agresywnychomik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) resztę mundialu powinien spędzić w psychiatryku Widze ubytek w prawej gornej trojce Suareza... Edytowane 24 Czerwca 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrix(konto usunięte) Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Meksyku nie nazwałbym czarnym koniem, odkąd pamiętam to oni zawsze byli najlepszą drużyną poza europejską (z wyłączeniem Brazylii i Argentyny). Suarez ewidentnie na czerwoną, w przeciwieństwie do Włocha. ale sędzia pewnie nie widział. A Włosi to kolejna beznadzieja z europy. Szkoda że tyle europejskich zespołów zawala, niby wielkie piłkarskie reprezentacje które miały się bić o mistrzostwo a nie wyjdą z grupy... Anglia, Włochy, Hiszpania, Portugalia kosztem Kostaryki, Kolumbii, Chile, Urugwaju, USA... Świat nie śpi i ignorancja wychodzi teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wy tu gadu gadu a tymczasem Bron wyoptowal, a z nim 95% "fanow" Miami Przeczytane w sieci A powaznie imo Francja moze sporo namieszac, szwaby mnie troche ostudzily ostatnim meczem, chce zobaczyc jak Rafa Marquez bedzie ganial za Robbenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Meksyku nie nazwałbym czarnym koniem, odkąd pamiętam to oni zawsze byli najlepszą drużyną poza europejską (z wyłączeniem Brazylii i Argentyny). Nie przypominam sobie zeby na Meksyk ktokolwiek stawial przed mundialem, eksperci wspominali ze Kolumbia, Chile moga sprawic niespodzianki a Brazylia i Argentyna to jedni z faworytow. Jak dla mnie czarny kon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatrix(konto usunięte) Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Możliwe, nie wiem co eksperci gadali, ale jak mówie Meksyk dla mnie od zawsze był tylko pół kroku za elitą światową, dlatego czarnym koniem nigdy go nie nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 że co? oglądałeś ich mecze? zagrali najładniejszy futbol od x lat na mistrzostwach. Jak dla mnie Anglia grała bardzo fajnie i tu się zgodzę ,ale kogo to obchodzi, jadą do domu z walizkami wypełnionymi krytyką. W tych czasach chyba się już nie docenia dobrej gry i tak cie zjadą. Niestety nie oszukujmy się Anglia od ładnych paru lat gra totalny piach, niby paka jest ,a nawet juz o nich nie mowia jako o potencjalnym zagrozeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Ja tam nic ladnego w grze Anglii przeciwko Kostaryce nie widzialem. Edytowane 24 Czerwca 2014 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Meksyk to spora niespodzianka bo mieli fatalne eliminacje i weszli po barażach.Byli na 4 miejscu na karaiibach za Usa,Kostaryką i nawet Hondurasem.Ich obecny szkoleniowiec jest 4 od początku eliminacji,a to już sporo mówi o ich ostatnich 2-3 latach. Francja w ćwierćfinale trafia na Niemcy także ten tego xD Marquez to już dziadek ale w świetnej formie.Nie czaje jak Barca mogła się go pozbyć mając takich tuzów w obronie jak wiecznie kontuzjowany Puyol, czy przestawiany z pomocy jak to mawia Szpaq Marszczerano Z Anglią to jest tak jak z naszą trójką z Dortmundu.Niby klasowi gracze, ale to Niemcy wiodą tam prym, a Polacy jedynie są świetnym dodatkiem.Sami są gównianymi liderami i nic nie wygrają.Podobnie z anglikami.Grają w świetnych klubach niby ze sporym potencjałem jak Sterling czy Henderson ale to Suarez jest madafaką w Liverpoolu i wygrywa mecze.Podobnie w innych klubach liderami są zagraniczni gracze City(Aguero,Yaya),Arsenal(Ozil),United(Persie,Vidić),Chelsea(Oscar,Hazard).Sami anglicy zamknięci w jednym sosie też są gówno warci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ja tam nic ladnego w grze Anglii przeciwko Kostaryce nie widzialem. a przeciwko Włochom i Urugwajowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Ale Rafa jest juz zolwiem, czasu nie pobijesz, wciaz swietnie sie ustawia, doswiadczenie i te sprawy, ale Robbena nie dogoni. Pytanie tylko czy Robben dostanie pilki na wolne pole, czy meksyki przygotuja jakas niespodzianke w kryciu. @kiwi tez nie,a ty serio uwazasz ze grali ladna pilke, bo ja uwazam ich wystep za mniej niz przecietny Edytowane 24 Czerwca 2014 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 No Belgia strasznie rozczarowuje. Widać, że zespoły, które nie mają kilku zawodnikow z jednego zespołu mają duuużo częściej na takich turniejach. Są nazwiska, ale zero zgrania, chemii, zrozumienia. W Hiszpanii było 5 graczy z Barcy, w Anglii 5 z Liverpolu, w Italii 5 z Juve i gdzie teraz te ekipy są? Poza tym Belgia czy Argentyna to generalnie zgrane zespoły i przed Mundialem naprawdę fajnie się prezentowały. Może to jednak jest kwestia warunków klimatycznych? Jakoś na Mundialu w Niemczach czy we Francji europejskie zespoły grały bardzo dobrze a żaden egzotyczny kraj nic nie ugrał. W RPA zresztą było to samo (to wprawdzie kraj afrykański, ale w czerwcu jest tam pogoda typowo europejska). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 @danp w porównaniu do ich ostatnich występów na wielkich imprezach (euro czy mundial) to uważam, że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 (edytowane) Fajnie się ogląda grę Japończyków. Ambitna, dynamiczna, kombinacyjna, nastawiona na szybkie oddanie strzału. Błagam, tylko nie Grecja... Edytowane 24 Czerwca 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Usłyszał wuwuzelę w słuchawkach, myślał, że to pszczoła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Usłyszał wuwuzelę w słuchawkach, myślał, że to pszczoła... Wut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Wut? Tą afrykańską trąbkę - jeśli o to pytasz... Nareszcie kość słoniowa ratuje nas od oglądania Grecji w fazie pucharowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Spoko, wiem co to wuwuzela (niestety) Po prostu nie skumałem samego tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 USA i Niemcy już praktycznie wyszły z grupy dobrze liczę? Tzn by USA odpadło to musi przegrać, a Portugalia wygrać 4 bramkami, z kolei by Niemcy odpadli to muszą przegrać i Ghana musi wygrać też z +4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Suarez po prostu wykorzystuje swoje naturalne predyspozycje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi