rw30 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Bogu dzięki liga nie jest zarządzana przez czarnych murz... przepraszam, Afroamerykanów, tylko przez białych Żydów, w związku z czym myśli się tam parę lat naprzód nie rozumiem ostatniego zdania, ale jeśli chodzi o to że 'kiedyś nie było salary cap' [bo coś takiego czytałem kiedyś tu na forum] to napiszę tylko że Salary Cap jest obecne w NBA od sezonu 1984 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dziwne ze nikt nie wwpomjisl tutaj o kontrakcie Magica, tak tego Magica. W 1981 roku dostal 25/25 tutaj nawet o kwote nie chodzi tylko o absurdalna dlugosc jego komtraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 nie rozumiem ostatniego zdania, ale jeśli chodzi o to że 'kiedyś nie było salary cap' [bo coś takiego czytałem kiedyś tu na forum] to napiszę tylko że Salary Cap jest obecne w NBA od sezonu 1984 85 Przecież napisałem że "poświęcali" się dla przyszłych pokoleń tak jak teraz. To proste zdanie, nie implikuje niczego w stylu "kiedyś nie było salary cap". No chyba że wyczuwasz tam gdzieś ironię ale jej tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dziwne ze nikt nie wwpomjisl tutaj o kontrakcie Magica, tak tego Magica. W 1981 roku dostal 25/25 tutaj nawet o kwote nie chodzi tylko o absurdalna dlugosc jego komtraktu I dostawał go do 2006 czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dziwne ze nikt nie wwpomjisl tutaj o kontrakcie Magica, tak tego Magica. W 1981 roku dostal 25/25 tutaj nawet o kwote nie chodzi tylko o absurdalna dlugosc jego komtraktu c***owy to on był, ale z perspektywy magica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Chyba nie znasz realiow tamtych czasow. Byl przelomowy w czasach kryzysu nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jordan Hill 18/2 Bosh 118/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Do Hilla warto dodać, że Lakers mają team option w drugim roku, to trochę ratuję ten kontrakt, chociaż i tak jest gruuuubo przepłacony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Kontrakt Hilla to kolejna kpina, śmiech. Lubię go, fajny energizer, ale 18/2? TO ratuje sytuację, widać, że ten rok jest już kompletnie przegrany, nikt tu nie chce przyjść, bo i po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Bosh miał brać rekordowe paycuty, bo tak bardzo chciał grać z LeBronem, a wyszło że podpisał kontrakt życia. Za to Wade będzie grubo w plecy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 nie wiem, co tu robi Hill. przecież ten kontrakt jest praktycznie na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 123/5 już można wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 NIestety, nie. Knicksi zaoszczedzili 6 mln dol, a za to juz mozna poszukac duzych wzmocnien, chociazby na jeden rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 mam nadzieje ze to ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) mam nadzieje ze to ironia spokojnie, mozesz ponownie polubic mojego posta Edytowane 14 Lipca 2014 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 6 baniek czyli troche ponad milion rocznie No coz- bulls i rox od poczatku nie mieli szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi