Skocz do zawartości

Summer League 2014

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Sacto taki skład i nie wyszli z 70 dych :/

Parker i Wiggins zrobili po prostu swoje, chociaż Wiggins trochę na niskiej skuteczności, Według mnie Summer League za dużo nie mówi, bo trochę nie mają konkurencji gracze, którzy są NBA ready.

Olek Czyż jest w rosterze D-League select, ale nie pograł sobie.

Edytowane przez SkoczekS1

Cavs vs Bucks naprawdę fajny meczyk :) Wiggins zaliczył pare ładnych stepbacków, raz zablokował Jabariego, ale trochę niskie FG%.

Jabari też dobrze, pare ładnych wjazdów na kosz, widać, że jest przygotowany do gry pod koszem, 9 zbiórek też niczego sobie.

+ warto dodać niezły występ Bennetta, dużo zrzucił z wagi, zaczyna coś robić ;)

No i co z tego ,że 8 fauli.Toć to zwykłe treningi praktycznie.Ważne, że już przypomina koszykarza.Być moze ma jeszcze jakąś wartośc

Tzn, że albo jest pomyłka w boxscore albo gość fauluje w co drugiej akcji w obronie.

w Summer League boxscore jest uzupełniany byle jak, często są błędy, oglądałem mecz i nie zauważyłem, żeby Bennett faulował tak często.

Borson to chyba troszke słabo oglądałes , bo Benett prakytcznie faulował co 2 akcja :grin: A gdyby nie łaskawy pan sędzia to miałby tych fauli przynajmniej z 12 :grin:

Wiggins i Parker wyglądali bardzo fajnie , i nie ma co patrzeć na skutecznosc , gołym okiem było widać , że wyróżniali sie i nawet przy słabej jakości jak mieli piłke można było stwierdzić , że to oni  po move'ach lub fajnych selekcjach rzutowych. Kolejny gracz o którym trzeba wspomnieć to Giannis Antetokumpo , podobał mi sie najabrdziej z całego meczu ,  typ za sezon , dwa może być zajebistą maszynką.

Vonleh straszną lipe zagrał , nic mu kompletnie nie siedziało ale mam nadzieje  , że to był ,, peszek '' i w nastepnym meczu będzie lepiej ,  Stauskas wyglądał fajnie ale tylko i wyłącznie fajnie , nic wiecej. Duży + dla Russa Smitha i Patricka Younga za bardzo fajnie rozegrany mecz. Mam pytanie orientuje sie ktoś może dlaczego nie grał Randle ? Czyżby ta śrubka w nodze to jednak nie przekręt??

Edytowane przez Wielo18