Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

dlatego też nie kupuje takich bajek jakie próbujesz tu wkręcać bo w 7 na 10 przepadków z tak rzucającym Wesem Thunder będą przegrywać.

Po ASW (czyli trade deadline) Thunder są 11-5, a Westbrook rzuca na bardzo podobnym poziomie. Tylko jakbyś te mecze od czasu do czasu obejrzał, to byś zrozumiał, że w przypadku Westbrooka ta statystyka mówi o wiele mniej, niż w większości przypadków. Gość bardzo często ponawia swoje niecelne rzuty, bardzo często rzuca, gdy kończy się czas akcji, a drużyna nic nie wymyśliła, nie boi się też rzucić zza połowy pod koniec kwarty, czy połowy.

Można go jechać za 8/24, ale wg mnie to jest bardzo niesprawiedliwe, zwłaszcza gdy robi się to tylko dla zasady, bo inni się nim jarają. Nie oglądałeś, to się nie wypowiadaj, bardzo fajna zasada, która pozwoli Ci uniknąć bezpodstawnych tekstów. 

No i nie widziałem pochwał za 17/17. Kozacki występ, czy tego chcesz, czy nie.

Edytowane przez barcalover

Wszystkie krytyczne oceny dotyczące Thunder, czy to się tyczy Duranta, Brooksa czy kogokolwiek są dla Ciebie niesprawiedliwa. Ubzdurałeś sobie, że ja hejtuję WB, ale sądzę, że z taką grą i awansem Thunder do PO bez Duranta i z innymi kontuzjami powinien się liczyć w walce o MVP, choć pewnie jej nie dostanie w końcu Curry zrobi prawdopodobnie najlepszy bilans. Cały czas szukasz dziury w całym, non stop kręcisz nosem i wszystkich pouczasz dookoła - jakbyś dawał sobie monopol na pisanie o OKC.  Mam prawo pisać co mi się żywnie podoba o ile nie łamię przy tym regulaminu i Ty nie będziesz mnie pouczał co mam robić i co oglądać. Jakbym miał obejrzeć wszystkie mecze drużyn na których temat się wypowiadam to nie miałbym czasu na nic. Ostatni raz powtórzę, że jeśli OKC chce wejść do PO Wes nie może rzucać na takiej skuteczności, to jest zwykła, nieuszczypliwa refleksja poparta zwyczajową logiką. Ile jeszcze czasu minie aż przestaniesz negować wszystko co napiszę? Chciałbym żeby w końcu udało się nam zakończyć te przepychanki bo wydaję mi się, że obaj nie wychodzimy na tym najlepiej. Nie chciałbym aby to trwało w nieskończoność w końcu tak naprawdę kibicuję OKC w ich staraniach playoffowych. Tym bardziej teraz gdy wypadł Durant, wielką szkodą dla nas wszystkich byłaby niemożność zobaczenia Wesbrooka w postseason.

Przemyśl to. Nie jest moim celem szukania sobie partnera do codziennych kłótni, zdecydowanie bardziej wolę pokojowe rozwiązania.

Pozdro 

Mial 8/24 i wygrali z Hawks... dlaczego w przypadku kolejnego tak slabego wystepu rzutowego, nie mogliby znow wygrac?

Ja rozumiem o co Ci chodzi, zawsze mozna sie poprawic. Jordan czy LBJ ze swoimi najlepszymi momentami tez mogli byc posadzani o to, czy tamto... a moze wiecej trojek, a moze slabe ft. Cos zawsze mozna znalezc. Sprawa wyglada jednak tak, ze gdy ktos mi wypisuje dwa puste staty i pisze, ze moje stwierdzenie, iz Westbrook wyglada coraz lepiej jest nietrafione, choc sam nie widzial meczu, to naprawde ciezko takiego kogos traktowac powaznie.

Nie uwazam, ze jakos specjalnie celuje w Ciebie swoimi wypowiedziami, aczkolwiek prawda jest, ze czesto piszesz niepoparte prawda rzeczy, ktore bardzo latwo obalic, wiec to robie.

I nie, nie kazda krytyka w stosunku do Thunder jest wg mnie niesprawiedliwa. Jesli tak uwazasz, to znaczy, ze nie czytasz uwaznie moich postow.

O MVP nic nie pisalem teraz, wiec nie mam pojecia po co ten temat w ogole poruszac.

Nie mam tez niczego przeciwko Twojej osobie i z tego co mi wiadomo, to glownie Ty zaczynasz wyskakiwac z osobistymi wycieczkami oraz przeklenstwami.

Jak obejrzysz mecz i stwierdzisz, ze faktycznie - ceglenie Westbrooka bylo tak okrutne i mialo taka wage, ze nie mozna stwierdzic, ze gra coraz lepiej, to jak najbardziej uszanuje Twoje zdanie.

Wiesz barcalover tylko problem w późniejszych latach jaki się pojawia to brak minięcia. Wpływa to nie tylko na mniejszą liczbę akcji kończonych pod koszem, ale też na to, że obrońcy mogą się bardzo mocno skupiać na rzucie z range, gdyż minięcia stają się ewenementami.

Russel ma dopiero 26 lat, peak dopiero przed nim, a co dopiero schyłek.

Juz wkrotce sie przekonamy.

Bottom line: nikt raczej gnoju na Kobasa nie wylewal, gdy ten mimo slabej skutecznosci pokonywal czolowe ekipy NBA.

Wszyscy czekaja, ale najpierw niech ugra tyle co Kobe a potem ich porownujmy. Takze spokojnie barca.

A co do samego Westbrooka, Duranta i Ibaki to w 2017 nie moga wszyscy razem spier***** do lepszej organizacji, pod lepszym trenerem, ktora na support nie bedzie zydzic kasy?

Wszyscy czekaja, ale najpierw niech ugra tyle co Kobe a potem ich porownujmy. Takze spokojnie barca.

A co do samego Westbrooka, Duranta i Ibaki to w 2017 nie moga wszyscy razem spier***** do lepszej organizacji, pod lepszym trenerem, ktora na support nie bedzie zydzic kasy?

Durant to chyba może już w 2016, chyba że coś mnie ominęło ;) ?