Przem Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Gitara - Timmey zawsze wolał pidżamy niśli krawaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Gitara - Timmey zawsze wolał pidżamy niśli krawaty Noszenie krawatów to jak noszenie butów na obcasie, nie mają absolutnie żadnej użyteczności, a mocno ograniczają wygodę (chyba że ktoś lubi duszenie - przy zakazie większości dragów jest to dość prosty i legalny sposób na euforię). Brawo Timmy: Edytowane 15 Stycznia 2015 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 pierwszy raz niedokończyłem meczu spurs.... Pop najpierw zaproponował Bonnera i Daye'go w S5 a potem wyszedł w 6 minucie po fatalnym 0:7 gdzie Green z rogu trafił w róg tablicy a za chwilę Parker po odbiciu od obręczy zaliczył tym razem górną krawędz .... ustawił Mills Cory Manu Diaw Splitter..... Manu rzucił 4 razy z rzędu spurs wyszli na 17:11 aby za chwilę znowu walić popisy tym razem w obronie..... cierpliwości zostało mi do 2Q potem dałem sobie spokój.... dobrze ze zwycięstwo bo seria 5:0 szerszeni w ostatnich meczach zastanawiała emocjecbyłyna 86:85 ale Manu pocisnął 5 punktów i uspokoił gumę 46 punktów ławki sprawia, ze spurs wygrali aaaa Bonner 4bloki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Gitara - Timmey zawsze wolał pidżamy niśli krawaty Kurde tak sobie pomyślałem , że w łozku wolę jednak krawaty niż pidżamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Pop przed wczorajszym meczem z Jazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Pop ogolnie podobno nie scoutuje druzyn, zostawia to asystentom, mowil chyba ze nie ma sensu bo kazda druzyna stosuje podobne wariacje konkretnych setow i tylko wykonawcy i efekt sie zmieniaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 To taki zarcik ze nie ma czegoś takiego w NBA jak lekceważenie przeciwnika i nawet Jazz będące w dołku właśnie trzeba wypunktowac... Wielokrotnie spurs lapali tytuł porzez latanie HCA w spotkaniach na wyjazdach (najlepsi w NBA od lat) ze slabeuszami (wytykano przecież spurs ze sobie nie radzą z silnymi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Nooo jest Leonard, są i Spurs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 How the max was won :-) Taka gra potwierdza słuszność mojej tezy ze bez niego spurs są tak inni że nie warto tego ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 It's official now http://www.nba.com/spurs/spurs-sign-...0-day-contractSAN ANTONIO (Jan. 28, 2015) - The San Antonio Spurs today announced that they have signed forward Reggie Williams of the Oklahoma City Blue to a 10-day contract.Williams, 6-6/210, has appeared in 13 games this season for the Blue of the NBA D-League, averaging 16.8 points, 5.3 rebounds, 3.3 assists and 1.08 steals in 31.9 minutes. He has also spent time in the D-League with the Blue in 2013-14 and the Sioux Falls Skyforce in 2009-10. In 69 career D-League games, he has averaged 22.3 points, 5.6 rebounds, 3.8 assists in 37.7 minutes.In the NBA, the Virginia native has suited up for the Oklahoma City Thunder (2013-14), Charlotte Hornets (2011-13) and the Golden State Warriors (2009-11). In 180 total games, he has averaged 8.5 points, 2.6 rebounds and 1.6 assists in 19.7 minutes.Williams has also played internationally for San Miguel Beerman of the Philippines (2014), Caja Laboral of Spain (2011) and JDA Dijon of France (2008-09). He played collegiately at the Virginia Military Institute (2004-08).Williams will wear No. 55 for the Silver and Black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 23-9 9-9 Kawhi Leonard is 60W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 już się nie mogę doczekać polayoffow w tym roku beda ciekawe jak mało kiedy wspomnicie moje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 już się nie mogę doczekać polayoffow w tym roku beda ciekawe jak mało kiedy wspomnicie moje słowa OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 od kilku lat mowi sie już się nie mogę doczekać polayoffow w tym roku beda ciekawe jak mało kiedy wspomnicie moje słowa od kilku lat co roku są ciekawe,a juz szczególnie na zachodzie, na wschodzie w sumie bez zmian,tyle ze miast Heat sa Hawks a miast BOS czy Indy teraz bedą Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 23-9 9-9 Kawhi Leonard is 60W. BC to są Spurs, w tej drużynie nie ceni się pojedynczych zawodników. Spójrzmy jaką długą drogę musiał przejść Tim zanim ludzie uznali go Best PF ever. Sądzę, że czy to Kawhi, czy Parker, czy Ginobili są nieco niedoceniani przez to, że w Spurs nie robią boxscore'owych numerów + to że grają pod Popem sprawia, że ludzie widzą, że mają GOAT trenera i jest to dodatkowy handicap. Ciekawe czy repeat jest realny. 4ty seed na pewno w zasięgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 3 lata temu jeszcze była spora grupka ludzi na forum co to stawiała wyżej Malone niż Duncana. BC to są Spurs, w tej drużynie nie ceni się pojedynczych zawodników. Spójrzmy jaką długą drogę musiał przejść Tim zanim ludzie uznali go Best PF ever. Sądzę, że czy to Kawhi, czy Parker, czy Ginobili są nieco niedoceniani przez to, że w Spurs nie robią boxscore'owych numerów + to że grają pod Popem sprawia, że ludzie widzą, że mają GOAT trenera i jest to dodatkowy handicap.Ciekawe czy repeat jest realny. 4ty seed na pewno w zasięgu. ATF... ATF wszędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 No i Dinusie w końcówce wykiwali Popa ... Stanęło na 999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Z Indianą tez może nie wejść 1000. Tym bardziej, że są podbudowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Z Indianą tez może nie wejść 1000. Tym bardziej, że są podbudowani. Ja Ci dam tak do mnie mówić! Zgnieciemy Indianę i zostanie mokra plama! --- Spurs są daleko od swojej genialnej gry jaką prezentowali w Finałach. Grają standardowe zagrywki, ale polotu i łatwości nie ma żadnej. Patty sie jeszcze nie rozegrał i cały czas brakuje zgrania. Wygląda jakby zawodnicy nie znali swoich ról do końca. Ale spokojnie damy radę. Oby zdrowie było to będzie gitara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 no nic wstanę na ten mecz "1000 potencial: aby siary nie robić........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi