Iverson3MVP Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jak w temacie Poszukuję jersey Allena Iversona za czasów gry w 76ers. Głównie poluję na autentyki wyszywane oczywiście w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 jaki rozmiar - długość, szerokość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Bardzo dobrze, że napisałeś bo zapomniałem dodać ;P Rozmiary najlepiej 40 lub 44. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 40 to jaka ma dlugosc i szerokosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Różne marki mają swoje długości. masz na sprzedaż jersey Iversona w roz. 40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Mam maly rozmiar iversona dlatego pytam. Nie lepiej jakbys napisal mniej wiecej jakie wymiary powinien miec jersey, latwiej byloby dopasowac, sam piszesz ze rozne marki maja rozne wymiary. Nie wiem czemu tajemnice z tego robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie robię tajemnicy... jest to pierwszy autentyk jakiego będę miał więc skad mam ci podać dokładne wymiary? Słyszałem, że są większe od swingmanów i ze 40 to S a 44 to M to wszystko co wiem o rozmiarach chyba. Podeślij fotki koszulki jesli możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Widze ze sie nie dogadamy... czy tak trudno wziac pierwsza lepsza koszulke ktora na ciebie pasuje i zmierzyc jakie powinna miec mniej wiecej wymiary zeby byla ok niz operowac rozmiarami o ktorych wielkosciach slyszales ? Chyba to logiczniejsze wyjscie w doborze wielkosci. Co do samych autentykow to wcale tak nie jest jak piszesz bo roznie z jest wielkosciami. P.S. iversona mam tylko swingmana nie authentic`a Edytowane 9 Lipca 2014 przez ghost41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 W takim razie podaję wymiary Ok. 90cm Długośc z przodu koszulki ok. 60cm Szerokości mierząc pod pachami koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 I ty chciales 40... ? Przez glowe bys jej nie przeciagnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 mam S swingmana, uwierz wciskam przez głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 a wymiary podales jak na rozmiar 48/52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson3MVP Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) Daaaamn! ale kiche dałem... nie mam pojecia dlaczego napisałem takie chore wymiary, mógłbym w tym pływać normalnie Długość koszulki z przodu ok. 75 cm szerokość pod otworem na ręce koszulki ok.50 - 55cm Sory za zamieszanie PS. nawet jeśli macie troche wieksze koszulki od rozmiarów które podałem to piszcie Edytowane 9 Lipca 2014 przez Iverson3MVP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi