Richie Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Przyszedł czas na porządki w szafie . W tym temacie na sprzedaż: Jersey Lebrona Jamesa Typ: Autentyk Rocznik: Z okresu gry w Cavs Firma: Reebok Rozmiar: 52 Wymiary: szerokość 65cm, długość: 88cm Stan: 5,5/6 Foty: KLIK / KLIK Cena: 160zł 150zł (jak za replikę w sklepie: ~$50 + wysyłka dużo taniej) Więcej info, negocjacje, wymiana itp. na pm. Promo: Przy zakupie dwóch jersey'ów na raz - wysyłka gratis. Drugi jersey: tu Edytowane 27 Czerwca 2014 przez Richie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash7 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 wymienię na Bosha z Toronto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 podeślij foty na pm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Up. Obniżyłem cenę. Taniej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Jeszcze aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Dasz mi czas do niedzieli na zbiórkę funduszy? Jeśli uzbieram to kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) BIORE JAMESA Wyślij dane do przelewu na priv 52 to l czy xl? Edytowane 11 Lipca 2014 przez House Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 hehe powrót Lebrona do Cavs to jerseye od razu ciesza sie powodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No tak, teraz wszyscy na hurra... Kolejorz był pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolejorz Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na szczęście zainteresowałem się nim jeszcze przed powrotem. ale mi się teraz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Na szczęście zainteresowałem się nim jeszcze przed powrotem. ale mi się teraz ma przebije każdą opcje. Daje maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wiecie panowie...na sprzedaż mam jeszcze jersey Larry'ego Birda... a nuż wróci z emerytury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Kiedy mija deadline? Czy jestem drugi w kolejce po kolejorz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 W tej chwili czekam tylko na to aż przelew dojdzie na konto, więc na 99% jersey leci do kolejorza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 @house - wczesniej bylem na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 @house - wczesniej bylem na pw Spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Sprzedany, można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi