SpursNation Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Tematu nie ma, ale rzucenie jakiegoś głupiego domysłu albo teorii zazwyczaj nic nie kosztuje Poza tym po ostatnim wpisie Duncan_24 chyba już wiemy, dlaczego nie chce Parkera w Spurs Edytowane 27 Marca 2015 przez SpursNation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 ja też mogę wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) tym razem szachy dla POPa. Cieszy powrót do naprawde wysokiej i coraz bardziej stabilnej formy Borisa Diawa.Facet do marca grał piach,a teraz zaczyna przypominac goscia z PO,a szczególnie finałów.Choc jego waga nadal wydaje sie zbyt duza. Do osiagniecia 50zw brakuje koncowki 4-6, a to wydaje sie przy rosnącej formie i chyba motywacji zawodników coraz bardziej realne.Zdaje sie na serio zaczyna prawdziwa chrapka na obrone tytułu.Sam nie wiem,ale moze dobrze byłoby rzeczywiscie ustabilizowac sie na 6tym miejscu,i zostawic 4-5 w spokoju dla POR/LAC. A tym czasem nie wiadomo czy nawet z 6seed nie bedzie jednak gry z MEM,które własnie niemal sie zrównało z Houston.Do konca zostały 2 mecze b2b,ale niestety tylko jeden przeciwnik z b2b, ale za to jaki (GSW) MEM,@MIA,@ORL b2b,DEN,GSW(b2b), @OKC, HOU b2b, @HOU, PHO, @NOP Edytowane 28 Marca 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 A tym czasem nie wiadomo czy nawet z 6seed nie bedzie jednak gry z MEM,które własnie niemal sie zrównało z Houston. Ale MEM to świetny rywal dla SAS. Również cieszy powrót do formy Borisa. Do najważniejszej 8, formy brakuje tylko Manu i Pattiego, ale myślę że na PO spokojnie ją złapią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Idę o zakład zatem z Tobą o stowencję złociszy. Spurs zdobywają mistrza mówię ja. Spurs nie zdobywają mistrzostwa mówisz Ty. Fuckin easy money for U right? Serdecznie dziekuje za propozycje, ale nie skorzystam. Nie chce Twoich pieniedzy, bo nie mialbym z nich zadnej satysfakcji. Jakbym zle nie napisal o Spurs to wciaz jest MOJA DRUZYNA i zycze im jak najlepiej nawet jesli wiary w powtorke z rozrywki nie mam zadnej. Uwazam, ze juz sam awans do finalu KZ bedzie bardzo duzym sukcesem POPA i spolki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mimo słabego rzutow występu Leo i Duncana spurs zagrali bardzo dobry defensywie mecz... dodatek w postaci 3 bloków dziadka TD jak i jego 5 ofensywnych zbiórek cieszy... produkcja Dirka została ustawiona na poziomie Rondo 7/5. najlepszym punktujacym gości został Tyson z 10 punktami.... bardzo dobre przekonujące zwycięstwo z poprawieniem marcowego bilansu. Czas na Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 bedzi ciezki mecz, rywal po L2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Najważniejsze w pełnym zdrowiu dojść do po. Oczywiscie najlepiej byloby mieć HCA przez całe playoffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Serdecznie dziekuje za propozycje, ale nie skorzystam. Nie chce Twoich pieniedzy, bo nie mialbym z nich zadnej satysfakcji. Jakbym zle nie napisal o Spurs to wciaz jest MOJA DRUZYNA i zycze im jak najlepiej nawet jesli wiary w powtorke z rozrywki nie mam zadnej. Uwazam, ze juz sam awans do finalu KZ bedzie bardzo duzym sukcesem POPA i spolki. Czyli co? Przysłowie put money where your mouth is nie działa w tym przypadku? Poza tym zaskakujące że skresliłeś Spurs i nie bierzesz łatwej wg Ciebie kasy. Ale okay. Ciekawy mecz z mavs gdzie nie było sytuacji o poddaniu sie żadnej z ekip. mavs nadrobili a Spurs mieli posuchę rzutową i mimo chaosu dało sie pare akcji zakończyć skutecznie. Szkoda że Splitter pare głupot ofensywnych porobił, ale ogólnie biorę to zwycięstwo. Ha! i sCuban już sie nie cieszył jak poprzednio kiedy myslałem, iż już po tamtym zwyciestwie Mavs miał w myslach LOBa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duncan_24 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Probujesz w dosc prymitywny sposob wmowic mi cos czego nie napisalem. Gdzie ja napisałem o łatwej kasie? Bo albo ja jestem ślepy albo ty masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Ja tam moge w ten zaklad wejsc przem. Co ty na to? Edytowane 28 Marca 2015 przez blackmagic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Probujesz w dosc prymitywny sposob wmowic mi cos czego nie napisalem. Gdzie ja napisałem o łatwej kasie? Bo albo ja jestem ślepy albo ty masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Ja to napisałem uznając za oczywiste że piszac że liczysz tylko na 50 zwycięstw, a nie na mistrzostwo to chyba łatwa kasa. Bo dawałem zakład o mistrzostwo a nie 51 zwycięstw powiedzmy. Ja tam moge w ten zaklad wejsc przem. Co ty na to? A ja na to jak na lato Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Kto pokłutych miśków oglada dzisiaj? Mecz powinien mieć sporo emocji. Głodni powetowania ostatnich porazek gracze Grizzlies badą gryźć parkiet według mojej opinii. Trzeba sie spiac bo te dupki z Houston wygrały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Obecny. Dobre zapasy w niedzielny wieczór zawsze w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Ja zaatakuje z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Mocne zwycięstwo kolejne które może być złudne bo Memphis ma ogromne problemy na koniec sezonu... Gasol niemrawy, Conley przemeczony Lee bez rytmu a ławka bez zycia... Już Memphis spadło za Rakiety (!) i się po 3 z rzędu porażkach stacza... nie liczba L ale styl i średnia około 17 punktów w meczach o stawkę martwi. Wracając do spurs. Mocno myślę nad rola Kleonarda. Z jednej strony w meczach gdy ma więcej gry i rzuca ponad 10 rzutow spurs nie przegrywają i jak się widzi zdobycze u niego ponad 20 punktów to nie trzeba sie martwic ale spada u niego liczba zatrzyman / przechwytow / a rośnie liczba strat!!! Nie wiem czy to się sprawdzi dalej choć innej drogi NIE MA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 bardzo wazne zwyciestwo,w tej chwili przyblizające ich spotkanie bezp. w PO.MEM ewidentnie płaci za zbyt mocny start sezonu, i ....wychodzi wyeksploatowanie. Jesli nie odpoczną przed PO,bedzie ciezko,ale jak tu odpoczywac jak trzeba mocno pilnowac 3seed. Zresztą dla SAS tez nie było łatwo. TRzeba pamietac ze Leo gra z kontuzją, nie do wyleczenia na te chwilę. Ja jestem i tak pozytywnie zaskoczony ostatnimi meczami, ze udało sie je wygrać.Wygrali wiecej niz mogłem sie spodziewać, a teraz teoretycznie 3 najłatwiejsze mecze z kalendarza do konca @MIA,@ORL b2b,DEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mocno myślę nad rola Kleonarda. Z jednej strony w meczach gdy ma więcej gry i rzuca ponad 10 rzutow spurs nie przegrywają i jak się widzi zdobycze u niego ponad 20 punktów to nie trzeba sie martwic ale spada u niego liczba zatrzyman / przechwytow / a rośnie liczba strat!!! Nie wiem czy to się sprawdzi dalej choć innej drogi NIE MA Po takim meczu takie przemyślenia? Gość w 3kwarcie przejął mecz i rzucał z midrange jak Kobe w prime. Nawet big4 miało takie miny ze zdziwienia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Manu i włosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Manu i włosy To na bank jest photoshop ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi