matek Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dziś startuje SL w Orlando za tydzień LV. Nie wiem, ile osób może to oglądać, ale pomyślałem, że przyda się temat do wrzucania/pytania o linki i może jakieś oceny. Szczerze mówiąc sam nie wiem, czy będą jakieś streamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Kurcze przecież to było za darmo w zeszłym sezonie... Niedługo będziemy za skróty na nba.com płacić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 streamy są na np. coolsport.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 http://ifirstrow.eu/watch/268265/1/watch-indiana-pacers-vs-brooklyn-nets.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzisiaj na pewno obejrzę Magic z Sixers,jestem ciekaw Noela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 http://ifirstrow.eu/watch/268265/1/watch-indiana-pacers-vs-brooklyn-nets.html Ma ktos może cos w lepszej jakości ale zeby nie cieło tak jak na : coolsport.tv??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diament Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 O której Boston z Miami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Uuuu. Smart dostal konkretna czape pod koniec Q1. Welcome to NBA Marcus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Noel jest nadal chudy jak szkapa i surowy, ale póki co wygląda lepiej niż tegoroczni debiutanci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Chciałem to samo napisać. Ani trochę nie jest podobny do tego gościa ze zdjęć treningowych, gdzie był ładnie zmasowany. Ale jak najbardziej na plus, fajny początek drugiej kwarty w ataku. Jak na kogoś nie grającego 1,5 roku to bardzo dobrze wygląda. W sumie obserwuję głównie Noela, Gordona i Paytona. Payton słabo, zagubiony. Jak tylko jest naciskany przez obrońcę, to ma problemy. Curry wygląda lepiej. Gordon spoko paka, ale też wiele na ten moment nie pokazał. Moim zdaniem za dużo akcji zaczyna na 8 metrze. Takie pierwsze obserwacje. Zobaczymy czy coś się zmieni w II połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jendras Opublikowano 5 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Gordon na razie oddał trzy jumpshoty i nawet raz udało mu się trafić w obręcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Aj tam, ten wjazd na początku III kw całkiem spoko, a chwilę później akcja w obronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 no ballhandling i minięcie bardzo na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 sympatyczny wywiad z Gortatem w przerwie, chłopak się wyrobił w udzielaniu wywiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Muskulatura Noela może się nie zgadza z tym, co wyciekało, ale na linii pewny. Chyba nie kłamali z tą poprawą ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Muskulatura Noela może się nie zgadza z tym, co wyciekało, ale na linii pewny. Chyba nie kłamali z tą poprawą ręki. To prawda ale on z taką muskulaturą to moim zdaniem za dużo sobie nie pozbiera w NBA. Nawet tu jest wypychany z łatwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No, 2 rb w Summer League dupy nie urywa, myślałem że jest waleczniejszy pod dziurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Mimo wszystko na plus. Nie przywiązywałbym takiej wagi do dzisiejszej liczby zbiórek, gdzie każdy pchał się do piłki. Wiadomo, musi przybić/nabrać siły chociaż trochę. Nie wiem ile azotu musiał zjeść przed robieniem tego foto, ale spodziewałem się czegoś lepszego. Cieszy jego skuteczność z linii, serio jestem pod wrażeniem. Patrząc na niego dziś, zacząłem mocno wierzyć, że mogą wypalić razem z Embiidem pod koszem. Jeśli będzie nadal pracował nad rzutem? Nic nie stoi na przeszkodzie, z jego szybkością. Dać im shooterów i bez problemu będą mogli grać razem. Gordon może być za jakiś czas połączeniem Kenyona z Odomem, jak wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 To prawda ale on z taką muskulaturą to moim zdaniem za dużo sobie nie pozbiera w NBA. Nawet tu jest wypychany z łatwością No, 2 rb w Summer League dupy nie urywa, myślałem że jest waleczniejszy pod dziurą Jak wy już takie wnioski po 1 meczu w lidze letniej wyciągacie, to znaczy, że Hollis Thompson będzie czołowym zbierającym ligi. SF 14 zbiórek, 8 w ataku. Litości. Nikt Noela nie przepychał. Po prostu nie odbijały się te piłki w jego stronę. Tak się mecz ułożył. A co do jego masy, to akurat się cieszę, że powoli to ogarnia. Z kolanem trzeba ostrożnie i szybkie nabieranie masy nie jest wskazane po takiej kontuzji. No i przy tych parametrach wygląda świetnie szybkościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi