Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2014/15 Quo Vadis

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Ignazz jak śmiesz sobie przypisywać słowa innych!

I teraz nie wiemy czyje to były slowa tak naprawdę ... ehhh uzurpatorze 

Chyba dzisiaj w nocy bedę w stanie sobie chcieć obejrzeć konfrontacje LeBronisława ze Spurs. A co mi tam? Może nawet się podniecę. 

ja już się podniecam czekając na ten mecz

LBJ ma najnizsza średnią na Zachodzie właśnie w meczach ze spurs w San Antonio... oby utrzymał swoją tendencję

poważny sprawdzaian dla OBU ekip więc wszystkich gorąco zachęcam aby ten mecz obejrzeli

z tego co widzę obie ekipy w komplecie więc nie będzie kar $$$

Kuzwa czerwiec 2013...

Jakie To podobne...

Dluuugie prooowadzenie

2,5 minuty plus 10

2 minuty plus 6

Sekundy plus 3 i rzuty wolne

Trach za 3

Zalamka

Pozamiatane

Podczas meczu cały czas w głowie siedziała mi taką myśl ze dzień konia dwa razy się Kyrie nie zdarzy i nie ma się co martwić jego 7/7 występem 57 rekord sezonu gdy mecz jest i tak wygrany...

Ta myśl przyswiecala mi 48 minut ( bez 6sekund).

Mocne fajne POofowe granie gdzie nie wprowadzane z tali były już blotki tylko twarda rotacja...

Gdzie zapas? Manu był dziś nieistotny po zatrucie ewidentnie nie wrócił do gry...

Cały mecz zły byłem na Denver i NYK ze tak niskim kosztem wzmocnione ekipę LBJ bo nowi gracze pokazali ogromną wartość.

No i widać jak w poważnym graniu Love się nadaje do PO ;-)

Oczywiscie zasnalem i przegapilem najlepsze ;]

Co do meczu, w koncu Spurs graja jak Spurs. Ostatnio ich ogladalem z 2 miesiace temu i to byla taka padaka ze tego ogladac sie nie dalo. Parker w koncu zaczal grac tak jak powinien a KL to klasa sama w sobie.

Uff, no to możemy rozłożyć winę pomiedzy nas obu. Ja w samej końcówce regulaminowego zasnąłem i obudziłem sie na sam koniec OT.

Oj czyli było cholernie blisko!

Ciekawie było jak Leo z leBem mieli fragment 'nie odpuszczam Tobie'. Z jednej strony boiska na drugą.

Green, TP czy Timmey zagrali świetnie. TD 2 as od TD. Ale to co zrobił Irving to kosmos. Koniec kropka.

Myślę że taka porażka sie przyda. Bo okay gramy lepiej ale kurna sporo jeszcze mamy do zrobienia. Szczególnie jesli chodzi o obronę. 

19-27

tyle w temacie WYGRANEGO meczu.....

Sypiesz zagadkami i zmuszasz mnie do szukania w księgach wieczystych o co Ci chodziło ...

Nie można zrzucać porazki na karb tak mało znaczącej statystyki, ale szkoda niewykorzystania porażek Mem oraz Hou, ale i tak ich dorwiemy, jesli nie w tym zyciu /reg/ to w następnym /playoff/ 

Uff, no to możemy rozłożyć winę pomiedzy nas obu. Ja w samej końcówce regulaminowego zasnąłem i obudziłem sie na sam koniec OT.

Oj czyli było cholernie blisko!

Ciekawie było jak Leo z leBem mieli fragment 'nie odpuszczam Tobie'. Z jednej strony boiska na drugą.

Green, TP czy Timmey zagrali świetnie. TD 2 as od TD. Ale to co zrobił Irving to kosmos. Koniec kropka.

Myślę że taka porażka sie przyda. Bo okay gramy lepiej ale kurna sporo jeszcze mamy do zrobienia. Szczególnie jesli chodzi o obronę. 

No dokladnie to mialem na mysli piszac "najlepsze" :P Zasnalem jakos 4 minuty przed koncem 4 kwarty, a obudzilem sie jak sie mecz skonczyl. Ale tak czy siak meczycho swietne, musze sobie sciagnac i obejrzec reszte.

Chcialbym zobaczyc te dwie druzyny w finale. Spurs zapisaliby sie w analach jako wrzod na dupie James'a i ci ktorzy przystopowali jego legacy ;]

No dokladnie to mialem na mysli piszac "najlepsze" :tongue: Zasnalem jakos 4 minuty przed koncem 4 kwarty, a obudzilem sie jak sie mecz skonczyl. Ale tak czy siak meczycho swietne, musze sobie sciagnac i obejrzec reszte.

Chcialbym zobaczyc te dwie druzyny w finale. Spurs zapisaliby sie w analach jako wrzod na dupie James'a i ci ktorzy przystopowali jego legacy ;]

To jakieś fatum musiało krążyć wsród ogladaczy! Sen mnie zaatakował w zasadzie w tym samym momencie i tak samo długo trzymał!

też ściągnę i sobie pouzżywam już na spokonie

Dlaczego jak LeBron z Rockets spudłował game winning 2 osobiste to wszyscy wieszali na nim psy a jak wczoraj MVP Finałów Kawhi Leonard zrobił dokładnie to samo to mamy totalną ciszę?

Nie zrzucaj odpowiedzialności na innych.

Wieszaj psy ile tam chcesz :)