Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2014/15 Quo Vadis

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Kim sa obecni Thunder w lidze? Nikim. Bez Duranta i Ibaki dostana taki wpierdol w pierwszej rundzie p.o., ze moze w  koncu ktos tam sie obudzi i wywali pseudo trenera na zbity pysk.

Słuchałeś JVG wczoraj? Taka ciekawostka w takim razie. Powiedział, że wg niego Brooks to jest najbardziej niedoceniony trener ligi i bardzo go szanuje, bo od 2 lutego (chyba) robił najlepszy bilans w lidze, mimo braku KD i Ibaki przez część tego okresu.

niezły pogrom,chyba najwieksza wygrana nad OKC w historii,tym bardziej ze był to mecz b2b, ale z drugiej strony u siebie,przeciwnik tez b2b. Mozna ukrucić Russela  a nie dało sie Ellisa wczoraj? Jak to mozliwe ze ze sredniakami gra lipe, a Spurs nie mogą sobie poradzic, czyzby to był az tak trudny match-up dla SAS?Dobrze ze raczej z Dallas w PO nie bedzie gry prędko.Carlise to jednak lis.

Juz jutro rewanz w SA. Dallas są jednak bardzo mocni,w ostatnich meczach nie pozwolili sobie na zadną wpadkę, przegrali mecze jedynie z top ligi, a kalendarz koszmar.To moze pomoc Spurs usadowic sie na 6 tym miejscu, i w tej sytuacji jesli wogole tak mozna mówic o megamocnym zachodzie,to moze byc najkorzystniejsze miejsce jesli myslec o wyjsciu poza I rundę. Choc mam powazne obawy,grając od początku bez przewagi parkietu

Tombou, mają 1,5 meczu straty do 4 miejsca, więc spokojnie mogą powalczyć o HCA w 1st. Tyle że jak słusznie duncan zauważył 4 i 5 seed może ich nie interesować ze względu na GSW. 

Ja bym jednak na ich miejscu takie kalkulowanie pierdzielił, na drodze do mistrzostwa trzeba pokonać każdego i tyle. Czy wypadną w II rundzie czy w WCF - co to za różnica? Liczy się tylko b2b. 

lepiej jednak z tuzami grac jak najpózniej.Z 6 seed  jest w I Houston (raczej nie Portland,chociaz w sumie jedni i drudzy połamani).Z trudem,ale chyba do pokonania,jezeli jeszcze Beverley troche osłabnie,otwiera sie odrobina luki w obronie.Wróci Howard,ale jakos jego przy Duncanie i Splitterze bardzo sie nie obawiam,swoje rzuci i obroni,ale raczej szalenstw bym sie nie spodziewał.Oczywiscie to łatwe gadanie teraz.Harden swoje rzuci i to must in. Za to w II rundzie MEM lub Dal,ale raczej MEM,z którym Dallas ma problem.I to by pasowało,mimo wszystko MEM wydaje sie byc do pokonania łatwiej niz DAL,miski zdradzają juz pewne objawy przemeczenia,takze w obronie.A dalej to nie ma co szacowac,GSW to daleka droga, chociaz po mam nadzieje meczarniach z OKC dostaną troche wycisku od LAC,którzy grają zaskakująco dobrze i nie oddadzą 5 seed.Pytanie co z Portland,mogą byc obawy czy utrzymają 4.

Piszesz ze ty bys takie kalkulowanie pierdzielił. Ja na pewno nie,i zapewne sztab zespołu tez kombinuje jak moze wybiegając jak najdalej.Problem w tym, inni robią to samo, i ostatecznie na tym etapie sezonu, to nadal loteria.

Edytowane przez Tombou

Tombou, mają 1,5 meczu straty do 4 miejsca, więc spokojnie mogą powalczyć o HCA w 1st. Tyle że jak słusznie duncan zauważył 4 i 5 seed może ich nie interesować ze względu na GSW.

Ja bym jednak na ich miejscu takie kalkulowanie pierdzielił, na drodze do mistrzostwa trzeba pokonać każdego i tyle. Czy wypadną w II rundzie czy w WCF - co to za różnica? Liczy się tylko b2b.

Spora, to choćby co najmniej 4 meczy(w tym dwa u siebie więcej). Kilka milionów dla klubu to JEST różnica. Edytowane przez RappaR

Nikt tego glosno nie powie, ale wyglada na to, ze SAS nie za bardzo maja ochote na konfrontacje z GSW juz w drugiej rundzie p.o.  

Dlatego warto usadowic sie na szostym miejscu w tabeli I spokojnie grac swoje spurs basketball.

Kim sa obecni Thunder w lidze? Nikim. Bez Duranta i Ibaki dostana taki wpierdol w pierwszej rundzie p.o., ze moze w  koncu ktos tam sie obudzi i wywali pseudo trenera na zbity pysk.

Patty Mills w tamtym sezonie byl waznym elementem mistrzowskiej ukladanki. W tym jest cieniem samego siebie. Moze taki mecz byl mu potrzebny, aby sie przelamac i zaczac grac/rzucac na miare swoich mozliwosci i potrzeb zespolu.

Borys Diaw na kursie i sciezce. Oby nam tylko nie zboczyl z toru...

Parker jednym  malo waznym spotkaniem z zespolem inwalidow nie jest w stanie odkupic wszystkich swoich sezonowych win.

Moja mama ma takie wyrażenie które czasami stosuje. Idąc za jej przykładem również chciałbym zastosować ów powiedzenie w danej sytuacji.

ZESRAŁA SIĘ BIEDA I PŁACZE

Stary luzik. Samo narzekanie nic nie da. Spurs są w takiej sytuacji że gdyby każdy ich fan nastawił sie na mistrzostwo i był tego pewnien to by je zdobyli!

Nie chcę wchodzić w szczegóły na temat Parkera bo kurna ameryki nie odkryłeś, ze ma gorszy sezon. O jak to możliwe? A może tak możliwe że to juz nie młodziniaszek i zmaga sie z kontuzjami. I nie ma żadnych win odkupywać bo nie w tym rzecz. Ale zacznijmy sie cieszyć tym iż ostatni w zasadzie miech dobrze ciągnie! YEAH.

Nigdy nie kumałem Gino vs Parker i po co to powstało w narodzie spurs. Wiadomo Gino jest flashy, ale czasami robi takie błedy że za glowę trzeba sie trzymac przez większość meczu. TP od nastolatka dawał wkład w zwycięstwa spurs i poprawił swoją grę i nawet zmieniał charakterystykę rzutową co nie jest proste.

Poza tym wierni fani spurs juz ich kochają bezwarunkowo. Nie chodzi też o to aby spoczywać na laurach. Ale k**** na c*** się przypierdalać do każdej małej rzeczy? 

Ściągnąłem mecz, cały dzień nie sprawdzałem wyników, wyłączyłem powiadomienia w nba game time

Wszystko grało, orzeszki, kufelek, chipsy

I w polowie trzeciej kwarty koniec...

A mi jeszcze pół paczki chipsów zostało

A teraz poważne pytanie. Czy Okc od czasu jak nie ma Ibaki są tak beznadziejni w bronieniu pomalowanego? Czy tylko może wczoraj nikt u nich nie skakał do bloku?

A i nie tlumaczcie porażki OKC tym b2b, bo to byli LAKERS

Przeciętna drużyna w lidze ma cięższe treningi

A teraz poważne pytanie. Czy Okc od czasu jak nie ma Ibaki są tak beznadziejni w bronieniu pomalowanego? Czy tylko może wczoraj nikt u nich nie skakał do bloku?

Tak, są tak słabi od momentu jego wypadnięcia.

Od dłuższego czasu piszę, że OKC ma jedyną szansę w tym roku, jeśli Ibaka wróci i zrobią jakąś niesamowitą serię przeciwko Warriors, ale te szanse naprawdę są bardzo, bardzo niskie. 

Tak, są tak słabi od momentu jego wypadnięcia.

Od dłuższego czasu piszę, że OKC ma jedyną szansę w tym roku, jeśli Ibaka wróci i zrobią jakąś niesamowitą serię przeciwko Warriors, ale te szanse naprawdę są bardzo, bardzo niskie.

suns mają 3 mecze straty, co w obliczu postawy Thunder w pomalowanym może źle rokowac

Choć z drugiej strony Phx mają dużo cięższy terminarz...

Ósme miejsce w kontekscie MVP też nie daje Russowi wielkich szans. Genialny sezon może skończyć się już w pierwszej rundzie, bo ani gsw ani miski nie wydają się w zasięgu tak dziurawych w środku OKC

Moja mama ma takie wyrażenie które czasami stosuje. Idąc za jej przykładem również chciałbym zastosować ów powiedzenie w danej sytuacji.

ZESRAŁA SIĘ BIEDA I PŁACZE

Stary luzik. Samo narzekanie nic nie da. Spurs są w takiej sytuacji że gdyby każdy ich fan nastawił sie na mistrzostwo i był tego pewnien to by je zdobyli!

Nie chcę wchodzić w szczegóły na temat Parkera bo kurna ameryki nie odkryłeś, ze ma gorszy sezon. O jak to możliwe? A może tak możliwe że to juz nie młodziniaszek i zmaga sie z kontuzjami. I nie ma żadnych win odkupywać bo nie w tym rzecz. Ale zacznijmy sie cieszyć tym iż ostatni w zasadzie miech dobrze ciągnie! YEAH.

Nigdy nie kumałem Gino vs Parker i po co to powstało w narodzie spurs. Wiadomo Gino jest flashy, ale czasami robi takie błedy że za glowę trzeba sie trzymac przez większość meczu. TP od nastolatka dawał wkład w zwycięstwa spurs i poprawił swoją grę i nawet zmieniał charakterystykę rzutową co nie jest proste.

Poza tym wierni fani spurs juz ich kochają bezwarunkowo. Nie chodzi też o to aby spoczywać na laurach. Ale k**** na c*** się przypierdalać do każdej małej rzeczy? 

Kochac bezwarunkowo to mozesz swoja druga, lepsza polowe. A nie zespol sportowy...  Pamietaj, to zawsze jest milosc zastepcza :)

Przyznaje sie bez bicia prawie zawsze mialem do Parkera negatywne nastawienie I tak mi juz pewnie zostanie. Nie musze lubic wszystkich zawodnikow Spurs. Zreszta nawet w Spurs nie wszyscy sie lubia. Ide o zaklad, ze Parker nie przepada za Leonardem I vice versa. Nie przeszkadza im to jednak rzadko, bo rzadko efektywnie wspolpracowac.

Nie nastawiam sie na mistrzostwo! Jak pisalem wczesniej wydaje mi sie to scenariuszem niemozliwym do zrealizowania chocby dlatego, ze Cavs za czapke gruszek znaczaco wzmocnili sklad, a I na zachodzie  GSW jest jeden poziom wyzej od konkurencji.

Powiedzonka nie znalem. Raczej daleko mi do wiecznego malkotenta...

pzdr

Kochac bezwarunkowo to mozesz swoja druga, lepsza polowe. A nie zespol sportowy...  Pamietaj, to zawsze jest milosc zastepcza :smile:

Przyznaje sie bez bicia prawie zawsze mialem do Parkera negatywne nastawienie I tak mi juz pewnie zostanie. Nie musze lubic wszystkich zawodnikow Spurs. Zreszta nawet w Spurs nie wszyscy sie lubia. Ide o zaklad, ze Parker nie przepada za Leonardem I vice versa. Nie przeszkadza im to jednak rzadko, bo rzadko efektywnie wspolpracowac.

Nie nastawiam sie na mistrzostwo! Jak pisalem wczesniej wydaje mi sie to scenariuszem niemozliwym do zrealizowania chocby dlatego, ze Cavs za czapke gruszek znaczaco wzmocnili sklad, a I na zachodzie  GSW jest jeden poziom wyzej od konkurencji.

Powiedzonka nie znalem. Raczej daleko mi do wiecznego malkotenta...

pzdr

Idę o zakład zatem z Tobą o stowencję złociszy.

Spurs zdobywają mistrza mówię ja.

Spurs nie zdobywają mistrzostwa mówisz Ty.

Fuckin easy money for U right?