Jendras Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie wiem do czego pijesz. Przecież chcesz, żeby przegrywali jak najwięcej. Teraz bardziej od tego interesuje mnie, kiedy i za co może polecieć Hill. Pewnie za kogoś, kto da kilka zbędnych zwycięstw więcej, więc be careful what you wish for ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Smutna wiadomość http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/12125142/daughter-los-angeles-lakers-gm-mitch-kupchak-dies-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dzisiaj Lakers wygrywają dla Mitcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 coby temat nie wyleciał z 1 strony RUMOR: Lakers To Offer Max Contracts To Jimmy Butler And Greg Monroe This Upcoming Summer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Butlera zapewne Bulls wyrównają. A czy Monroe jest warty maxa? Nie jestem przekonany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 zamiast Monroe dac maxa Marcowi Gasolowi jesli starczy hajsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie starczy, jego max jest sporo większy. Pomysł nie byłby głupi, ale gdzieś niedawno pisali, że Bulls sami dadzą maksymalną umowę Butlerowi. Co nie znaczy, że nie warto spróbować. Inna sprawa, to nie wiem, czy udałoby się ich obu zmieścić z maxami, szczególnie jakby jakimś cudem trafił się rookas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ja się martwię, że jak nie pyknie z Gasolem (a na pewno się nie uda) to Knicks wyłożą kasę na Monroe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Po pierwsze, nie zmieścimy Butlera i Monroe. Po drugie, Bulls Butlera nie puszczą. Po trzecie, plotki dotyczące letnich ruchów w styczniu to czyste spekulacje. Ja się martwię, że jak nie pyknie z Gasolem (a na pewno się nie uda) to Knicks wyłożą kasę na Monroe. Monroe + Towns pod koszem. Źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wolałbym Gasola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Każdy by wolał, ale tylko jeden go dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ktoś już na forum fajnie napisał, że gdyby przy władzy byli jacyś ludzie Dolana, to STAT i "Air" Bargnani już by siedzieli na Brooklynie a J.J i Lopez/D-Will w Knicks, i jeszcze by uważali, że to sukces bo ich wysokie kontrakty spadły Czekam co przyniesie los, ale jakby się zastanowić, to Monroe nie byłby taki zły, tylko zależy za jaką kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Brook tylko na wymianę, już zadeklarował, że dokona 'opt in' na te 16,7mln. Monroe spokojnie będzie chciał z 13-15mln za sezon, ale może podpisze za mniej, kto go tam wie. Marc Gasol to dla mnie zagadka, choć wydaje mi się, że zostanie w Memphis dostając max deal. Kenyon Martin do końca rozgrywek zostaje w Bux. via Nick Young ;] “I told Goran Dragic on the court, ‘You might be my teammate next year.’” Young told the L.A. News Group shortly after the Lakers’ loss on Monday to the Phoenix Suns. “I’ll talk to Marc (Gasol.) Me and him are cool. Kevin Love, I’ll talk to him.” Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Po pierwsze, nie zmieścimy Butlera i Monroe. Po drugie, Bulls Butlera nie puszczą. Po trzecie, plotki dotyczące letnich ruchów w styczniu to czyste spekulacje. Monroe + Towns pod koszem. Źle? nieźle, ale ja wolałbym Melo na czwórce a kaskę wydać na jakiegoś guarda z podaniem i obroną - może Dragic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Monroe dostanie maxa. nieźle, ale ja wolałbym Melo na czwórce a kaskę wydać na jakiegoś guarda z podaniem i obroną - może Dragic? Ja bym się w Dragica nie pakował, ale nawet jeśli, to i tak będzie potrzebny jakiś wysoki, bo z samym debiutantem daleko nie zajadą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nie wiem co by się musiało stać, żeby Marc Gasol poszedł z Memphis akurat do Lakers. Szanse na to są wg mnie około 1%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 @kucio Monroe to nie PF, i ustawianie go tam na siłę robi sporo problemów. To center i jak zacznie grać na tej pozycji, to moim zdaniem będzie mógł pokazać pełnię możliwości. Ja go zawsze chciałem i zdania nie zmienię. Lin, serio? niech leci grać z B-easym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Randle to ma bliżej do SF niż C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Może warto zaryzykować i ściągnąć Millsapa na PF i wtedy grać Randlem na C : ) Troche mało centymetrów, ale Atalnta też w rosterze wzrostem nie grzeszy. No to powtórzę kwestię dotyczącą Marca Gasola, ale teraz z Millsapem: po co miałby przechodzić z contendera do drużyny, która nie będzie grać w PO w następnym sezonie? Edytowane 21 Stycznia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Hawks od jakiegoś czasu interesują się Monroe, a wtedy Horford może wrócić na czwórkę. IMO jeśli NYK wybiorą centra w drafcie to rzucą sieć na Millsapa, a nie Monroe'a. Gasol raczej tam nie przyjdzie. Lakers zapewne by chcieli Aldridge'a, a czy on zostanie w Portland ? Jeśli nie uda się gwiazdami to może Wes Matthews, Pat Beverley i ktoś pod kosz. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi