Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2014/15 Quo Vadis

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Boje się aby Pop ich nie zresetowal dzisiaj bo wnerwil się niesamowicie i przemowa była w szatni/samolocie i będzie przed występem w krainie piwa...

Wracając do dywagacji o kibicowaniu spurs to uwielbialem Robinsona i szybko znalazłem pocieszenie.

Oby tak dalej

Co do kibicowania: ja to rozumiem, co kilka osób napisało powyżej. Sam byłem groupie Kidda, i gdzie on tam i ja. Jak z Dallas zdobył mistrza, to miałem ciąg 5 dni alkoholowego amoku, a jak przeszedł do Knicks to już w ogóle byłem spełniony, bo ulubiony zawodnik i ulubiona organizacja, normalnie szał ciał!  

Rozumiem też, że "miłość" do klubu może się wypalić. Ja odkąd interesują się NBA kibicowałem Knicks i Sonics. Tych drugich już nie ma i została granda z Nowego Jorku. Użytkownik, któremu zadałem to pytanie wyglądał na takiego fana Spurs jak ja Knicks, czyli czy się dzieje dobrze, czy źle zawsze wspieram ten zespół, i dlatego jego wypowiedź mnie zdziwiła. 

Ja bardzo boje się posuchy w spurs postDuncan&pop bo od 15 lat dokarmiany jestem zwyciestwami a i tak pomimo rekordów lig zawodowych do maksymalnego szczęścia daleko.

Co będzie jak zgasnie swiatlo?

Podniecanie się draftem?

FAM zawsze słabo w SA wypada...

Od upadku Komuny spurs mieli punkt centralny - postać wybitna NBA Legend i to na mojej ulubionej wysokiej pozycji...

Strach się bac.

Ale kibicować będę dalej...

Od Knicksow mam przerwe

Ja bardzo boje się posuchy w spurs postDuncan&pop bo od 15 lat dokarmiany jestem zwyciestwami a i tak pomimo rekordów lig zawodowych do maksymalnego szczęścia daleko. Co będzie jak zgasnie swiatlo? Podniecanie się draftem? FAM zawsze słabo w SA wypada... Od upadku Komuny spurs mieli punkt centralny - postać wybitna NBA Legend i to na mojej ulubionej wysokiej pozycji... Strach się bac. Ale kibicować będę dalej... Od Knicksow mam przerwe

Zapytaj fanów lakersów

W sumie jakich fanów ?

Ignazz, ale oni przejebali z Knicks...

To jak przyznać "dzisiaj nie umieliśmy grać w kosza"!. 

Ja rozumiem wyrachowane oszczędzanie sił na tzw. "hity" w RS, ale nie klepnąć takich kołków? Tam S5 powinna grać 10 minut, zmontować 20 pkt przewagę i do końca meczu mieli się wozić rezerwowi. To było tylko NYK! To jak przegrać z Vanuatu grając w cokolwiek...

Ja jestem okropnie zażenowany, bo nie lubię frajerstwa. A to było potencjalnie drugie najłatwiejsze +1 do winów w tym sezonie, gdzie pierwszym był mecz z NYK w Teksasie...

No właśnie. Pamiętacie jak Pop nie wystawił najlepszych na szlagier z Heat? Skandal, krzyk i kary finansowe. A prawie wygrali.

A teraz w zasadzie pełnym składzie z... z tym czymś (no sorry).

Dziwne i zastanawiające  to po prostu. Zwłaszcza ten brak HCA nie zachęca do jakiegoś hurra optymizmu przed PO.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

No właśnie. Pamiętacie jak Pop nie wystawił najlepszych na szlagier z Heat? Skandal, krzyk i kary finansowe. A prawie wygrali.

Ja pamiętam jak w rewanżu Spo się zrewanżował i usadził swoje dwie największe gwiazdy i wyszedł s5:

Norris Cole

Chris Bosh     

Rashard Lewis     

Mike Miller     

Udonis Haslem   

Tylko różnica była taka, że wygrał na prawdę, a nie prawie. Ironia, że większość pamięta ten pierwszy mecz.

Ja pamiętam jak w rewanżu Spo się zrewanżował i usadził swoje dwie największe gwiazdy i wyszedł s5:

Norris Cole

Chris Bosh     

Rashard Lewis     

Mike Miller     

Udonis Haslem   

Tylko różnica była taka, że wygrał na prawdę, a nie prawie. Ironia, że większość pamięta ten pierwszy mecz.

Ale pamiętasz że wygrali dzięki niesamowitej trójce Bosha - no i nie oszukujmy się Pop z Miami grał zachowawczo nie odsłaniał swoich kart i w finale zagrali kompletnie innym system obrony czym wyłączyli prąd ofensywie Heat ( plus wyłączyli autentycznie prąd do klimatyzatorów

Ale pamiętasz że wygrali dzięki niesamowitej trójce Bosha

Pewnie że pamiętam, bo to mój ulubiony phantom:

genialna asysta Ray Raya (ironia, że ta dwójka w odwrotnej kolejności zabiła SAS kilka miesięcy później).:

no i nie oszukujmy się Pop z Miami grał zachowawczo nie odsłaniał swoich kart i w finale zagrali kompletnie innym system obrony czym wyłączyli prąd ofensywie Heat ( plus wyłączyli autentycznie prąd do klimatyzatorów

To nie ten sezon. W nim w finale przydało się trenowanie końcówek przez Spo ;) (co także uczynił właśnie we wspomnianym przeze mnie meczu)..