Me Myself and I Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Szukam chętnych do pogrania - chwilowo na dworze (najszybciej już w weekend) i później ew. na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Na jakim orliku grasz? Od siebie polecam SP1. Edytowane 10 Lipca 2014 przez samekontuzj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Szukam chętnych do pogrania - chwilowo na dworze (najszybciej już w weekend) i później ew. na sali jak nie na psim polu czy innych bielanach to mogę się pisać. Ale zastrzegam, że dawno nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 przy Orzeszkowej? jutro prawdopodobnie koło 17-18 tam będę, także zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tmac Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 btw jaki poziom waszych gierek? Dla rookich tez sie znajdzoe miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 wszyscy mile widziani, bo póki co biednie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Sorry ale weekend mnie oszukał ;] W przyszły mogę być. Orzeszkowa nie najgorsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tmac Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 To piszcie na forum jak bedziecie sie zbierac, chetnie wpadne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 jutro o 19 planujemy pograć na Psim Polu --> http://goo.gl/maps/1lfMh chętnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Ja sobie chodzę porzucać na boisko przy LO3 czasem, dobre kosze z normalnymi, a nie metalowymi siatkami. No i lokalizacja nie najgorsza, bo 15 minut od Rynku piechotą. Edytowane 15 Lipca 2014 przez Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja niestety mogę tylko w sobotę w ten weekend. Jeśli będziecie grać to daj znać, ale trochę wcześniej (piątek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 na Kurkowej całkiem spoko. póki co zgadaliśmy się z ludzikami na psim polu - Inflancka 13 (http://goo.gl/maps/wel1N) - gramy tam we wtorki o 19 i czwartki o 20 (bo wcześniej siatkarze) = zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi