Skocz do zawartości

Summer League 2014

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Rzucać nie potrafi i według mnie nie nauczy się. Poza tym ma nierówno pod sufitem. Sama atletyczność to za mało.

Tak mało napisałes a tak dużo nie prawdy ;3

1: Nie no pewnie  nie da sie nauczyć rzucać jest to rzecz nie do wykoania.

2.Nie równo pod sufitem pod jakim wzgledem to , że odepchnął faceta na trybunach ktory wszystkim na meczu pokazuje ,,faketa'' i jest typowym,,  prowokacyjnym białaskiem ''.

3.Juz była mowa na tym forum o tym , że wlasnie jesli chodzi o ateltycznosc Smart ato nie jest na najwiekszym poziomie .

@up

trzeci mecz w SL, zluzujmy trochę. wszyscy wiedzieli, że chłopak jest surowy

Zluzujmy troche a na Smarta spadła fala krytki po 2 meczach   ... a z Paytona jest robiona Gwaizda  2014 . bo przeciez Summer League to  turniej który odzwierciedla wszystko na drobne częsci. i można stwierdzic kto bedzie zajebisty a kto zje***y  -.- Srsly?

I nie , wcale nie jestem fanboyem Smarta i go nie bronie , pisze z normalnego pkt widzenia.

Do tego wszystkiego jeszcze Szpakowski komentuje tak fajny mecz ... Był Maradona może będzie Ronaldinho albo Oliver Khan.

Edytowane przez Wielo18

w ataku oczywiście śmierdzi mi Williamsem który ma ten sam size i jest tak samo bezpłciowy w ataku.Równie dobrze Stan Van Gundy może tam biegać  gdy są przy piłce efekt będzie identyczny.

nie, bo Williams to zupełnie inny zawodnik - kiedy okazało się, że nie potrafi zdobywać punktów w NBA, to stał się praktycznie bezużyteczny.

u Gordona scoring jest daleko na liście

łączy ich póki co jedynie tyle, że obydwu pchają na złą pozycję

Zluzujmy troche a na Smarta spadła fala krytki po 2 meczach   ... a z Paytona jest robiona Gwaizda  2014 . bo przeciez Summer League to  turniej który odzwierciedla wszystko na drobne częsci. i można stwierdzic kto bedzie zajebisty a kto zje***y  -.- Srsly?

po nikim nie jadę ani nie robię gwiazdy. Payton wygląda świetnie drugi mecz z rzędu, więc go chwalę. Smart póki co potwierdza moje obawy.

Edytowane przez Jendras

Tak mało napisałes a tak dużo nie prawdy ;3

1: Nie no pewnie  nie da sie nauczyć rzucać jest to rzecz nie do wykoania.

2.Nie równo pod sufitem pod jakim wzgledem to , że odepchnął faceta na trybunach ktory wszystkim na meczu pokazuje ,,faketa'' i jest typowym,,  prowokacyjnym białaskiem ''.

3.Juz była mowa na tym forum o tym , że wlasnie jesli chodzi o ateltycznosc Smart ato nie jest na najwiekszym poziomie .

Dobrze, że mamy taki c***owy system jak demokracja. Przynajmniej każdy może mieć swoje zdanie. ;) Mam wrażenie, że trochę nie ma dla niego pozycji w NBA. Za duży na PG, za drewniany na SG, za mały na SF/PF.

W każdym bądź razie - pożyjemy, zobaczymy. Jak będzie inaczej niż mówię, to zwrócę honor.

Co nie zmienia faktu, że jako profesjonalny koszykarz nie ma prawa się tak zachować. To nie jest amator i nie może się dać sprowokować jakiemuś grubasowi z trybun. A co będzie, jeśli ktoś na boisku go mocno sprowokuje? Strzeli mu bułę? 

Dobrze, że mamy taki c***owy system jak demokracja. Przynajmniej każdy może mieć swoje zdanie. ;) Mam wrażenie, że trochę nie ma dla niego pozycji w NBA. Za duży na PG, za drewniany na SG, za mały na SF/PF.

W każdym bądź razie - pożyjemy, zobaczymy. Jak będzie inaczej niż mówię, to zwrócę honor.

Skoczek nie no nie mam do ciebie żadnych pretensji , ja sie troche nie zgadzam z tobą a ty ze mną , ale tak jak powiedziałes : pożyjemy , zobaczymy :D

Tym czasem wynik Brazylia - Niemcy jest wręcz proporcjonalny do skuteczności Jordana Adamsa w meczu z Orlando :3

"Niemcy ostatnio tak strzelali 70 lat temu"

Szpakowski , jesteś moim Mistrzem !