SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ciekawe czy Melo poinformował Mitcha, że na pewno z nami nie podpisze czy jak to się odbyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 21,5/4 już nie wygląda tak pięknie, ale przy tym co dostał Meeks jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Young mówił coś o tym, że chce od Lakers ok. 5 mln i wychodzi mniej więcej tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 swaggy spoko, już bez przesady wszystkim dalibyście minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ciekawe jak Kobe będzie wyglądał, jeśli rzeczywiście ma 'nowe nogi' to chcę zobaczyć jego 30ppg sezon + Julius który dostaje dużo posiadań. To mogą być jedyne plusy następnego sezonu. Z drugiej strony bardziej prawdopodobne jest to, że Kobe będzie robił 20 ppg na c***owej skuteczności, wtedy może jednak uda się obronić pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 trochę przepłacony Young, ale co tam firepower z ławki jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czy przepłacony? Nie wydaje mi się. W tym offseason było od cholery dużo gorszych kontraktów. Zresztą jeśli jest przepłacony to jaki kontrakt byś mu zaproponował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 16 lub 18/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Sam myślałem o jakimś 18/4, ale w sumie to niecały milion rocznie więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Jordan Hill zostaje. 18mln/2. Dużo... Za dużo. W takim układzie Gasol wart jest ile? Edytowane 11 Lipca 2014 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Free agent forward Jordan Hill has agreed to a two-year, $18M deal to return to the Los Angeles Lakers, agent Kevin Bradbury tells Yahoo. łohohoh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) P_M To co powiesz na umowę Hilla? Jestem w szoku. 18mln$ za 2 lata. Grubo Edytowane 11 Lipca 2014 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 wow, no to już jest sporo. czyli jednak żadnych zatrzymujemy swoich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) @matek grosz do grosza i będzie kokosza jak mawiał klasyk.@danny to pewne!? 9 mln rocznie dla Hilla? @airmax jestem przerażony tym faktem. Pomimo sympatii dla Hilla, ale to tylko walczak, ale role player, warty max MLE. Edytowane 11 Lipca 2014 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 przynajmniej nie koliduje z 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calagan Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 To oznacza tyle, ze czekamy na emeryture KB. 18mln dla Hilla sporo, ale za to "tylko" na 2 lata. Ruch o tyle dziwny, ze mamy Juliusa, a Hill na centrze to raczej marny pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Przede wszystkim zamyka to temat Pau w LAL. O żadnym s'n't też nie ma już mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Dokładnie, wydaje się, że Mitch nie będzie się bawił w Gasolów i Dragicow za rok tylko szykuje się na Duranta Trochę mnie wkurza, że nie zaatakowaliśmy Bledsoe'a, Phoenix właśnie podpisują Thomasa... Edytowane 11 Lipca 2014 przez KB81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Po ostatnich offseason mam wątpliwości czy Durant będzie chciał tu przyjść. Zostało nam coś jeszcze do wydania czy tylko MLE, jakiś tam jeszcze wyjątek a reszta za minima? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calagan Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Po ostatnich offseason mam wątpliwości czy Durant będzie chciał tu przyjść. Zostało nam coś jeszcze do wydania czy tylko MLE, jakiś tam jeszcze wyjątek a reszta za minima? Nie mamy zadnego MLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi