Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem to już wrzucać do lapu-capu, ale chcę zobaczyć Twoją argumentacje bo narazie tylko rzuciłeś hasłem i nie wiem jak to ugryźć. Ja wiem, że finały konfy są overrated, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność pozatym finał to jednak finał. Za wcześnie aby mówić kto jest lepszy, ale osiągnięciami samymi w sobie KD po prostu miażdży T-Maca, a do tego ma MVP.

Możesz wrzucać do łapu-capu, bo przez najbliższy tydzień mam inne rzeczy do roboty i nie mogę poświęcić się forum tak, jak bym chciał. 

Nie wiem, co magicznego jest w osiągnięciach KD, a finały z Westbrookiem, Ibaką i Hardenem to nie jest jakiś kosmos. A w jak chcesz miażdżyć osiągnięciami, to Iverson zjada w takim razie Duranta, skoro ten robi to z Tracy'em.

Gdyby coś poszło nie po myśli KD i siadłby zdrowotnie, to nie ma prawa znajdować się wysoko w jakiś rankingach all-time.

Ogólnie ciekawa sprawa z tym Kevem, bo raz jest ciśnięty, że z takimi kompanami u boku całe g osiągnął i nie potrafi wykorzystać ich towarzystwa, żeby innym razem były głosy mówiące o tym, że jest super bo finał konfy zrobił i jakie to wielkie osiągnięcie, z tymi samymi ludźmi plus Harden. Zależy jak watr zawieje. 

Nie ten kaliber kolego :smile: I nawet jakby KD teraz zakończył karierę, to nie zmienia to faktu, że już teraz jest graczem o wiele lepszym, niż T-Mac kiedykolwiek był. 

Nie wiem, może nie widziałeś T-maca i tego, co grał. 

Poza tym nie porównuj całych karier, bo a - zaczynali z innego poziomu (a ten osiągnięty przez McGrady'ego był kosmiczny), b - Kev nie miał jeszcze okazji grać końcówki swojej kariery, w której siadłyby mu staty. 

No to mamy wpadke OKC. Wiele zrozumiem, ale przegrac z Knicksami? A tymczasem Suns ida po zwyciestwo z Waszyngtonem...

Masakra, oglądałem to na żywo i naprawdę brak słów.

Jak tak ma wyglądać pościg za PO jednego z contenderów, to ja dziękuję. Mam tylko nadzieję, że ktoś mający władzę w klubie weźmie w końcu sprawy w swoje ręce i wprowadzi zmiany.

Raczej w tej chwili nikt zmian nie wprowadzi bo to może zupełnie rozbić szanse  OKC na PO, ale jak nie wejdą do PO to wtedy jest to więcej niż pewne. A sytuacja wygląda nieciekawie, a zrobi się dramatyczna jak Suns wygrają z Bulls,a OKC polegnie z Misiami ( są na to szanse bo Bulls będą grali back to back na wyjeździe a OKC gra też na wyjeździe z teamem który im szczególnie nie leży) wtedy to już będzie 9 meczów straty. A są jeszcze Pelicans którzy są dwa mecze nad OKC(ale oni akurat przegrali dzisiaj i dwa następne mecze to Clippers i Hawks więc mogą mieć bilans jak OKC za kilka dni). 

Nie ma co spekulować ja nie widzę OKC w PO jest źle więc zmiany w klubie czy mogą wpłynąć na nasz zespół ? Owszem ale czy na gorsze nie sądzę bo chyba gorzej się nie da, nie mają pomysłu na grę grają chaotycznie po prostu masakra jakaś, ja bym coś ruszył w tym klubie bo do PO i tak nie wejdziemy z taką grą a jedyne co to zmiany mogą być na lepsze. 

Spokojnie. Grali znowu bez Duranta...

Porażka zaskakuje ale nie szokuje...

Teraz rozumiem te nagle porażki spurs z suns i NOPEM ;-)

W sumie OKC to twardy przeciwnik wiec się nie zdziwie jak top zachodu nie będzie wcale mocno po ASG dociskac suns... oczywiście jest to bardzo naciągane teoria ale co tam... ja akurat lubię takie historie

Spokojnie. Grali znowu bez Duranta... Porażka zaskakuje ale nie szokuje... Teraz rozumiem te nagle porażki spurs z suns i NOPEM ;-) W sumie OKC to twardy przeciwnik wiec się nie zdziwie jak top zachodu nie będzie wcale mocno po ASG dociskac suns... oczywiście jest to bardzo naciągane teoria ale co tam... ja akurat lubię takie historie

Hehe nie wiem skąd, ale jak zobaczyłem, że Ignazz napisał tu posta to sobie pomyślałem, że zacznie od "Spokojnie" - serio. Porażka zaskakująca, ale niewiele zmienia tak naprawdę, od czasu do czasu trzeba taką porażkę wkalkulować w koszta. Na ile Durant out?

LeBrona nie ma już w Cavs, nie znam szczegółów.

Podobno Kobe odszedł na emeryture, nie znam szczegółów.

RappaR i ely3 to najlepsi przyjaciele po kręglach, nie znam szczegółów.

Zanim zaczniesz wyśmiewać sprawdź info. Jackson jest bardzo blisko Nuggets, a skoro mądry, więc są podstawy do tego co napisał a ty najwyraźniej chciałeś zabłysnąć tylko nie wyszło.

Jedyne plotki jakie słyszałem, to że Thunder próbują Jacksona do Denver wytradować. Czyli chyba celują w Chandlera.

w sumie perspektywa Wilsona w Oklahomie nie jest aż taka zła, nawet po odejściu Duranta może to być spokojnie team na PO tylko nie wiem czy RJ potrafiłby grać full time na sg w Denver

Niech mi ktoś wytłumaczy po co RJ w Denver? Tam jest Lawson, który ma raczej pewne miejsce na PG i Nelson, Reggie IMO miałby sens w zespole gdzie grałby w S5 na co w Nuggets szans nie ma.

Apropos tego rzekomego tradu znalazłem:

With all of that said, some within the Thunder organization believe they should keep Jackson because they realize it would be hard to replace the production they get from him at the back-up point guard position and because there’s the belief that Jackson and Waiters could form a nice one-two punch if they’re able to get on the same page and eventually develop some chemistry. A Jackson trade could certainly happen, but league sources don’t characterize it as inevitable since the Thunder are still weighing the pros and cons of such a move. Basketball Insiders - See more at: http://hoopshype.com/rumors/tag/reggie_jackson#sthash.zakskhl6.dpuf

Jeśli OKC nie ma zamiaru położyć lagi na bieżącym sezonie to nie powinno wymieniać RJ. To jedyny sensowny zmiennik RW (Smith nadaje się do d-league). Żaden z ich PG nie jest w stanie prowadzić gry. Zresztą jest ich za dużo. Chyba że Nelson byłby częścią wymiany, ale wtedy OKC musiało by sporo dołożyć do wymiany (Perk ;) ?)

Gra po obu stronach, ladnie ciska za 3. 

Jakby gdzies wyoutowali przy okazji perka to brooks nie mialby wyboru i bylby smallball minimum 20 min na mecz z durantem na 4.

Tak czy inaczej, nie widze tego trejdu bez dolozenia 1 r pick przez okc, den nic nie musi handlowac na obecna chwile.