matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Spoko trade po Lina, ale to oznacza, że prawdopodobnie już wiedzą, że Melo nie przyjdzie. Bo nie wierzę, że uda się szybko oddać Nasha za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 zeby wymiana doszład do skutku musimy albo zrzec się praw do Gasola, albo go wytradować, a że rakietom sie spieszy, to pewnie decyzja zapedanie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lin; Kobe. http://www.basketball-reference.com/boxscores/201202100NYK.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Super sezon bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) http://www.basketball-reference.com/boxscores/201202100NYK.html Ja w tym konflikcie jestem za Azjatą akurat ;-). Więc jego odpowiedź na boisku widziałem. Podobno potem sam chciał powiedzieć to samo o Kobe, ale religia mu zabroniła . Edytowane 11 Lipca 2014 przez leeewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Czemu akurat Lakers muszą dilować z Houston i pomagać klubowi w którym gra Howard?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 A w czym to przeszkadza? Dalej nie rozumiem tego żalu do Rox u niektórych, bo DH ich wybrał. To było ryzyko, które LAL podjęli i się nie udało. Po co drążyć. W stanach nie patrzą na to w takich kategoriach, jak piłkarskie kluby w EU. To biznes, przede wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mniej więcej tak podjarany jestem tą wiadomością o Linie, jak byłem na wieść od o Mike'u D'Antonim. czyli tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 https://twitter.com/paugasol/status/487701408788283393 To będzie chyba długi wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Tank mode on. Przyjęcie Lina oznacza, że Melo już u nas nie będzie bo wątpię żeby teraz coś wyczarowali. Dziwi mnie trochę ta decyzja, bo Lin blokuje nam jakieś większe ruchy a sam nic do drużyny nie wniesie, a przecież jest duże prawdopodobieństwo że mimo tankowania nie uda się obronić picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Super podobno Melo czekał na decyzję Bosha i Lebrona i pewnie przedłuży kontrakt z NYK. Ciekawe na kogo mają szanse Lakers, w sumie Lin, Lance i np. Monroe to nie takie głupie rozwiązanie, na play offy na pewny styknie, nie wiem jak Monore ale Lance na pewno się przyda teraz i za kilka lat bo tankowanie w wypadku Lakersów to cienki pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Lin Lance i Monroe nie daliby PO. Ciekawe, co zrobiliby Pistons, gdyby ktoś dał maxa Grzesiowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ze zdrowym Kobe mogliby dać PO nie mówię że to 100% pewne bo to jednak strasznie ciężka konferencja ale na pewno szansa by była, pytanie czy warto w ogóle w Monroe inwestować obok Randle mógłby fajnie wyglądać. Szczególnie na papierze, bo Monore jednak ostatnio się nie rozwija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 W Pistons praktycznie nikt się nie rozwija. IMO Stan wyrówna ofertę Monroe, nawet maxa i dopiero potem będzie kombinował, co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Swaggy zostaje podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Na 4 lata kontrakt... 21,5mln$...4 rok PO Edytowane 11 Lipca 2014 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Spoko, lubię Nicka. Ale od tego "na ile?", ważniejsze jest "za ile?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Ja tam się jaram,skoro ktoś taki jak Meeks dostaje 19/3 to 21.5/4 Younga to przy tym zajebisty kontrakt,a ktoś z tej ławki musi ciągnąć grę jednak,w tym sezonie grał spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi