Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2014/15 Quo Vadis

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

O Bulls nie masz się co martwić

A tak poza tym to śmiech mnie ogarnia jak placzecie po jakiś dwóch wtopach czy to z Cavs czy z Nyk

Każdy czasami przegrywa, w niczym to nie zmienia faktu że na te chwile tpo sas są team to beat w serii

Nie jakieś sztucznie zbudowane dzięki protekcji slivera Cavs czy nbdl Knicks

Edytowane przez josephnba

Właśnie ze mecz był pod kontrolą. Ponad 10 na 3 minuty przed plus 6 na 2 minuty przed i na 26 sekund plus 3 i dwa rzuty. Tak się wszystko poukladalo jak w 2013 roku. A tych przestrzelonych wolnych było 7 czy 8

własnie o tym pisze,przeciez   w tym meczu Irving walnął all time 57 p?pomimo przewagi,gosc trafiał to,co normalnie sie nie trafia,szczególnie w 4q,miał nieprawdopodobny crunch time.Stąd topniejąca przewaga.Tego sie w zasadzie nie dało wygrac nie mając tego dnia kogos w niezwykłej dyspozycji. Do tego jeden za duzo (z tych 7miu) nietrafiony w koncówce FT Leo i cudem dałoby sie przetrwac ten armageddon KI.Brakło dosłownie punktu ,nie do zdobycia, tylko zmarnowanego w crunch przez Leo.Moim zdaniem.

Dlatego mecz był swietny,bo ani LBJ ani Kyrie nie są w stanie w serii7 nawet na zmiane grac taki kosmos.A przegrana była o włos.Szkoda tej lost i NYK w kontekscie walki o 2-3seed, a nie kiepskiej formy SAS,bo taka juz wtedy nie była

Edytowane przez Tombou

k**** mać! skończcie o tym pi*****ić. Było minęło. Gramy z OKC a nie  ...

Myślicie że Pop zastanawia sie że mieli wygrany mecz z Cle a przegrali i dywaguje na ten temat? Nie! Szykuje wojsko i idzie napierdalać Oklah

a czemu czasem nie dyskutować?przieciez to niedawny mecz Spurs. A  o OKC sie bedzie p... po meczu. Zdaniem kolegi mecz z Cavs to był spisek, a IMHO pech.Po prostu. A czy tak nap.... to nie wiem czy POP idzie...oni grają u siebie wypoczeci (wzglednie) o życie  SAS mają potem wazny dwumecz z HOU.Bedzie ciekawie

Masz rację. Z knicks też mogli wygrać bo jak to możliwe że przegrali? Przecież to nasłabsza ekipa całej ligi. Kurcze a tak fajnie by było gdyby wygrali. Mogli też wygrać z Suns 31 października bo w zasadzie to było blisko i kurka sie nie udalo, a byłoby pięknie. Te porażki sporo przeszkadzają w osiągnięciu 82-0. A co sie działo 6 listopada? Przegrana z Houston, a z Houston wiadomo że walczą o playoff. Przerąbane i zaraz póxniej 8 listopada z Pelikanami. Z PELIKANAMI! To jest niewiarygodne jak Oni mogli to przegrać. W sumie gra tam Davis który jest monstrum, ale przecież można było wygrać. Pare zbiórek więcej dwa rzuty by wpadły za trzy i porażki by nie było. A przegrana z Lakers? Toz to katastrofa .... Ja z nerwów podarłem kartkę papieru i cisnąłem w kosz na śmieci! Z odwiecznym rywalem który jest tak słaby to w kieszenie powinnismy mieć zwycięstwo przed meczem. Trochę koncentracji i pozamiatane a tak się pierniczenie kurna spudłowane rzuty wolne i tak to później wygląda. Krecha na całej lini. a wiary dać nie mogłem paru gwizdkom. Sędziowe cały czas pomagają tym wieśniakom z Holywoodu nawet teraz jak nie mają szans na playoffy nawet. Hmm Przecież to były tylko 2 punkty różnicy !! DWA PUNKTY! Gdyby nie to to tańcom i spiewom końca by nie było. Bysmy skakali i piatasy przybijali a tak jesteśmy dobici. ....ehh

Przerąbane być fanem spurs :( chlip chlip

ja sobie mysle wtedy w druga strone. 

Mogli przeciez przegrac z Golden State. Tam przegrana tu wygrana, wiec nijako sie kasuje ;) Wtedy jakos spokojniej na sercu, bo tak rozpamietywac porazki mozna w kolko.

I tak mam przeczucie na 2 seed. Jest dobrze, juz walic rozstawienie, martwila mnie dlugo forma, ktora przyszla we wlasciwym momencie. Jeszcze Parke i Mills sie ogarna i bedzie dobrze. Mam wrazenie, ze Pop jak najmniejszym nakladem sil wyrwie 2 seed w sezonie, na prawde oszczedzajac sklad jak sie da.

Teraz bedzie naprawde last dance i za rok mamy przebudowe, co nie znaczy, ze be Duncana... wierze, ze ten jeszcze 2 sezony pogra.

ja sobie mysle wtedy w druga strone. 

Mogli przeciez przegrac z Golden State. Tam przegrana tu wygrana, wiec nijako sie kasuje ;) Wtedy jakos spokojniej na sercu, bo tak rozpamietywac porazki mozna w kolko.

I tak mam przeczucie na 2 seed. Jest dobrze, juz walic rozstawienie, martwila mnie dlugo forma, ktora przyszla we wlasciwym momencie. Jeszcze Parke i Mills sie ogarna i bedzie dobrze. Mam wrazenie, ze Pop jak najmniejszym nakladem sil wyrwie 2 seed w sezonie, na prawde oszczedzajac sklad jak sie da.

Teraz bedzie naprawde last dance i za rok mamy przebudowe, co nie znaczy, ze be Duncana... wierze, ze ten jeszcze 2 sezony pogra.

Bo tak jest. Gdyby jebnęli Cle i Knicks to porażka przyszłaby gdzieś indziej. Lepiej przegrać ze słabeuszem bo był słabszy dzień niż z najlepszą dużyną podczas swej najlepszej gry. Im dłuższy streak tym większe prawdopodobieństwo porażki, 

podejrzewam ze do 2-3 seed braknie dosłownie 1-2 win,własnie m.in. tego z NYK... :peaceful: i ...Juta

Duncan,hmm. 39 lat, jakby tak majster wyszedł - idealne na finisz kariery,,,zdaje sie podobnie jak Admirał w 2003?

Zupełnie nie. Admiral przed sezonem zapowiedział, iż to jego ostatni sezon. Timmey zapowiada że będzie tak długo gral aż koła nie odpadną. A kurna się nieźle trzymają

Tim juz zanotował flopa i kara ze 3 miliony za takie coś powinno byc :smile:

Chryste - Kawhi jest mega skuteczny i już kradnie jak największy złoczyńca!

podanie Borisa pod koniec 1q cudo!

Do przerwy Kawhi 23 pkt 9/13 3/3 za 3  2zb 2 as 3 stls

Timmey D 8zb 3as 3 blk

Dobrze byłoby dokończyc OKC w 3 q i zagrać totalnymi rezerwami bo już Houston zaciera brody!

Edytowane przez Przem