Maciek9020 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Nie mówię tego na podstawie Summer League, ale generalnie mam wrażenie, że Smart będzie największym bustem top 10 tego draftu. Aaron Gordon says hi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 @up Fejm na Paytona po dwóch meczach? Raczej po jednym, pierwszy miał wybitnie c***owy. No to tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Problemem Smarta jest nie tyle to, że nie trafia jumpshotów, co ich ilość - nie potrafi minąć pierwszej linii, więc nic innego mu nie pozostaje. Różnica na tym polu między nim, a Paytonem widoczna na pierwszy rzut oka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borson Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Payton wygląda strasznie dobrze podczas tego Summer League Jak widzicie jego przyszłość w NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 oglądam właśnie Orlando-Memphis i Payton znowu gra świetnie. Mija jak chce, wykańcza, dużo widzi, broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 oglądam właśnie Orlando-Memphis i Payton znowu gra świetnie. Mija jak chce, wykańcza, dużo widzi, broni. Jak dziś Gordon? Nie mogłem oglądać wczoraj i dziś nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) dalej surowy i dalej stara się wszystkim pokazać, że umie coś, czego nie umie. ale trafił dwa osobiste! btw. Oladipo-Payton to będzie ciekawy duet. Niech tylko ten pierwszy da już sobie spokój z rozgrywaniem. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Wiem że on ma dopiero 18 lat ale jak on w summer league nie potrafi zdobywać pkt to co będzie w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Magic nie po to go wybrali, żeby zdobywał punkty. Zresztą, jak on dostaje piłkę gdzieś na siódmym metrze to co ma wyczarować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ale dostawał też piłke na 3-4 metrze i nawet nie próbuje grać tyłem do kosza z Stoks'em tylko odrazu ją oddaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 a no bo tyłem nie potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Śmierdzi Derrickiem Williamsem dobrze że to jeszcze kompletny dzieciak może dorobi się chociaż solidnego rzutu z wolnej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 nah, dwaj różni zawodnicy trzeci mecz w SL, zluzujmy trochę. wszyscy wiedzieli, że chłopak jest surowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 w ataku oczywiście śmierdzi mi Williamsem który ma ten sam size i jest tak samo bezpłciowy w ataku.Równie dobrze Stan Van Gundy może tam biegać gdy są przy piłce efekt będzie identyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Na jakiej podstawie takie podejrzenia ? Daj się pokazać Rzucać nie potrafi i według mnie nie nauczy się. Poza tym ma nierówno pod sufitem. Sama atletyczność to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Rzucać nie potrafi i według mnie nie nauczy się. Poza tym ma nierówno pod sufitem. Sama atletyczność to za mało. Tak mało napisałes a tak dużo nie prawdy ;3 1: Nie no pewnie nie da sie nauczyć rzucać jest to rzecz nie do wykoania. 2.Nie równo pod sufitem pod jakim wzgledem to , że odepchnął faceta na trybunach ktory wszystkim na meczu pokazuje ,,faketa'' i jest typowym,, prowokacyjnym białaskiem ''. 3.Juz była mowa na tym forum o tym , że wlasnie jesli chodzi o ateltycznosc Smart ato nie jest na najwiekszym poziomie . @up trzeci mecz w SL, zluzujmy trochę. wszyscy wiedzieli, że chłopak jest surowy Zluzujmy troche a na Smarta spadła fala krytki po 2 meczach ... a z Paytona jest robiona Gwaizda 2014 . bo przeciez Summer League to turniej który odzwierciedla wszystko na drobne częsci. i można stwierdzic kto bedzie zajebisty a kto zje***y -.- Srsly? I nie , wcale nie jestem fanboyem Smarta i go nie bronie , pisze z normalnego pkt widzenia. Do tego wszystkiego jeszcze Szpakowski komentuje tak fajny mecz ... Był Maradona może będzie Ronaldinho albo Oliver Khan. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) w ataku oczywiście śmierdzi mi Williamsem który ma ten sam size i jest tak samo bezpłciowy w ataku.Równie dobrze Stan Van Gundy może tam biegać gdy są przy piłce efekt będzie identyczny. nie, bo Williams to zupełnie inny zawodnik - kiedy okazało się, że nie potrafi zdobywać punktów w NBA, to stał się praktycznie bezużyteczny. u Gordona scoring jest daleko na liście łączy ich póki co jedynie tyle, że obydwu pchają na złą pozycję Zluzujmy troche a na Smarta spadła fala krytki po 2 meczach ... a z Paytona jest robiona Gwaizda 2014 . bo przeciez Summer League to turniej który odzwierciedla wszystko na drobne częsci. i można stwierdzic kto bedzie zajebisty a kto zje***y -.- Srsly? po nikim nie jadę ani nie robię gwiazdy. Payton wygląda świetnie drugi mecz z rzędu, więc go chwalę. Smart póki co potwierdza moje obawy. Edytowane 8 Lipca 2014 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak mało napisałes a tak dużo nie prawdy ;3 1: Nie no pewnie nie da sie nauczyć rzucać jest to rzecz nie do wykoania. 2.Nie równo pod sufitem pod jakim wzgledem to , że odepchnął faceta na trybunach ktory wszystkim na meczu pokazuje ,,faketa'' i jest typowym,, prowokacyjnym białaskiem ''. 3.Juz była mowa na tym forum o tym , że wlasnie jesli chodzi o ateltycznosc Smart ato nie jest na najwiekszym poziomie . Dobrze, że mamy taki c***owy system jak demokracja. Przynajmniej każdy może mieć swoje zdanie. Mam wrażenie, że trochę nie ma dla niego pozycji w NBA. Za duży na PG, za drewniany na SG, za mały na SF/PF. W każdym bądź razie - pożyjemy, zobaczymy. Jak będzie inaczej niż mówię, to zwrócę honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 2.Nie równo pod sufitem pod jakim wzgledem to , że odepchnął faceta na trybunach ktory wszystkim na meczu pokazuje ,,faketa'' i jest typowym,, prowokacyjnym białaskiem ''. Co nie zmienia faktu, że jako profesjonalny koszykarz nie ma prawa się tak zachować. To nie jest amator i nie może się dać sprowokować jakiemuś grubasowi z trybun. A co będzie, jeśli ktoś na boisku go mocno sprowokuje? Strzeli mu bułę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dobrze, że mamy taki c***owy system jak demokracja. Przynajmniej każdy może mieć swoje zdanie. Mam wrażenie, że trochę nie ma dla niego pozycji w NBA. Za duży na PG, za drewniany na SG, za mały na SF/PF. W każdym bądź razie - pożyjemy, zobaczymy. Jak będzie inaczej niż mówię, to zwrócę honor. Skoczek nie no nie mam do ciebie żadnych pretensji , ja sie troche nie zgadzam z tobą a ty ze mną , ale tak jak powiedziałes : pożyjemy , zobaczymy Tym czasem wynik Brazylia - Niemcy jest wręcz proporcjonalny do skuteczności Jordana Adamsa w meczu z Orlando :3 "Niemcy ostatnio tak strzelali 70 lat temu" Szpakowski , jesteś moim Mistrzem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi