Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

ja tez nigdy nie lubiałem Westbrooka,nie wiem,po prostu nie podobał mi się    zbyt brutalny styl ,szalenstwo w grze i relatywnie srednio skuteczny.Zdecydowanie stawiałem na Rosa (teraz wiadomo,wspomnienie).

Ale to co gosc wyprawia teraz od ASG, to jest po prostu kosmos,po kazdym meczu przecieram oczy ze zdumienia,jaki ma gigantyczny wpływ na wynik meczu,szczególnie w clutch i crunchtime, teraz nie wyobrazam sobie PO bez OKC. Chociaz z takim składem,bez Ibaki jeszcze,nie widze zdyt duzych szans na pokonanie GSW,ale jesli tylko Russowi zostanie paliwo w baku,to tanio skóry nie sprzedadzą.

Zresztą Westbrook to jest gość, dla którego scoring to tylko jeden z atutów. Dla Kobego to zawsze było najważniejsze a dla Lebrona prawie najważniejsze. Westy nie dośc, że sam jest scorerem to jeszcze kreuje (dużo więcej niż wskazują staty bo jego pierwszy krok od razu rozbija schematy obronne) i co najważniejsze hustluje. Powiedziałbym że RW ma obecnie najlepsze intangibles w lidze.

Zdajesz sobie sprawę, że przed RW jeszcze ta potencjalnie "mniej wydajna" część kariery?

Możliwe... a możliwe, że nie.

A gdzie tam. Przecież nawet 8/24 to zajebisty wynik. Nie zapomnaj, że musisz oglądać OKC inaczej nie masz prawa się wypowiadać.

Standardowy LBS – z jednego rowu do drugiego. Ale nikt już od Ciebie więcej nie oczekuje, z tego co zauważyłem :) 

Trudno traktować na poważnie kogoś, kto "studzi" zachwyty nad występem jakiegoś gracza, rzucając dwa staty, nie obejrzawszy samego występu. 

Sorry, barca, ale za długo w tym siedzę żebym sobie dał wkręcać, że występ na 30%fg jest dowodem na bycie "coraz lepszym".

Nie wiem co po mnie ludzie oczekują, piszę tutaj bo to bardzo lubię, jakbym się miał przejmować zdaniem innych to dałbym sobie raczej spokój, choć w sumie nie mam powodu do narzekań. Wyłączając parę incydentów z osobnikami wątpliwej reputacji nie spotkałem się z niechęcią do mojej osoby. Nie muszę nic nikomu udowadniać. 

podpisano: typowy LBS

Nie. Tak samo jak nigdzie nie napisałem, że Westbrook zagrał c***owy mecz. Odnoszę się tylko do tej skuteczności. Iverson był jechany za 50pkt mecze na podobnym fg, dlatego też nie kupuje takich bajek jakie próbujesz tu wkręcać bo w 7 na 10 przepadków z tak rzucającym Wesem Thunder będą przegrywać.