzie sie zapisuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 http://lmgtfy.com/?q=nba+2k15+saves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 @Krzysiek0603 http://lmgtfy.com/?q=NAT#seen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 chłopaki pójdzie mi 2k15 na moim blaszaku?procek: AMD Athlon II X2 260 Proccessor 3.20GHz (64bit)4 GB Ram karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wszystko na low i lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 a na medium nie da rady? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Mam slabszy sprzet I smigam na low wiec moze na mediumach dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor j Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Mam problem z nba 2k15 wersja piracka chodzi o to ze nie mam grafiki butow po prostu sa cale czarne co akurat jest do przezycia jednak najgorsze jest to ze nie moge uruchomic playbooka dla poszczegolnego gracza gdy wciskam przycisk call play ktory mam pod lt i wybieram danego zawodnika zamiast pokazac mi playbook dla niego po prostu podaje do niego pilke ... ma ktos jakies rozwiazanie do mojego problemu ? moze po prostu robie cos zle ;D Edytowane 30 Grudnia 2014 przez doctor j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 kup oryginalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor j Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Srednio mi sie widzi wydawanie ponad 100 na gre ... a jak sie wlacza playbook dla danego zawodnika moze jednak robie to po prostu zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 jak średnio ci sie widzi wydawanie na grę to nie graj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doctor j Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Nie moglbys po prostu powiedziec jak sie wlacza ten playbook i po sprawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi